Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

QUOTE(izabele111 @ 2010 04 14, 15:14)
Rode nelabai ryskiai ir visai dingdavo vaizdas...laukdavau po 15 min.,kol atsiras vaizdas.Kadangi kompas dar garantinis,tai vilniuje pataise nemokamai,o tai but reikeje 400 paklot doh.gif
Papildyta:

ir kantrybes pas taves daaaaug 15min laukti kol kazkas atsiras doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 14, 15:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Man dabar jau antra diena tenka su autobusu pas teti i ligonine vaziuot....kaip sunku be masinos doh.gif masina i serviza nuvarem...kainuos 800Lt taisymas doh.gif nes geguzes pabaigoje technikine baigiasi.....

o kiek dar ilgai jusu tetuka ligoninej laikys? unsure.gif o taip kiekviena diena vazineji? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 14, 15:25)
Uzsibaige masina,variklis  doh.gif  teko atiduot i srota  cool.gif taip ir likom be ratu  rolleyes.gif kai pripranti prie gero tai zinoma buna sunku  biggrin.gif o as kaip stengiuosi neprisiristi prie daiktu tai kazkaip nelabai ir sunku  biggrin.gif nors masina sutinku laaaabai didelis malonumas  drinks_cheers.gif na bet kol kas tam nera pinigu,taupom  cool.gif mano Zygiui labai patinka vaziuot nesvarbu ar tai masina ar tai autobusas,mikriukas svarbiausia vaziavimas  biggrin.gif tai del sito problemu nebuvo niekada,problema budavo sysiu  doh.gif bet ir ja isspresdavom  biggrin.gif o daba kai jis jau didelis kelione su juo vienas malonumas  wub.gif

kas cia dabar nutiko kad masinukai genda blink.gif ,gal ir dar kas parasys ,kad tenka naudotis viesuoju transportu smile.gif
manajam taip pat patinka vazinetis,bet kai sustojam sirenas paleidzia,o jei vaziuoti su autiku,tai stoteliu daug tai pasirenintu gerai lotuliukas.gif o aplinkiniu akys ir badymai pirstais kad koks negeras,neisaukletas,koks piktas ir su dideliais oziais vaikas man doh.gif tai jau geriau sedim i masinuka ir riedam smile.gif
snd parsivedziau vaika is darzo su sloga,o sake su kraujais net bego blink.gif galvojau gal isidauze,nes matau su kresyje kraujai,ne sako po pietu miego toks atsibudo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 14, 16:52)
Oi mamytės, kas dėl mašinų, nepapasakojau jums apie siaubuką patirtą pakeliuj namo iš alytaus praeitą savaitę. Vieną minutės dalį maniau namo nebesugryšiu.  doh.gif Išvažiavom tik iš alytaus ir pasijuto mašinoj svilėsių kvapas. Pamanėm kad iš lauko kur eina, žvilgt pro langą, gi iš mašinos priekio dūmai kylą. Jėzau kaip išsigando pirma renginių organizatorė, kai ėmė draugui klykt kad stabdytų mašiną ir kad reik kuo greičiau šokt iš jos, vaje.  blink.gif Taip persiėmė visoms  merginoms jos baimė, nors draugas ir ramino kad tikrai čia ne variklis,  kol segiausi priekinėj sėdynėj diržą nuo savęs, visas gyvenimas pro akis pralėkė.  lotuliukas.gif Įsivaizdavau kaip užsidegs mašina bus aleliuja . Senai taip išsigandus buvau.  lotuliukas.gif O ten pasirodo priekinio rato  detalei kažkas buvo. Negalėjom greitai važiuot ir teko vis stabdytis kelyje kad vėl jis neužkaistu. Oj ekstrimali kelionytė buvo.  lotuliukas.gif

Oho su ispudziais is alytaus gryzot,bet gerai kad gerai viskas baiges thumbup.gif
ir koks jausmas kai gyvenimas pro akis prabega,gal apie kazka dabar susimastiai,nes taip dazniausiai buna,kad kazkokie ivykiai apvercia viska?
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 14, 16:52)
Oi mamytės, kas dėl mašinų, nepapasakojau jums apie siaubuką patirtą pakeliuj namo iš alytaus praeitą savaitę.

blink.gif gerai kad gerai baiges karsta.gif

QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 18:09)
o aplinkiniu akys ir badymai pirstais kad koks negeras,neisaukletas,koks piktas ir su dideliais oziais vaikas man

snd parsivedziau vaika is darzo su sloga,o sake su kraujais net bego blink.gif galvojau gal isidauze,nes matau su kresyje kraujai,ne sako po pietu miego toks atsibudo

Dar keli metai ir i sita nekreipsi demesio irnesakyk.gif nes turesi jau krokodilo skura tokioms replikoms biggrin.gif as jau seniai nekreipiu demesio kas ka pasake ar netaip paziurejo cool.gif mes visada kai vaziuojam su autiku einam i pati gala,net dabar pastebejau kai ilipam Zygis varo is karto ten biggrin.gif

verysad.gif perduok jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 14, 18:28)
blink.gif gerai kad gerai baiges  karsta.gif
Dar keli metai ir i sita nekreipsi demesio  irnesakyk.gif nes turesi jau krokodilo skura tokioms replikoms  biggrin.gif as jau seniai nekreipiu demesio kas ka pasake ar netaip paziurejo  cool.gif mes visada kai vaziuojam su autiku einam i pati gala,net dabar pastebejau kai ilipam Zygis varo is karto ten  biggrin.gif

nu nekreipiu as perlabiausiai to demesio,nu bet kartais tikrai nebeimanoma su vaiku viesoj vietoj isbuti blink.gif lotuliukas.gif nes nuo jo to klykimo man paciai silpna daros,ir nervai pradeda trukcioti lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif kas nera girdeje ir nemate tas nesuvoks apie ka as smile.gif turiu laaaaabai balsinga vaikas,bus gal operos solistas first.gif
Papildyta:
verysad.gif perduok jam  4u.gif

oj aciu uz 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 17:09)

snd parsivedziau vaika is darzo su sloga,o sake su kraujais net bego blink.gif galvojau gal isidauze,nes matau su kresyje kraujai,ne sako po pietu miego toks atsibudo blink.gif
Papildyta:

Oho su ispudziais is alytaus gryzot,bet gerai kad gerai viskas baiges thumbup.gif
ir koks jausmas kai gyvenimas pro akis prabega,gal apie kazka dabar susimastiai,nes taip dazniausiai buna,kad kazkokie ivykiai apvercia viska?

Niu va. Sveikatytės Deividukui. 4u.gif

O kraujukas tai neretas slogos draugas ir pas mane. Tik pačiaudau truputėlį ir bėga kraujai. Gydytoja sakė kažkaip kad silpna nosies kraujagyslė užtat taip gaunas. doh.gif

Šis įvykis nelabai ką pakeitė, nes senokai gyvenimas yra privertes susimastyt koks jis trapus. smile.gif Senokai žinau kaip reikia vertint kiekvieną akimirką, vertint tai ką turi. Šį mokslą daugmaž jau esu iškalus. smile.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 14, 17:28)
blink.gif gerai kad gerai baiges  karsta.gif
Dar keli metai ir i sita nekreipsi demesio  irnesakyk.gif nes turesi jau krokodilo skura tokioms replikoms  biggrin.gif as jau seniai nekreipiu demesio kas ka pasake ar netaip paziurejo  cool.gif mes visada kai vaziuojam su autiku einam i pati gala,net dabar pastebejau kai ilipam Zygis varo is karto ten  biggrin.gif

Tai jau taip. karsta.gif biggrin.gif

Kaip įdomiai. smile.gif Mes tai su sese vaikystėj dievinom trulikų priekį, tas tokias dvi paaukštintas sėdynes už vairuotojo. Tik įlipus pirmas žvilgsnis būdavo ar ten laisvos vietos. Nežinau kuo jos mus taip traukė. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 14, 19:58)
Niu va. Sveikatytės Deividukui.  4u.gif

O kraujukas tai neretas slogos draugas ir pas mane. Tik pačiaudau truputėlį ir bėga kraujai. Gydytoja sakė kažkaip kad silpna nosies kraujagyslė užtat taip gaunas.  doh.gif

velnias bezin nuo ko tie kraujai,kazkaip su sloga jam nebuna kraujuku,nebent kai traukiu su atsiurbeju,tada pasirodo,o dabar g.gif tik va visas kurksi,ir astma paumejo doh.gif vot susirg ant gimses doh.gif
Papildyta:
Šis įvykis nelabai ką pakeitė, nes senokai gyvenimas yra privertes susimastyt koks jis trapus.  smile.gif Senokai žinau kaip reikia vertint kiekvieną akimirką, vertint tai ką turi. Šį mokslą daugmaž jau esu iškalus.  smile.gif
Tai jau taip.  karsta.gif  biggrin.gif

thumbup.gif cia tai tiesu tiesa thumbup.gif
Papildyta:
Kaip įdomiai.  smile.gif Mes tai su sese vaikystėj dievinom trulikų priekį, tas tokias dvi paaukštintas sėdynes už vairuotojo. Tik įlipus pirmas žvilgsnis būdavo ar ten laisvos vietos. Nežinau kuo jos mus taip traukė.  lotuliukas.gif

prieki gal geriau viskas matydavos lotuliukas.gif ,o dar plius paaukstintos sedynes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 19:58)
nes nuo jo to klykimo man paciai silpna daros,ir nervai pradeda trukcioti  kas nera girdeje ir nemate tas nesuvoks apie ka as turiu laaaaabai balsinga vaikas,bus gal operos solistas

Zygis irgi klykdavo doh.gif ypac tose vietose kur daug zmoniu (parduotuvese,koncerte,zoosode) bet as ji greit sutvarkydavau cool.gif biggrin.gif nes pagavau,kad naudojasi situacija cool.gif su laiku isaugo is tu isteriju jau galima buvo susisneket wub.gif

Senokai žinau kaip reikia vertint kiekvieną akimirką, vertint tai ką turi. Šį mokslą daugmaž jau esu iškalus. 

Mes tai su sese vaikystėj dievinom trulikų priekį, tas tokias dvi paaukštintas sėdynes už vairuotojo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai stengiuosi taip gyvent thumbup.gif buna nukripimu kartais cool.gif bet visada grystu atgal i pasirinkta kelia biggrin.gif

O mums galas cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir kantrybes pas taves daaaaug 15min laukti kol kazkas atsiras doh.gif  lotuliukas.gif

o kiek dar ilgai jusu tetuka ligoninej laikys? unsure.gif o taip kiekviena diena vazineji? unsure.gif

Seip tai as kantrybes visai neturiu.....bet kai SM rupi labiau negu valgymas ar kas kita...tai ir laukiu doh.gif

Dar gules menesi,tada israsys i namus, o namuose lauksim stebuklo,kol prades atsistatineti kraujotaka galvos,kol padarys bent 20 zingsniu ir nebereikes su pampersais buti...tada tik bandysim i sanatorija.....laukimas iki metu .....O vazineju kasdien.....
Papildyta:

Su kraujuku ir mano Tomui daznokai bega....O tavasis gal susimuse nosyte??Sveikatytes jam 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Dar keli metai ir i sita nekreipsi demesio  irnesakyk.gif nes turesi jau krokodilo skura tokioms replikoms :

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As irgi jau nebekreipiu demesio i replikas...kai pasiziuriu tokiu zvilgsniu ,tai tuoj nusisuka doh.gif
Papildyta:

Šis įvykis nelabai ką pakeitė, nes senokai gyvenimas yra privertes susimastyt koks jis trapus.  smile.gif Senokai žinau kaip reikia vertint kiekvieną akimirką, vertint tai ką turi. Šį mokslą daugmaž jau esu iškalus.  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As irgi patyriau ta jausma.....
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 14, 20:36)
Zygis irgi klykdavo  doh.gif  ypac tose vietose kur daug zmoniu (parduotuvese,koncerte,zoosode) bet as ji greit sutvarkydavau  cool.gif  biggrin.gif nes pagavau,kad naudojasi situacija  cool.gif su laiku isaugo is tu isteriju jau galima buvo susisneket  wub.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif labai stengiuosi taip gyvent  thumbup.gif buna nukripimu kartais  cool.gif bet visada grystu atgal i pasirinkta kelia  biggrin.gif

o kaip tu sutvarkydavai ji? g.gif gal as kuom pasinaudosiu?na manasis zmoniu nebijo,bet jam turi buti judejimas,veiksmas kazkoks,ir ir jis teina viena kriptim,jau retai galima ji ikalbeti pasisukti,jei nores jis eiti eis,jei ne ,klykinsimes doh.gif o gal va ir prasiklykem vakar,nes lauke ubavo,nenorejo eiti namo....
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 14, 20:36)
O mums galas  cool.gif  biggrin.gif

galas valdo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 14, 21:01)
Dar gules menesi,tada israsys i namus, o namuose lauksim stebuklo,kol prades atsistatineti kraujotaka galvos,kol padarys bent 20 zingsniu ir nebereikes su pampersais buti...tada tik bandysim i sanatorija.....laukimas iki metu .....O vazineju kasdien.....

uij kiek juk kantrybes,laiko,ir sveikatos reikes unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
Su kraujuku ir mano Tomui daznokai bega....O tavasis gal susimuse nosyte??Sveikatytes jam 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nuva sake kad nesusimuse, g.gif o kad butu sloga nepaskyciau kiek yra namie nieks neisbego,tik kad kurksi.
Atsakyti
vazineju kasdien.....

kai pasiziuriu tokiu zvilgsniu ,tai tuoj nusisuka

Kantrybes tau Izabele 4u.gif

drinks_cheers.gif oj kaip tai pazystama lotuliukas.gif

QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 21:11)
o kaip tu sutvarkydavai ji? g.gif gal as kuom pasinaudosiu?na manasis zmoniu nebijo,bet jam turi buti judejimas,veiksmas kazkoks,ir ir jis teina viena kriptim,jau retai galima ji ikalbeti  pasisukti,jei nores jis eiti eis,jei ne ,klykinsimes doh.gif o gal va ir prasiklykem vakar,nes lauke ubavo,nenorejo eiti namo....

As zinodavau jo silpna vieta cool.gif biggrin.gif ta kas jam labiausiai patinka cool.gif budavo pasakyta jei elgsis taip nebus,nematys,negaus to ir to cool.gif buvo ir papurtytas viena karta to uzteko,suprato kad su mama nejuokaujama cool.gif ilgai kariavom kieno bus virsus laimejau as biggrin.gif svarbiausiai nenusileisti cool.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif Kaip grazu lauke.....bet girdejau,kad kita savaite oras subjurs doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 14, 21:34)
Kantrybes tau Izabele  4u.gif

As zinodavau jo silpna vieta  cool.gif  biggrin.gif  ta kas jam labiausiai patinka  cool.gif budavo pasakyta

Aciu....jos man tikrai reikia mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As irgi tuo naudojuosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2010 04 14, 21:22)

uij kiek juk kantrybes,laiko,ir sveikatos reikes unsure.gif  4u.gif

Aciu....as pati kartais stebiuosi ,is kur pas mane ta tvirtybe g.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos,

esu reklamos auka blush2.gif
skaitinejau cia jusu plepesius ir virsuje pamaciau akcija vaikiskai auto kedutei, nusprendziau papirkti blink.gif pasirinkau išsimoketinai, lauksiu dabar palaiminimo is banko, gal kas esate pirkusios pigu.lt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2010 04 15, 10:07)
Sveikos mamkos,

esu reklamos auka  blush2.gif
skaitinejau cia jusu plepesius ir virsuje pamaciau akcija vaikiskai auto kedutei, nusprendziau papirkti  blink.gif  pasirinkau išsimoketinai, lauksiu dabar palaiminimo is banko, gal kas esate pirkusios pigu.lt?  unsure.gif

As is interneto esu pirkusi ne viena preke.....telika,kompa....visai patogu,tiesiai i namus arnesa,tik pinigus per banka pervedi ir viskas thumbup.gif
Atsakyti