Laba diena
QUOTE(melodija @ 2010 03 22, 09:33)
Gydytojai puikiai supranta,bet jiems lengviausia yra paimti ir išrašyti koki nors vaistą tuom dar susidarydami gera įspūdį apie save, va rūpinasi ligoniu gydo, nei įrodinėti, kad tavo vaikeliui nereikia vaistų, na ar nepasišiauštumėme jeigu taip pasakytu jums?
žinok esu sutikusi vieną gydytoją kuri pasakė...gal palaukiam..gal chemijos dar neduodame..pabandome su žolelėm..

Bet deja po kiek laiko išrašė chemijos ir kaip vėliau sužinojau žiaurios..narkotinės chemijos
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 22, 13:09)
Labukai
jau aš pikta kaip širšė, jei galėčiau, tai nunesčiau granatą į tą neįgalumo nustatymo tarnybą..atėjau dokumentų priduoti, tai man bado pirštu prieš nosį įstatymą, kad mums jau nebepriklausys sunkus su slauga o tik su priežiūra, atseit mumis ir taip labai valstybė rūpinasi, padeda

. Sako va, žmogus atidirba 8 val ir gauna tik 800 lt, o jūs va kiek gaunat

, sakau palaukite, mes būname visą parą. Ir valstybė mumis visai nesirūpina, nei priemonių laiku įmanoma gauti, nei kito gydymo būdo, kartą metuose sanatorija ir viskas, o sakau reikia ir priemonių ir mankštų su masažais, kiek viskas kainuoja..tai ta man ir vėl-jumis labai rūpinamasi, nu
****, net sukepiau

..ketvirtadienį pasiimti dokumentus, jei ką, eisiu apeliacijai.
***... ( nesikeikus )...nepasidduok ir daug..daug tau jėgų
mūsų rudenį laukia toks kelias..Tai jaučiu kol ateis laikas tai iš vis jokios negalios neduos...tegul tik pabando...Su žemėm sumaišysiu