QUOTE(Liusii @ 2010 03 19, 15:50)
va cia ir blogiausia kad sumokejus tokia suma pinigu neesi patenkinta as kai dariau virtuve tai tuo metu buvo laaabai sunki finansine situacija ir negalejom ipirkti brangios nors ir kaip norejosi, teko daryti is pigesniu medziagu ir dziuagtis, tai mano virtuve kainavo 1500 lt bet jau 7 metai jai ir ji visai puikiai tarnauja tik man atsibodo jos spava ir zinoma noriu naujos jei kam idomu kaip atrodo tokia virtuve galesiu imesti foto
Mes ir gaminomės virtuvę prieš kokius 9 metus, tada, kaip ir dabar centą prie cento dėjome, tai sumokėjome už virtuvinį 700Lt, tik meistrui kažkas ten nutiko, kad pasiplovė nebaigęs, nei durelių stiklinių pakabinamose spintelėse neįdėjo, nei apšvietimo, bet stovi toji virtuvė iki dabar pas mus, kantai apsilupinėje, bet visa kita išsilaikę

Vešim tuos baldus į taip vadinamą tamsų kambariuką, kur bus didelė dalis virtuvės rakandų

Va tai baldų kokybė buvo anksčiau
O dabar užtatai ir noriu , kad kas man kliūva, kad sutvarkytų, nes tikrai sumokėta ne vienas kitas šimtas
O man labai idomu kaip toji virtuvukė atrodo.
QUOTE(elva @ 2010 03 19, 17:00)
Neeri, be reikalo taip sureagavai i mano pasisakyma

Sakau tau - tavo virtuvele tikrai grazi!

Tiesiog kai kuriose vietose mano skonis truputi skiriasi nuo tavojo - o tai juk visiskai normalu!

Taigi cia tu joje tvarkysiesi, o ne as! Be to, tai pernelyg mazos smulkmenos, kad butu verta analizuoti Esu isitikinusi, kad mano isivaizduota tavoji virtuve galbut butu sulaukusi kur kas daugiau kritikos nei dabartine tavoji

Na turbūt nesupratai manęs, man labai smalsu žinoti ką būtum darius kitaip ir kas nepatiko mano virtuvėje ir kaip būtum dariusi, gal kam kitam bus ir naudinga planuojant savo baldus, o man įdomu. (Aš paklausiau be jokios potekstės ir su gera nuotaika, tiesiog man idomu šiaip žinoti

) .
QUOTE(Muli@ @ 2010 03 19, 19:45)
Šitą spintelę aš vis dėlto palikčiau tokią, kokia yra dabar:
O vat indaują tai pažeminčiau, kad nereikėtų užversti galvos, grožintis mielais daikčiukais vitrinoje
nesu aukštaūgė
Greičiausiai ir liks tokia, nes jei skirti į dvi dalis, paskui jas jungti, kad tik vaizdas atrodytų kaip dviejų, o atidarymas vienas, tai jie neduoda jokios garantijos, kad laikys tokios durys. Nes jas tarpusavy kažkokiom tabletėm jungia.
QUOTE(fukse @ 2010 03 19, 20:17)
Va čia
Furnitanas
Papildyta:
Atidarymo mechanizmas BLUM Aventos HF
- net sunkūs fasadai lengvai atsidaro ir minkštai sustoja;
- integruotas BLUMOTION garantuoja minkštą bei begarsį atsidarymą ir užsidarymą;
- AVENTOS HF tinka korpusų pločiams nuo 450 iki 1800 mm ir korpusų aukščiams nuo 480 iki 1040 mm.
Tai yra nuostabus dalykas ir niekas niekur ten nepersikreipia

, beje rankenėlės dedamos tik į apatinę dvigubų durelių dalį
Ne apie tokį kalbėjau, tokio man nėjo įdėti, nes kantai viršuje storinti, per juos neatsidaro durelės. Ieškojom to sprendimo kartu, jie ir galvojo , kad pavyks su tokiu mechanizmu padaryti, bet kadangi nepavyko, tai padarė kitaip. Man dėjo štai tokį:
Tokio pločio ir aukščio durim tai pagal užsakymą parvežė, aš tuo mechanizmu patenkinta labai, nes kiek atidarai duris, ties tokia pozicija ir sustoja, o uždarant jei stipriau pastumsi, tai gražiai prisitraukia, niekada nesitranko.
Muli, pirmieji projektukai ale ūkiniai tokie buvo, su meistro pagalba, kuris projektavime nelabai ką raukia, aš taip pat
Ačiū už visus atsiliepimus ir nuomones (manęs žinokite neliūdina, jei kas pasako , kad tas ne taip, ar negražu, ar galėjo būti kitaip, kaip tik man smagu išgirsti kitų žmonių atvirą nuomonę, aš jau tokia, kad kas man naudinga atsirenku ir panaudoju, o kas atrodo netinkama, tai ir lieka netinkama. Taip , kad drąsiai galite sakyti jei kas šudinai atrodo, kadangi aš ne dizainerė ir virtuvė yra daugelio patarimų, nuomonių, pasvarstymų derinys, tai man įdomu ką mes čia sukūrėme

), dėkoju labai ir už pagalbą visoms
Šiandien prasivaliau virtuvukę, pajungė vandenį jau, pasistačiau kavos aparatą ir po visos darbo dienos visai dzin buvo kas kur ten ne taip (bet meistrai vistiek turės pataisyti kai ką

)