Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

QUOTE(NikeZ @ 2010 03 21, 11:59)
user posted image

mano pupa  4u.gif

o cia pupa nr 2

user posted image

Oi kokios gražuolės. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gabyte jau kokia panelė. bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif

Ziuriu cia viskuo dalinates biggrin.gif svoriu savo patenkinta nereik nei atimt nei pridet,siai dienai man pats tas thumbup.gif o va ugio tai atiduociau kokius 5cm biggrin.gif

QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 08:23)
Supermamytės nedarykite savo vaikų bandomaisiais triušiais, į vaistus yra dedamas E- 124, net ir į papildus. Siūlyčiau didesnį pasitikėjimą skiepyti vaikui,  kad jis gali daug ką ir pats pasidaryti susitvarkyti, neužgožkit savo vaikų perdidele meile. Žadinkit suinteresuotumą, kad  vaikas skirtu didesnį dėmesį mankštai ir kuo daugiau išeitų i platų erdvę, keistų kitas vietas, nes naujų vietų pažinimas grūdina  VCP, tai labai  svarbu. Kažin ar supratot ką aš noriu pasakyti.  g.gif

Su viskuo sutinku 100% iskyrus skiepus wink.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 03 21, 11:59)
mano pupa  4u.gif

Kokio nuostabaus grozio mergyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 21 kovo 2010 - 12:30
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 21, 12:30)
Labas dienas  4u.gif

Ziuriu cia viskuo dalinates  biggrin.gif svoriu savo patenkinta nereik nei atimt nei pridet,siai dienai man pats tas  thumbup.gif o va ugio tai atiduociau kokius 5cm  biggrin.gif
Su viskuo sutinku 100% iskyrus skiepus  wink.gif
Kokio nuostabaus grozio mergyte  wub.gif

Emu ir šiuos 5cm, ačiuks. lotuliukas.gif aciuks.gif Ūgio tai gerokai man trūksta, vienintelis gal pliusas kad maža esu kad ne iš aukštai tenka krist jeigu kas, o šiaip tai... doh.gif doh.gif lotuliukas.gif

O dėl skiepų, tai čia ne tuos vaistinius skiepukus kiek supratau turėjo galvoj Melodija. mirksiukas.gif lotuliukas.gif O skiepyt, ta prasme diegti, įteigti vaikui pasitikėjimą savim. O tai tikrai labai gerai. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 03 21, 12:51)
gal pliusas kad maža esu kad ne iš aukštai tenka krist jeigu kas, o šiaip tai...

O dėl skiepų, tai čia ne tuos vaistinius skiepukus kiek supratau turėjo galvoj Melodija. O  skiepyt, ta prasme diegti, įteigti vaikui pasitikėjimą savim. O tai tikrai labai gerai. 

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif va su situo tai sutinku,nes jau kai as griunu tai net zeme sudreba doh.gif lotuliukas.gif

Ane biggrin.gif netaip supratau reiskias biggrin.gif bet mano plauku spalva tai kartais leidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 21, 13:21)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  va su situo tai sutinku,nes jau kai as griunu tai net zeme sudreba  doh.gif  lotuliukas.gif

Ane  biggrin.gif netaip supratau reiskias  biggrin.gif bet mano plauku spalva tai kartais leidzia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai vat, dėl griuvimo tai gerai kad mažutė, lengvai nusileidžiu ant žemės, tik va bėda kad šnekant su aukštaisiais žmonėm ir sprandą nusilaužt galiu. doh.gif Ir dar kas labiausiai erzina kad einu einu kur nors ir pajaučiu kad jau skrendu ant kieno nors rankų, kaip lėlytė kokia. lotuliukas.gif

Oi kaip atsidžiaugt negaliu kad jau nuleido beveik visai sniegą, kaip tik man ant rytojaus, kai reiks mikriukais belstis ir paejet gerokus kelelius pirma iki poliklinikos, poto su kitais reikaliukais važiuot, nebereiks slidinėt. Jegelė. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 03 21, 14:43)
Tai vat, dėl griuvimo tai gerai kad mažutė, lengvai nusileidžiu ant žemės, tik va bėda kad šnekant su aukštaisiais žmonėm ir sprandą nusilaužt galiu. Ir dar kas labiausiai erzina kad einu einu kur nors ir pajaučiu kad jau skrendu ant kieno nors rankų, kaip lėlytė kokia.

Oi kaip atsidžiaugt negaliu kad jau nuleido beveik visai sniegą, kaip tik man ant rytojaus, kai reiks mikriukais belstis ir paejet gerokus kelelius pirma iki poliklinikos, poto su kitais reikaliukais važiuot, nebereiks slidinėt. Jegelė.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif o mums aukstiems nuleidus galva i jus ziuret biggrin.gif

drinks_cheers.gif tik jau koks siukslynas islindo kai sniega nuleido pas mus doh.gif jetus net baisu kur bepaziuresi unsure.gif ir per pievas reik atsargiai eit kad neimint i koki š... doh.gif nesuprantu neatsakingu zmoniu,turiu pati suni vedu ji ten kur yra nustatyta pagal taisykles teritorija cool.gif
Atsakyti
ugis 158 tongue.gif svoris 50 reikia numest iki 48 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 21 kovo 2010 - 15:22
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 21, 11:16)
Ernestuk, niu gi jamk 3 cm, man užteks ir 185 biggrin.gif
Melodija, supratom  thumbup.gif
Labas rytas smile.gif

Ernestukui siūlau batus ant platformos įsigyti nereiks bristi į skolas mirksiukas.gif
Ne tik reikia suprasti, bet ir įgyvendinti ir kai tai padarysit pasidžiaugti rezultatais drinks_cheers.gif
Vaistai vaistai nuo mažų dienų ir ką jūsų vaikai darys senatvėje, kokius vaistus benaudos nes organizmas bus pripratęs prie šitų, o kitų nebus išrasti g.gif
Atsakyti
Nike, nu jau tavo šeimyna thumbup.gif . O kokia tu kūdutė, aš ir tai keliais kilais daugiau sveriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 21, 17:42)
Nike, nu jau tavo šeimyna thumbup.gif . O kokia tu kūdutė, aš ir tai keliais kilais daugiau sveriu doh.gif

atrodo priaugau tik 3kg ,o kaip ant pilvo matosi ir siknos doh.gif
Atsakyti
Melodija, paaugs mūsų vaikučiai, pasieksim daugiau nei dabar smile.gif viskam savas laikas. Greičiau laikrodžio rodyklės nepastumdysi smile.gif
Nike, storule storule tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif nenervink tongue.gif storulė mat atsirado bebe.gif 2 kg gyvent jai gi trukdo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 21, 14:56)

drinks_cheers.gif tik jau koks siukslynas islindo kai sniega nuleido pas mus  doh.gif jetus net baisu kur bepaziuresi  unsure.gif ir per pievas reik atsargiai eit kad neimint i koki š...  doh.gif nesuprantu neatsakingu zmoniu,turiu pati suni vedu ji ten kur yra nustatyta pagal taisykles teritorija  cool.gif

Tas tai teip, šiukšlytės visokios uj kaip išlys. doh.gif Bet man visvien geriau taip nei sniegai, oj kaip jo nevirškinu. schmoll.gif doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 03 21, 15:19)
ugis 158 tongue.gif svoris 50 reikia numest iki 48  blush2.gif

Oi NikeZ, kad aš tokia bučiau.. rolleyes.gif Daba ūgis berods 152, svoris toks svyruojantis nuo 43 iki 45kg, gi suslikas grynas iš manes. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 16:13)
Ernestukui siūlau batus ant platformos įsigyti nereiks bristi į skolas mirksiukas.gif

Tai būnu kartais su platforminiais batais, bet visur su jais neprivaikščiuosi. lotuliukas.gif
Atsakyti