Ernesta ir mano ir mano 20 kg dar imk, kad tik tau mačytų ir dar Audratum 5 atiduodu imkit imkit, nesikuklinkit merginos
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 20, 22:18)
Ernesta ir mano ir mano 20 kg dar imk, kad tik tau mačytų ir dar Audratum 5 atiduodu imkit imkit, nesikuklinkit merginos

Na jau tiek to, kadangi esu kukli mergytė, tai jau užtektu ir vmm2 pasiulytų kg. Nors ir tai, 15kg pagalvojau truputi jau per daug būtu, pats tas būtu 10kg pasiimt.
Supermamytės nedarykite savo vaikų bandomaisiais triušiais, į vaistus yra dedamas E- 124, net ir į papildus. Siūlyčiau didesnį pasitikėjimą skiepyti vaikui, kad jis gali daug ką ir pats pasidaryti susitvarkyti, neužgožkit savo vaikų perdidele meile. Žadinkit suinteresuotumą, kad vaikas skirtu didesnį dėmesį mankštai ir kuo daugiau išeitų i platų erdvę, keistų kitas vietas, nes naujų vietų pažinimas grūdina VCP, tai labai svarbu. Kažin ar supratot ką aš noriu pasakyti.
QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 09:23)
Supermamytės nedarykite savo vaikų bandomaisiais triušiais, į vaistus yra dedamas E- 124, net ir į papildus. Siūlyčiau didesnį pasitikėjimą skiepyti vaikui, kad jis gali daug ką ir pats pasidaryti susitvarkyti, neužgožkit savo vaikų perdidele meile. Žadinkit suinteresuotumą, kad vaikas skirtu didesnį dėmesį mankštai ir kuo daugiau išeitų i platų erdvę, keistų kitas vietas, nes naujų vietų pažinimas grūdina VCP, tai labai svarbu. Kažin ar supratot ką aš noriu pasakyti. 
Labas rytas 
Papildyta:

Papildyta:
ar gali duoti duomenis,per kur tu pirkai si treniruokli,viskas as jo noriu,jei tik tiek temokejai?
aciuks
Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 09:23)
Papildyta:
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 20, 17:29)
per kiek laiko tai nezinau ,gal per pusmeti koki
jo ta kur reklamuoja AB ROCKET
TIK AS PIRKAU NE IS TOP SOP,o pagal skelbima.zmones veza juos ,urmu lenkijoj perka gamykloj,tai tas pats tik kaina dvigubai mazesne
reklamuoja 299,as mokejau 150 
ar gali duoti duomenis,per kur tu pirkai si treniruokli,viskas as jo noriu,jei tik tiek temokejai?
radau skelbiu.lt ten pilna skelbimu ir dabar paziurejau jau net ir po140 yra:oh as ir manta sodinu kad sportuotu jam irgi labai patinka,as tai labai patenkinta
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 21, 11:53)
radau skelbiu.lt ten pilna skelbimu ir dabar paziurejau jau net ir po140 yra:oh as ir manta sodinu kad sportuotu jam irgi labai patinka,as tai labai patenkinta 
o kiek siuntimas kazin kainuoja?
as irgi jau ziurinejuos per skelbiu lt,.viskas noriu,reik pasitaupyti litu,ir isigyti,ir nugarai jauciu butu gerai
QUOTE(vikma @ 2010 03 21, 12:58)
o kiek siuntimas kazin kainuoja?
as irgi jau ziurinejuos per skelbiu lt,.viskas noriu,reik pasitaupyti litu,ir isigyti,ir nugarai jauciu butu gerai
o tu paziurek ,gal kartais ir klaipedoi ju yra .man tai kaunieciai i namus atveze ,papildomai nieko nekainavo.aha ir nugarai gerai,kai lankstaisi tai tas taip gerai ismasazuoja ,kad pirma diena net ilgai jautesi,atrode kaip po gero masazo
Papildyta:
va ziurek ir klaipedoi yra http://www.skelbiu.l...ai/7513271.html 140 ir dar +liekninamasis dirzas
Ernestuk, niu gi jamk 3 cm, man užteks ir 185
Melodija, supratom
Labas rytas
Melodija, supratom
Labas rytas
QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 08:23)
Va va, su šitu sutinku net ne 100, o visais 200%.
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 21, 11:16)
Jamu.

mano pupa
o cia pupa nr 2