Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

Ernesta ir mano ir mano 20 kg dar imk, kad tik tau mačytų ir dar Audratum 5 atiduodu imkit imkit, nesikuklinkit merginos thumbup.gif hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ir aš savo kokius 5kg atiduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 20, 22:18)
Ernesta ir mano ir mano 20 kg dar imk, kad tik tau mačytų ir dar Audratum 5 atiduodu imkit imkit, nesikuklinkit merginos  thumbup.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na jau tiek to, kadangi esu kukli mergytė, tai jau užtektu ir vmm2 pasiulytų kg. Nors ir tai, 15kg pagalvojau truputi jau per daug būtu, pats tas būtu 10kg pasiimt. lotuliukas.gif O iš tavęs Medute28 norėčiau ūgio truputi pasiimt jei negaila? biggrin.gif Nes ir to gėrio man gerokai trūksta. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Supermamytės nedarykite savo vaikų bandomaisiais triušiais, į vaistus yra dedamas E- 124, net ir į papildus. Siūlyčiau didesnį pasitikėjimą skiepyti vaikui, kad jis gali daug ką ir pats pasidaryti susitvarkyti, neužgožkit savo vaikų perdidele meile. Žadinkit suinteresuotumą, kad vaikas skirtu didesnį dėmesį mankštai ir kuo daugiau išeitų i platų erdvę, keistų kitas vietas, nes naujų vietų pažinimas grūdina VCP, tai labai svarbu. Kažin ar supratot ką aš noriu pasakyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 09:23)
Supermamytės nedarykite savo vaikų bandomaisiais triušiais, į vaistus yra dedamas E- 124, net ir į papildus. Siūlyčiau didesnį pasitikėjimą skiepyti vaikui,  kad jis gali daug ką ir pats pasidaryti susitvarkyti, neužgožkit savo vaikų perdidele meile. Žadinkit suinteresuotumą, kad  vaikas skirtu didesnį dėmesį mankštai ir kuo daugiau išeitų i platų erdvę, keistų kitas vietas, nes naujų vietų pažinimas grūdina  VCP, tai labai  svarbu. Kažin ar supratot ką aš noriu pasakyti.  g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif 100%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 21 kovo 2010 - 09:47
Labas rytas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 09:23)
Supermamytės nedarykite savo vaikų bandomaisiais triušiais, į vaistus yra dedamas E- 124, net ir į papildus. Siūlyčiau didesnį pasitikėjimą skiepyti vaikui,  kad jis gali daug ką ir pats pasidaryti susitvarkyti, neužgožkit savo vaikų perdidele meile. Žadinkit suinteresuotumą, kad  vaikas skirtu didesnį dėmesį mankštai ir kuo daugiau išeitų i platų erdvę, keistų kitas vietas, nes naujų vietų pažinimas grūdina  VCP, tai labai  svarbu. Kažin ar supratot ką aš noriu pasakyti.  g.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 20, 17:29)
per kiek laiko tai nezinau ,gal per pusmeti koki g.gif jo ta kur reklamuoja AB ROCKET biggrin.gif TIK AS PIRKAU NE IS TOP SOP,o pagal skelbima.zmones veza juos ,urmu lenkijoj perka gamykloj,tai tas pats tik kaina dvigubai mazesne mirksiukas.gif reklamuoja 299,as mokejau 150 blush2.gif

ar gali duoti duomenis,per kur tu pirkai si treniruokli,viskas as jo noriu,jei tik tiek temokejai? 4u.gif blush2.gif ax.gif rolleyes.gif aciuks blush2.gif
Atsakyti
radau skelbiu.lt ten pilna skelbimu ir dabar paziurejau jau net ir po140 yra:oh as ir manta sodinu kad sportuotu jam irgi labai patinka,as tai labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vmm32: 21 kovo 2010 - 10:57
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 21, 11:53)
radau skelbiu.lt ten pilna skelbimu ir dabar paziurejau jau net ir po140  yra:oh as ir manta sodinu kad sportuotu jam irgi labai patinka,as tai labai patenkinta ax.gif

o kiek siuntimas kazin kainuoja? g.gif
as irgi jau ziurinejuos per skelbiu lt,.viskas noriu,reik pasitaupyti litu,ir isigyti,ir nugarai jauciu butu gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 21, 12:58)
o kiek siuntimas kazin kainuoja? g.gif
as irgi jau ziurinejuos per skelbiu lt,.viskas noriu,reik pasitaupyti litu,ir isigyti,ir nugarai jauciu butu gerai thumbup.gif

o tu paziurek ,gal kartais ir klaipedoi ju yra .man tai kaunieciai i namus atveze ,papildomai nieko nekainavo.aha ir nugarai gerai,kai lankstaisi tai tas taip gerai ismasazuoja ,kad pirma diena net ilgai jautesi,atrode kaip po gero masazo ax.gif
Papildyta:
va ziurek ir klaipedoi yra http://www.skelbiu.l...ai/7513271.html 140 ir dar +liekninamasis dirzas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vmm32: 21 kovo 2010 - 11:11
Ernestuk, niu gi jamk 3 cm, man užteks ir 185 biggrin.gif
Melodija, supratom thumbup.gif
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 08:23)

Va va, su šitu sutinku net ne 100, o visais 200%. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Irgi jau nesyk esu taip sakius. Geriausia mums neįgaliukams terapija, kuo didesnis bendravimas, pasitikėjimas mumis, skatinimas būt kiek gali savarankiškesniam, paaiškint gerai nuo mažu dienų mankštos svarbą, su visu tuo mes galim pasiekt ir iš pradžiu atrodžiusiu neįtikinamiausiu dalykų. thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Medute28 @ 2010 03 21, 11:16)
Ernestuk, niu gi jamk 3 cm, man užteks ir 185 biggrin.gif

Jamu. bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 21 kovo 2010 - 11:47
user posted image

mano pupa 4u.gif

o cia pupa nr 2

user posted image
Atsakyti