QUOTE(renius @ 2010 03 19, 00:59)
Merginos soooooos gelbekite
Keleta klausimuku, veliau imesiu virtuves projektuka
1.Ar butina saldytuva integruojama daryti(projektuotojas sako, kad gadins vaizda pastatomas saldytuvas), jis stoves paskutinis, uz jo nieko nebebus.
2.Toliau man projekte padaryta BLUM stalciai apie 1020cm, gal kuri jau turite, ar nera per ilgas stalcius, ar patogu bus naudotis, stalciai sitie po kaitlente
3.Gal kuri turite Blum AVENTOS ar nesigailite(nes viduje 3 lentyneles, ar virsutine patogu naudoti, del aukscio)
4.Kaip manote ar geraiu daryti BLUM stalcius is 2 daliu, ar is 3 stalciu?
Butu smagu isgirsti ivairiu nuomoniu...........

BANDAU KELTI , GAL GALESIME IZIURETI

Keleta klausimuku, veliau imesiu virtuves projektuka
1.Ar butina saldytuva integruojama daryti(projektuotojas sako, kad gadins vaizda pastatomas saldytuvas), jis stoves paskutinis, uz jo nieko nebebus.
2.Toliau man projekte padaryta BLUM stalciai apie 1020cm, gal kuri jau turite, ar nera per ilgas stalcius, ar patogu bus naudotis, stalciai sitie po kaitlente
3.Gal kuri turite Blum AVENTOS ar nesigailite(nes viduje 3 lentyneles, ar virsutine patogu naudoti, del aukscio)
4.Kaip manote ar geraiu daryti BLUM stalcius is 2 daliu, ar is 3 stalciu?
Butu smagu isgirsti ivairiu nuomoniu...........

BANDAU KELTI , GAL GALESIME IZIURETI

mes saldytuva taippat dareme ne imontuojama, nes turim dviduri, beto durelese yra vanduo ir baras, kuriuos naudojam. vaizdo bent jau mums negadina, nes nestovi tiesiogiai virtuveje

visos apatines spinteles- tai tik stalciai. pas mus jie 90cm. galetu ir but didesni. labai patogu, taipat ir tas , kuris po virykle

virsutines spinteles pas mus su blum aventos, man ir grazu ir patogu. tik kad pas mus baldai be rankeneliu, man su jomis negrazu

stalciai yra po du, virsutiniame yra vidinis stalciukas irankiams, kurio nesimato. man taip ir grazu ir patogu

QUOTE(fukse @ 2010 03 19, 01:43)
Atsakau iš savo turimos ir jau naudojamos naujos virtuvės patirties
Indaplovę geriausia statyti šalia kriauklės, bent jau man tai labai patogu
, jūsų atveju statyčiau indaplovę vidurinėj iš tų 3 spintelių, kad turėti priėjimą prie jos iš abiejų pusių, nes taip patogiau iškrauti ir sukrauti indus, bei ją prižiūrėti
Dėl šaldytuvo integravimo, tai tikrai skonio reikalas, aš dariau ne integruojamą, dabar draugai darosi virtuvės baldus, tai irgi daro ne integruojamą..., palauksim kitų nuomonių
Pas mane yra tie platūs stalčiai ir aš jais nepaprastai patenkinta
Dėl kitų stalčių gal nelabai supratau, ką klausiat, bet pasakysiu kaip aš dariausi, pas mane spintelėj viršutinis stalčius yra su vienu vidiniu stalčiumi, tojest įrankiai yra sudėti per du aukštus, o stalčius vienas, man tai liux
Pakabinamo spintelėj indams įdėjau tą Blum "brangųjį mechanizmą" ir negaliu atsidžiaugti iki šiol
Tiesa, klausimas, kodėl suskaidėt tas tris spinteles po 55 cm, ar ne paprasčiau būtų 2x60+1x45

Indaplovę geriausia statyti šalia kriauklės, bent jau man tai labai patogu

Dėl šaldytuvo integravimo, tai tikrai skonio reikalas, aš dariau ne integruojamą, dabar draugai darosi virtuvės baldus, tai irgi daro ne integruojamą..., palauksim kitų nuomonių
Pas mane yra tie platūs stalčiai ir aš jais nepaprastai patenkinta
Dėl kitų stalčių gal nelabai supratau, ką klausiat, bet pasakysiu kaip aš dariausi, pas mane spintelėj viršutinis stalčius yra su vienu vidiniu stalčiumi, tojest įrankiai yra sudėti per du aukštus, o stalčius vienas, man tai liux
Pakabinamo spintelėj indams įdėjau tą Blum "brangųjį mechanizmą" ir negaliu atsidžiaugti iki šiol
Tiesa, klausimas, kodėl suskaidėt tas tris spinteles po 55 cm, ar ne paprasčiau būtų 2x60+1x45

QUOTE(fukse @ 2010 03 19, 01:57)
Žinokit, neatsidžiaugiu iki šiol, kad nereikia vieno bliūdo į kitą krauti, bo erdvės plačiam stalčiuj sočiai
Aš į visas apatines spinteles sudėjau stalčius, bo nusibodo atsiklaupus ant kelių apatinės spintelės gilumoj ko nors ieškoti
butent