Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

Sveikos bigsmile.gif

Kažkokie nekalbadieniai užėjo ir laiko vis mažiau laisvo... ax.gif Ai nors ir taip jo niekad neperdaug bigsmile.gif

Mačiau Gabytę garbanę...gražuolė smile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2010 03 21, 12:16)
Ernestuk, niu gi jamk 3 cm, man užteks ir 185 biggrin.gif

ale ir aukšta rolleyes.gif rolleyes.gif

QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 17:13)
Vaistai vaistai nuo mažų dienų ir ką jūsų vaikai darys senatvėje, kokius vaistus benaudos nes organizmas bus pripratęs prie šitų, o kitų nebus išrasti g.gif

drinks_cheers.gif aišku kuo mažiau chemijos mūsų vaikučiam tuo geriau...bet deja ne visi gydytojai tai supranta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 21, 13:16)
Ernestuk, niu gi jamk 3 cm, man užteks ir 185 biggrin.gif

188?? idomu koks mano dukros ugis bus kai uzaugs g.gif dabar tuojau 11metu ,o ugis 161 ax.gif
Atsakyti
aš būdama 14-os metų buvau 183 smile.gif gerai prisimenu, nes kadrinau vieną bernioką kieme ir jo klausiau tada, koks jo ūgis, kai pasakė, kad 182, tada pakviečiau pasivaikščioti flirt.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir svėriau tada tik 56 kg, ir visai gerai jaučiausi didis.gif tai va, o mano Andrėja jau dabar turi ilgas kojas, aš taip tikiuosi ir viliuosi, kad ji turės galimybę jas pademonstruoti trumpu sijonėliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 03 21, 20:16)
Sveikos  bigsmile.gif 
drinks_cheers.gif  aišku kuo mažiau chemijos mūsų vaikučiam tuo geriau...bet deja ne visi gydytojai tai supranta  doh.gif

Gydytojai puikiai supranta,bet jiems lengviausia yra paimti ir išrašyti koki nors vaistą tuom dar susidarydami gera įspūdį apie save, va rūpinasi ligoniu gydo, nei įrodinėti, kad tavo vaikeliui nereikia vaistų, na ar nepasišiauštumėme jeigu taip pasakytu jums?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 21, 11:16)

opapa unsure.gif mano 178 nu gal 180 g.gif

QUOTE(melodija @ 2010 03 21, 16:13)
Vaistai vaistai nuo mažų dienų ir ką jūsų vaikai darys senatvėje, kokius vaistus benaudos nes organizmas bus pripratęs prie šitų, o kitų nebus išrasti g.gif

sutinku su tavimi 100 procentu drinks_cheers.gif
nors kazkada buvau visai kitos nuomones, sventai tikejau vaistais ir tikejau, kad jie mums pades.......deja.......
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Domicele @ 2010 03 22, 09:10)
mano 178 nu gal 180

drinks_cheers.gif mano ugis toks pats biggrin.gif ziurint kur matuoju vienur 178 kitur 180 cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu jus cia susirinke visos tokios dickes...ir kudos mirksiukas.gif O as maza ir stora blush2.gif Galiu paskolinti tikrai 20 kg.....Nu niekaip neistengiu laikytis dietos....neturiu valios niekiek....
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2010 03 21, 11:58)
o kiek siuntimas kazin kainuoja? g.gif
as irgi jau ziurinejuos per skelbiu lt,.viskas noriu,reik pasitaupyti litu,ir isigyti,ir nugarai jauciu butu gerai thumbup.gif

O as irgi turejau elipsini treniruokli...gal koki menesi pamyniau...metus prastovejo ir pardaviau...nu negalejau su juo minti,labai nugara pradedavo skaudeti.....turiu maza isvarza....
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 03 21, 12:59)

Kokia grazuole tavo mergyte wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 03 21, 16:19)
ugis 158 tongue.gif svoris 50 reikia numest iki 48  blush2.gif

Tikras vaikeliukas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ei storules, norit pasakysiu gera lengva pigia ir patikrinta dieta? mirksiukas.gif

pati isbandziau tongue.gif veikia thumbup.gif

zodziu taip, kiekviena vakara paimate sauksta valgoma grikiu (nevirtu), uzpilate juos kefuru rugpieniu ar kaip kam patinka ir paliekate per nakti, kad ishbrinktu.

Ryte cia bus jusu pusryciai biggrin.gif visai neblogas skonis, jie suminksteja. Sotu.
Dienos eigoje valgote ka norite kaip ir visada, o nuo 18 val. uzrakinate saldytuva tongue.gif

Zinokit pati taip darau, viena moteryte paprotino, nu tikrai suveike, nelabai as megeja svertis, bet pagal rubus jauciu kad kokiu 5-6 kg, jau tikrai nebeturiu, cia nuo sausio men. as pradejau.

Svarbu visai nebrangu nesunku nevargina, o rezultatas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2010 03 22, 12:13)

Ryte cia bus jusu pusryciai  biggrin.gif  visai neblogas skonis, jie suminksteja. Sotu.
Dienos eigoje valgote ka norite kaip ir visada, o nuo 18 val. uzrakinate saldytuva  tongue.gif

Va cia didziausia beda ir yra....pas mus prasideda valgymo maratonas....maze tai visada apie 9-10 vakare valgo su mb.....ir as susigundau doh.gif Beda.....
Atsakyti
Labukai
jau aš pikta kaip širšė, jei galėčiau, tai nunesčiau granatą į tą neįgalumo nustatymo tarnybą..atėjau dokumentų priduoti, tai man bado pirštu prieš nosį įstatymą, kad mums jau nebepriklausys sunkus su slauga o tik su priežiūra, atseit mumis ir taip labai valstybė rūpinasi, padeda blink.gif mad.gif bash.gif . Sako va, žmogus atidirba 8 val ir gauna tik 800 lt, o jūs va kiek gaunat swoon.gif, sakau palaukite, mes būname visą parą. Ir valstybė mumis visai nesirūpina, nei priemonių laiku įmanoma gauti, nei kito gydymo būdo, kartą metuose sanatorija ir viskas, o sakau reikia ir priemonių ir mankštų su masažais, kiek viskas kainuoja..tai ta man ir vėl-jumis labai rūpinamasi, nu ****, net sukepiau mega_shok.gif ..ketvirtadienį pasiimti dokumentus, jei ką, eisiu apeliacijai.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 22, 12:09)
Sako va, žmogus atidirba 8 val ir gauna tik 800 lt, o jūs va kiek gaunat

ne......nu virsune..........palyginimas tai ka as zinau doh.gif doh.gif
daug noriu parasyti, bet nervas ima negaliu..... mad.gif mad.gif nenoriu keiktis mad.gif mad.gif

BUTINAI APSKUSK SPRENDIMA JEI KA gun_bandana.gif
Atsakyti
Laba diena

QUOTE(melodija @ 2010 03 22, 09:33)
Gydytojai puikiai supranta,bet jiems lengviausia yra paimti ir išrašyti koki nors vaistą tuom dar susidarydami gera įspūdį apie save,  va rūpinasi ligoniu gydo, nei įrodinėti, kad tavo vaikeliui  nereikia vaistų, na ar nepasišiauštumėme jeigu taip pasakytu jums?

žinok esu sutikusi vieną gydytoją kuri pasakė...gal palaukiam..gal chemijos dar neduodame..pabandome su žolelėm.. rolleyes.gif Bet deja po kiek laiko išrašė chemijos ir kaip vėliau sužinojau žiaurios..narkotinės chemijos verysad.gif

QUOTE(Medute28 @ 2010 03 22, 13:09)
Labukai
jau aš pikta kaip širšė, jei galėčiau, tai nunesčiau granatą į tą neįgalumo nustatymo tarnybą..atėjau dokumentų priduoti, tai man bado pirštu prieš nosį įstatymą, kad mums jau nebepriklausys sunkus su slauga o tik su priežiūra, atseit mumis ir taip labai valstybė rūpinasi, padeda  blink.gif mad.gif  bash.gif . Sako va, žmogus atidirba 8 val ir gauna tik 800 lt, o jūs va kiek gaunat swoon.gif, sakau palaukite, mes būname visą parą. Ir valstybė mumis visai nesirūpina, nei priemonių laiku įmanoma gauti, nei kito gydymo būdo, kartą metuose sanatorija ir viskas, o sakau reikia ir priemonių ir mankštų su masažais, kiek viskas kainuoja..tai ta man ir vėl-jumis labai rūpinamasi, nu ****, net sukepiau mega_shok.gif ..ketvirtadienį pasiimti dokumentus, jei ką, eisiu apeliacijai.

***... ( nesikeikus )...nepasidduok ir daug..daug tau jėgų 4u.gif
mūsų rudenį laukia toks kelias..Tai jaučiu kol ateis laikas tai iš vis jokios negalios neduos...tegul tik pabando...Su žemėm sumaišysiu rolleyes.gif
Atsakyti