Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

Sveikutes

mes irgi sedim namie ir nekisam nosies i lauka,tik as viena pati buvau iki socialinio nulekus,o dabar sodinejuosg gelytes balkone.Salta lauke,o vejas dar koks sukilo blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 16, 09:27)
blink.gif ne kas per motera user posted image  biggrin.gif

nu cia tai geras vaizdelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

na jus ir priplejetote cia thumbup.gif mes vis is ligu neissikapstom. va jau ligonine kabejo miglei ant nosies. rombocitai nukrito,sake vidinis kraujavimas gali prasideti.... bet aciu dievui , vakar padareme dar kraujo tyrima. siandiena net nurimau suzino jus atsakyma smile.gif

dar masiniukas vakar sugedo,iki serviso vaziavau,kaip garo masina... su dumu kamuoliu paskui save. variklis ten sugedo unsure.gif tai tupim be masinos...

nugara man negereja. kursa masazu suvaiksciojau. o vezimo net nepakeliu vaiko unsure.gif ir kas cia bus toliau nezinau. sunkiai vaikstau, negaliu sedeti... skauda, koja ir ranka tirpsta...galva nutirpsta...
skrandis prakiuro, valgau kas trecia diena. negaliu nieko i burna ikisti, pykina... rugstys per visus galus lenda... vaistam jau 120lt isleidau, o nepadejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 04 16, 18:28)
sveikutes 4u.gif

na jus ir priplejetote cia  thumbup.gif  mes vis is ligu neissikapstom. va jau ligonine kabejo miglei ant nosies. rombocitai nukrito,sake vidinis kraujavimas gali prasideti.... bet aciu dievui , vakar padareme dar kraujo tyrima. siandiena net nurimau suzino jus atsakyma  smile.gif

dar masiniukas vakar sugedo,iki serviso vaziavau,kaip garo masina... su dumu kamuoliu paskui save. variklis ten sugedo  unsure.gif  tai tupim be masinos...

nugara man negereja. kursa masazu suvaiksciojau. o vezimo net nepakeliu vaiko  unsure.gif  ir kas cia bus toliau nezinau. sunkiai vaikstau, negaliu sedeti... skauda, koja ir ranka tirpsta...galva nutirpsta...
skrandis prakiuro, valgau kas trecia diena. negaliu nieko i burna ikisti, pykina...  rugstys per visus galus lenda... vaistam jau 120lt isleidau, o nepadejo  verysad.gif

Tai labai saunu del miglutes kraujuko thumbup.gif

Oi zinau,ka reiskia be masinos buti...tik pora dienu buvau be jos.....o atrode visa amzinybe doh.gif Tai servisas sutaisys,tik pinigelio reiks paklot...kaip mes 600 paklojom doh.gif

O del nugaros tai ar leidai vaistukus kokius nuo skausmo,ar vitamina B leidaisi,ar magnezija lasinaisi???Vien masazai nepades......Valgyk,nes kas is taves liks?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 16, 20:19)
Tai labai saunu del miglutes kraujuko thumbup.gif

Oi zinau,ka reiskia be masinos buti...tik pora dienu buvau be jos.....o atrode visa amzinybe doh.gif Tai servisas sutaisys,tik pinigelio reiks paklot...kaip mes 600 paklojom doh.gif

O del nugaros tai ar leidai vaistukus kokius nuo skausmo,ar vitamina B leidaisi,ar magnezija lasinaisi???Vien masazai nepades......Valgyk,nes kas is taves liks?? mirksiukas.gif

man nieko daugiau neisrase, tik mankstas. reikes kita savaite pas gydytoja eiti ir sakyti,kad nepadejo. o pasakojo apie tuos vaistus man masaziste. sake nuo ju drumzles susidaro.
tai jau ir taip nieko neliko, net 40kg nebesveriu verysad.gif o as vis svajoju svorio priaugti

oi patikek truksta masiniuko, niekur be jo. tik namai.... o pinigelio ner... reiks paskola pasimt,kad susimoket. sake ten variklis uzkale verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 16, 11:16)
na pas musu klaipedoj nera tokio istatymo konkretaus,kad butu kompensacija akinukam,vet Jonavoj savivaldybej yra,kur Ramunka gyvena

Ale vistik gerai tam mano kaime biggrin.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 04 16, 11:28)

QUOTE(GREK @ 2010 04 16, 12:13)
nu jo, delfy va toks straipsnis

Nu geras blink.gif as ir ziuriu ko tos aules nera,ir kaip salta pasidare unsure.gif

QUOTE(GREK @ 2010 04 16, 12:08)
jau net dienas? tai kada jau išlėksit?

Birzelio pradzioj,bet mes jau skaiciuojam doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(joolita @ 2010 04 16, 18:28)
siandiena net nurimau suzino jus atsakyma  smile.gif

tai tupim be masinos...

nugara man negereja. kursa masazu suvaiksciojau. o vezimo net nepakeliu vaiko  unsure.gif  ir kas cia bus toliau nezinau. sunkiai vaikstau, negaliu sedeti... skauda, koja ir ranka tirpsta...galva nutirpsta...
skrandis prakiuro, valgau kas trecia diena. negaliu nieko i burna ikisti, pykina...  rugstys per visus galus lenda... vaistam jau 120lt isleidau, o nepadejo  verysad.gif

Perduok Miglutei kad greiciau sveiktu 4u.gif

Zinau ka tai reiskia biggrin.gif

O cia jau neramu mamka unsure.gif ar dareisi kokius tyrimus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 16, 20:32)

Perduok Miglutei kad greiciau sveiktu  4u.gif

Zinau ka tai reiskia  biggrin.gif

O cia jau neramu mamka unsure.gif ar dareisi kokius tyrimus?  unsure.gif

jau pavargau,kiek gi ji gali sirgti..

ta masina gerai,kol vaziuoja lotuliukas.gif

tai ka skarandis su zaizdom ir stemple.
o nugaroj isvarza. nuejau pas gydytojus,kai jau vezimelio nuo zemes nebepakeliau i bagazine ideti...
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 04 16, 20:43)

o nugaroj isvarza. nuejau pas gydytojus,kai jau vezimelio nuo zemes nebepakeliau i bagazine ideti...

pas mane irgi isvarza....bet be vaistu tikrai nepageres g.gif Paprasyk ,kad israsytu ir susileisi.....
O Dieve,40kg. blink.gif blink.gif Joolituk,susiimk i rankas...juk Miglutei taves reikia....
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 04 16, 20:25)
.
tai jau ir taip nieko neliko, net 40kg nebesveriu  verysad.gif  o as vis svajoju svorio priaugti
:

Oi kad tik butu dievo valia,tai as tau 20 kg.permesciau...butumem abi patenkintos thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 16, 20:52)
pas mane irgi isvarza....bet be vaistu tikrai nepageres g.gif Paprasyk ,kad israsytu ir susileisi.....
O Dieve,40kg. blink.gif  blink.gif Joolituk,susiimk i rankas...juk Miglutei taves reikia....
Papildyta:

Oi kad tik butu dievo valia,tai as tau 20 kg.permesciau...butumem abi patenkintos thumbup.gif  lotuliukas.gif

na kodel dar neisrado budo,kad galetum man perleisti dali savo svorio, pas mane vieni kaulai liko unsure.gif
kai nueisiu i polikninika, tai manau kazka man jie turi dar pasiulyti, kazkada tabletes geriau, tai padedavo nuo skausmo, o dabar nieko neisrase.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 04 16, 20:43)
jau pavargau,kiek gi ji gali sirgti..

ta masina gerai,kol vaziuoja  lotuliukas.gif

tai ka skarandis su zaizdom ir stemple.

verysad.gif imunitetas pas Miglute nusilpes po sitiek sirgimu unsure.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Jetus Jolita 40kg ar tu juokauji blink.gif blink.gif nusipirk leidziamu Bgrupes vitaminu bent ir nueik pas kita gydytoja kuri tau israsys vaistu,nes tai jau rimta.o poto jau pasimasazuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 04 16, 21:00)
na kodel dar neisrado budo,kad galetum man perleisti dali savo svorio, pas mane vieni kaulai liko  unsure.gif 
kai nueisiu i polikninika, tai manau kazka man jie turi dar pasiulyti, kazkada tabletes geriau, tai padedavo nuo skausmo, o dabar nieko neisrase.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tikrai turetu pasiulyti....o i ligonine negulde???Man tai siule gultis,bet as atsisakiau,tai tada paskyre ambulatorine reabilitacija...budavo nueinu pati ir padaro 4-5 proceduras...po 16 dienu pasijauciau daug geriau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 04 16, 21:00)

Tu gal jau daugiau nebegerk geriamu su tokiu savo skrandziu,o paprasyk kad israsytu leidziamu unsure.gif
Atsakyti