Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

Labas rytas mergaiciukes 4u.gif
Ar girdejot,koks pilkas debesis atslenka ant Pabaltijo??? blink.gif Dieve,kaip baisu....kas cia darosi ant sio margo pasaulio???
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 15, 10:41)
manasis irgi ikedute jau nebetelpa,bet nebepirksiu kitos,nusipirksiu ta pada kur tik sedamoji vieta yra,nemoku kaip cia paaiskinti, g.gif

sveikos,
pasoste vadinas,as turiu savo vaikui nupirkus,tai sedi joje,geriau nei kedutej.

as pirkau padeveta uz 30lt su siuntimu.

Vikma,o kai gavai kompensacija uz akinukus,tai akinuku receptas buvo paprastas?

mano vaikui reikia uzsakyt naujus akinius,bet visgi nera pinigu atliekamu,o jie kainuoja apie 300lt,jei dar gerus remelius tai bus virs 300lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 16 balandžio 2010 - 09:51
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 16, 10:08)
Ar girdejot,koks pilkas debesis atslenka ant Pabaltijo??? blink.gif Dieve,kaip baisu....kas cia darosi ant sio margo pasaulio???

Labas rytas
as vakar irgi buvau sokiruota kai perskaiciau straipsni,nugi pasaulio pabaiga arteja,kazin kiek cia lietuvoj pasklis tu debesu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(plazma @ 2010 04 16, 10:48)
pasoste vadinas,as turiu savo vaikui nupirkus,tai sedi joje,geriau nei kedutej.

vos ne sostas lotuliukas.gif o per kur siuntiai deveta?
Papildyta:
QUOTE(plazma @ 2010 04 16, 10:48)
Vikma,o kai gavai kompensacija uz akinukus,tai akinuku receptas buvo paprastas?
mano vaikui reikia uzsakyt naujus akinius,bet visgi nera pinigu atliekamu,o jie kainuoja apie  300lt,jei dar gerus remelius tai bus virs 300lt.

na pas musu klaipedoj nera tokio istatymo konkretaus,kad butu kompensacija akinukam,vet Jonavoj savivaldybej yra,kur Ramunka gyvena,tai man va pasiule vienkartine ismoka prasyti,plius musu pajamos nevirsija 525lt vienam asmeniui,ir turejau visus kvitus kiek sumokejau uz akinukus,o receptas paprastas buvo.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 16, 10:16)
Labas rytas
as vakar irgi buvau sokiruota kai perskaiciau straipsni,nugi pasaulio pabaiga arteja,kazin kiek cia lietuvoj pasklis tu debesu doh.gif
Papildyta:

vos ne sostas lotuliukas.gif o per kur siuntiai deveta?
Papildyta:

na pas musu klaipedoj nera tokio istatymo konkretaus,kad butu kompensacija akinukam,vet Jonavoj savivaldybej yra,kur Ramunka gyvena,tai man va pasiule vienkartine ismoka prasyti,plius musu pajamos nevirsija 525lt vienam asmeniui,ir turejau visus kvitus kiek sumokejau uz akinukus,o receptas paprastas buvo.

pirkau is cia SM
na mano pajamos nevirsija net 350lt,reikes pasidometi.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 16, 11:16)
Labas rytas

Va paziurekit....
http://www.alfa.lt/s...010-04-16_07-05
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 04 16, 11:18)
pirkau is cia SM
na mano pajamos nevirsija net 350lt,reikes pasidometi.

tai laisvai gausit vienkartine ismoka,o pasirodo dar galima gauti vienkartine ismoka is soc ir vaistams,,netycia nugirdau vakar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 16, 11:28)

as ir neperseniausia perskaiciau ta straipsni,iski nuramino kad zmogaus sveiktai pavojo nera,bet kas cia zino,vel teisybes nieks nesakys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 15, 20:22)

GREK džiugu kad sveikatėlė nebloga, kad kuo toliau tuo vis geryn tau eitu.  4u.gif Dėl lango išvalymo gal ir reikėtu truputuką velnių duot kad nepatausojai dar sveikatėlės tokiems dideliams darbukams, bet kad negaliu, pati tokia nenuoramą esu. Su skaudančia nugarą vistiek vietoj nenusėdžiu, lakstau visur, vartaliojuos.  doh.gif  lotuliukas.gif Gal taip ir geriau nei užsisedėjimas.  mirksiukas.gif

Sveikatėlės Rokučiui.  wub.gif

ax.gif tikrai, jau tu tai net negalvok pabart manęs tongue.gif

Ačiū, perduosiu jam smile.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 16, 09:27)
Labu rytu  4u.gif
blink.gif ne kas per motera user posted image  biggrin.gif

Aha  rolleyes.gif jau net dienas skaiciuojam su Zygiu  hihihi.gif

blush2.gif

jau net dienas? tai kada jau išlėksit?

QUOTE(izabele111 @ 2010 04 16, 10:08)

nu eina sau, o aš galvoju, kur ta saulė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 04 16, 12:08)
nu eina sau, o aš galvoju, kur ta saulė?  g.gif

ale rimtai gal todel saule dingo,toks pilkas tas dangus blink.gif ir saaaalta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 16, 11:46)
as ir neperseniausia perskaiciau ta straipsni,iski nuramino kad zmogaus sveiktai pavojo  nera,bet kas cia zino,vel teisybes nieks nesakys doh.gif

nu jo, delfy va toks straipsnis
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 04 16, 12:13)
nu jo, delfy va toks straipsnis

nu gers, doh.gif dar bus kitas straipsnis pasakys isviso sakes zmonem blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 16, 12:19)
nu gers, doh.gif dar bus kitas straipsnis pasakys isviso sakes zmonem blink.gif

šakės gal ne, bet manau, vertėtų pasaugoti savo vaikučius, dėl viso pikto, nu nepakenks, kad vieną dieną neišeisim į lauką.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 04 16, 12:45)
šakės gal ne, bet manau, vertėtų pasaugoti savo vaikučius, dėl viso pikto, nu nepakenks, kad vieną dieną neišeisim į lauką.

mes snd ryte buvom lauke,nes pas gydytojos ejom,vaistu prisirasem,ir daugiau nosies nebekisim ilauka,kaip ten rase kad tik visiskai sveiki zmones gali tokiu oru buti lauke,jautresniem,uzsibarikaduoti i rnamie sedeti smile.gif blink.gif
Atsakyti