Grek, net nebandai valyt langų
Labas, mamukai. Lauke toks gražus oras, o aš nutariau atsinaujinti pavasariui, tai plaukų spalvą keičiu
, maža kas. Aš ir pernai gyvenau 11 aukšte, bet kai po kojos operacijos nevaikščiojau, o liftas dažnai neveikė, tai išsinuomavom butuką 1 aukšte. Vis arčiau žemės
. Turiu pora draugų, kurie ateina į svečius langų valyt
. Tai išveičia ir iš lauko pusės, ir iš vidaus
Labas vakarelis
Papildyta:
OHO kaip gerai sumastyta
o tai ir bezdzionem apsirengusios bunat?
visdelto geris yra stipresnis nei blogis
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 10, 21:10)
Ne finale mane ir mano porininke užkapoja, per viduriuką.
Tematiką jo - pasaulio kūrimas. Pradžioje būna tik vienas dievas. Pasidaro jam liūdna ir pradeda pasaulio kūrimą. Iš pradžių jis sukuria gėrio ir blogio jėgas, sukūria mane su porininke kaip molio gabalus, išsiridenam mes. Tada gėris paverčia mane su porininke gražiais medžiais, blogiui toks grožis nepatinka ir jis mus sunaikina - nukapoja. Pamato gėris kas mums nutinka ir atgaivina mus, sukuria iš mūsų bezdžiones. Vėl pamato blogis mus linksmas, draugiškai besiblusinėjančias bezdžiones, ir už pakarpų įmeta į "narvą". Gėris tai pamates vėl mus išgelbėja, išlaisvina iš narvo ir paverčia žmonemis. Mano porininkę paverčia Ievą ir suveda ją su Adomu. Blogiui vėl tai nepatinka ir nugriebes mane, nustumia Adomą ir vietoj jo pakiša Ievai mane. Išsigande atšokam viena nuo kitos. Tada pasirodo vėl gėrio jėga su rojaus obuoliu, vos su Ieva jį pasiekiam paimt , blogio jėga vėl jį atima ir numeta. Bet mes su Ieva vistiek jį suradam ir kaip paėme jo atsikandam, išsisiskleidžia pasaulio pažinimas ir taika.
OHO kaip gerai sumastyta
visdelto geris yra stipresnis nei blogis
sveikos visos. VMM32 atsakau i klausima tavo pirkau vaistinej su gydytojo receptu, bet deja ne Lietuvoj. maciau cia kazka rasant apie priestraukuliniu vaistu pasalini poveiki ir labai idomu pasidare kurie vaistai neturi pasalinio poveikio a? ar esat pati susidurus su traukuliais epilepsijos man baisiausias gyvenimas terpas buvo kaip maziui prasidejo ir menesi vaikas kankinosi nei diena nei nakti miegot negalejo o as as tik laukiau kada tai baigsis ir nieko padaryti negalejau. dekoju daktaram kurie numalsino tuos prakeiktus traukulius. dabar geriam depakina zinau ju salutini poveiki bet deja be jo pokolkas negalim nenoreciau kad maziuikiui jei pasikartotu baisu net pagalvot.. o traukuliai zalos nedaro sveikatai ? mums pridare daug puses metuku sunelis jau laike galvyte pilnai sedejo o kaip jie atsirado viskas isnyko net galvos nenulaike normaliai ka per puse metu daro ismokom ir pasiekem ta per diena praradom cia normalu? mes geriam ir gersim kad traukuliu nebutu nesmaggu kaip tavo vaikas kankinasi kartais gyvenime reikia kazka aukoti kad butu geriau... cia mano nuomone tik
Vakcinu ir VCP rysys.
http://www.homeoint....lady/polio1.htm
googlo verimas:
http://translate.goo...t...1.htm&hl=lt
2003 metai paminetos strapsnyje skiepai buvo isimtos JAV, bet Lietuvoje liko ir po 2003 metu.
P.S. Skiepai yra biologines masines zalos ginklas.
http://www.homeoint....lady/polio1.htm
googlo verimas:
http://translate.goo...t...1.htm&hl=lt
2003 metai paminetos strapsnyje skiepai buvo isimtos JAV, bet Lietuvoje liko ir po 2003 metu.
P.S. Skiepai yra biologines masines zalos ginklas.
Sveikos mergickos
Kaip as jusu pasiilgau
Pirmiausiai paveluotai sveikinu visas ir visus su praejusiais gimtadieniais ir su praejusiom sventem

NIKOTA - labai didele uzuojauta del netekties
Ir visiems sergantiems daug sveikatytes
Pagaliau ir as pradejau gyventi....buvo apeme ligos visa seima...tik mazoji nesirgo
Man ir Tomui buvo tempa 39.8...tik su analginu musiau...man ir Mantui puliuojanti angina buvo,vyrui irgi tempa laikesi 6 dienas.....jau dabar lyg ir praejo viskas....Ir tik vakar savo kompa atgavau...pakeite LCD ekrana....nu dabar pasaka,kaip rodo
Tiesa,su tikru pavasariu
Pirmiausiai paveluotai sveikinu visas ir visus su praejusiais gimtadieniais ir su praejusiom sventem

NIKOTA - labai didele uzuojauta del netekties
Ir visiems sergantiems daug sveikatytes
Pagaliau ir as pradejau gyventi....buvo apeme ligos visa seima...tik mazoji nesirgo
Tiesa,su tikru pavasariu
Laba diena mamukai
Man nekalbadieniai kai toks oras lauke
su Zygiu vis lekiam kur nors kad tik nesedet namie
Tvarkomes reikaliukus visus is anksto,kad birzelio pradzioj islekt jau atostogu is Lietuvos
Tvarkomes reikaliukus visus is anksto,kad birzelio pradzioj islekt jau atostogu is Lietuvos
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 14, 10:30)
Man ir Tomui buvo tempa 39.8...tik su analginu musiau...man ir Mantui puliuojanti angina buvo,vyrui irgi tempa laikesi 6 dienas.....jau dabar lyg ir praejo viskas....Ir tik vakar savo kompa atgavau...pakeite LCD ekrana....nu dabar pasaka,kaip rodo
Laba diena gera diena
tai pavasarines bacilos jusu seima buvo uzpuousios
o tai kaip pries tai LCD ekranas rode?nematiai ka rasiai
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 14, 12:25)
su Zygiu vis lekiam kur nors kad tik nesedet namie
ir kur vazinejat su Zygiu,kad tik namie nesedeti?
as tai naus nuo ryto tvarkiaus,biski persikraustem savaitgali baldus,kai kuriuos ismetem,kai ka parsivezem,tai dulkiu pilna,snd pagaliau jau baigiu viska sutvarkyt
QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 14:26)
Oj mes tai visur
Zinau ka tai reiskia
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 14, 14:40)
Oj mes tai visur
Kaune buvom kino teatre ziurejom filma 3D "Kaip prisijaukinti slibina"
superinis filmukas
sode pas draugus,kaime prabuvom kelias dienas
gaila kad be ratu dabar likom,bet mums su Zygiu nebeda su mikriukais atobusais nulekiam jei kur reik ar darugai nuveza
o kur ratus padejot?as jei buciau be ratu tai buciau kaip beranku,kai vaziuociau kur su vaiku
mes jau irgi pradesim visur vazinetis,na tik daug po gryna ora
QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 14:26)
Laba diena gera diena
o mazoji matai kokia stipri atsilaike
?
Rode nelabai ryskiai ir visai dingdavo vaizdas...laukdavau po 15 min.,kol atsiras vaizdas.Kadangi kompas dar garantinis,tai vilniuje pataise nemokamai,o tai but reikeje 400 paklot
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 14:59)
?as jei buciau be ratu tai buciau kaip beranku
QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 14:59)
o kur ratus padejot?as jei buciau be ratu tai buciau kaip beranku,kai vaziuociau kur su vaiku
jis neisedi mikre nei autike,nors senai ir bevaziavom,bet kai vaziavom,tai buvau slapia per ji

Uzsibaige masina,variklis
Sveikutės
Nikota, užuojauta dėl netekties, laikykis.
Silvuzhe, sveika prisijungus.
Ligoniukams daug sveikatytės.
Oi mamytės, kas dėl mašinų, nepapasakojau jums apie siaubuką patirtą pakeliuj namo iš alytaus praeitą savaitę. Vieną minutės dalį maniau namo nebesugryšiu.
Išvažiavom tik iš alytaus ir pasijuto mašinoj svilėsių kvapas. Pamanėm kad iš lauko kur eina, žvilgt pro langą, gi iš mašinos priekio dūmai kylą. Jėzau kaip išsigando pirma renginių organizatorė, kai ėmė draugui klykt kad stabdytų mašiną ir kad reik kuo greičiau šokt iš jos, vaje.
Taip persiėmė visoms merginoms jos baimė, nors draugas ir ramino kad tikrai čia ne variklis, kol segiausi priekinėj sėdynėj diržą nuo savęs, visas gyvenimas pro akis pralėkė.
Įsivaizdavau kaip užsidegs mašina bus aleliuja . Senai taip išsigandus buvau.
O ten pasirodo priekinio rato detalei kažkas buvo. Negalėjom greitai važiuot ir teko vis stabdytis kelyje kad vėl jis neužkaistu. Oj ekstrimali kelionytė buvo.
Nikota, užuojauta dėl netekties, laikykis.
Silvuzhe, sveika prisijungus.
Ligoniukams daug sveikatytės.
Oi mamytės, kas dėl mašinų, nepapasakojau jums apie siaubuką patirtą pakeliuj namo iš alytaus praeitą savaitę. Vieną minutės dalį maniau namo nebesugryšiu.