Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 16, 21:13)
Tu gal jau daugiau nebegerk geriamu su tokiu savo skrandziu,o paprasyk kad israsytu leidziamu  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir butinai magnezija susilasink ir B susileisk......
Atsakyti
Su tom nugarytėm tai tikrai tikra bėda. verysad.gif Bet kad ir leidžiami vaistukai padeda tik tuo kartu kaip leidies, na bent jau man. Kol leidausi movalį, beveik nebeskaudėjo nugaros, baigiau, vėl taip įsiskaustą kad ojojoj, tepalai negelbėja, mankštos tik gal kiek padeda.
Sulakstysiu dar į vilnių kitą savaitę ir vėl kada eisiu pas daktare, prašysiu jau siuntimo pas reabilitaloge ir tvarkysiuos sanatoriją. Apsiskaičiavau jau kad kol sutvarkysiu visą popierizmą dramoj jau daugmaž bus mažiau renginių, atostogausim, tai turėtu neblogai viskas susiderint. Labai tikiuos sanatorijoj labiau pagelbės, procedūros visos. rolleyes.gif

Laikykis Joolituk 4u.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 16 balandžio 2010 - 20:42
Sveikos ir nelabai sveikos...
Jolita, matyt pamiršai pažiūrėti aušinimo skysčio variklyje, galėjo sukepti jis sad.gif aišku, fordukų remontas sąlyginai nebrangus, bet kai neturi kapeikyčių, tai centas aukso vertės...
jau tau sakiau, kad masažai nepadės, kol nepašalinsi tikros priežasties nugaros skausmo. išvarža dar ne viskas, nervai nervai ir dar kartą nervai...o nuo opos skrandžio, tai labai gerai yra šaltalankio aliejus gerti, tik nepamenu kaip, gėrė vyro brolis, tai jam labai padėjo. Valgyti reikia, todėl ir sultys skiriasi, skrandis pats save virškina sad.gif nebeliko jame gleivių apsaugos, va ir žaizdos ėmė rastis ...
Man nekalbadieniai. Paskaitau kaip gyvenat ir pabėgu... blush2.gif
Laikykitės visos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 04 16, 18:28)
na jus ir priplejetote cia  thumbup.gif  mes vis is ligu neissikapstom. va jau ligonine kabejo miglei ant nosies. rombocitai nukrito,sake vidinis kraujavimas gali prasideti.... bet aciu dievui , vakar padareme dar kraujo tyrima. siandiena net nurimau suzino jus atsakyma  smile.gif

dar masiniukas vakar sugedo,iki serviso vaziavau,kaip garo masina... su dumu kamuoliu paskui save. variklis ten sugedo  unsure.gif  tai tupim be masinos...

nugara man negereja. kursa masazu suvaiksciojau. o vezimo net nepakeliu vaiko  unsure.gif  ir kas cia bus toliau nezinau. sunkiai vaikstau, negaliu sedeti... skauda, koja ir ranka tirpsta...galva nutirpsta...
skrandis prakiuro, valgau kas trecia diena. negaliu nieko i burna ikisti, pykina...  rugstys per visus galus lenda... vaistam jau 120lt isleidau, o nepadejo  verysad.gif

nu jo, laikykis motin, nejuokauk su sveikata ir Miglutei baliončikas 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2010 04 16, 21:56)

Man nekalbadieniai. Paskaitau kaip gyvenat ir pabėgu...

prašau, netylėk, prašau prakalbėėėk biggrin.gif Kas atsitiko, kad nekalbadieniai?

O mano mažius kaip kosti verysad.gif
Atsakyti
labas iš ryto smile.gif

GREK, pavasaris veikia, tiek visokių minčių galvoj, kad net susisuka kartais viskas biggrin.gif Tavo mažiui, kad greičiau sveiktų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 04 17, 09:26)
GREK, pavasaris veikia, tiek visokių minčių galvoj, kad net susisuka kartais viskas biggrin.gif Tavo mažiui, kad greičiau sveiktų

Suprantu, pavasaris ir mane veikia, kartais net verkt nepajėgiu, o taip norėtųsi ax.gif Bet sukaupiu jėgas ir vėl einu, negaliu dabar sustot.
Ačiū, šiandien nuo 7,30val. mažius prisivaišino šokoladu, tai nereikia net valgyt nieko, vaikšto sau ramus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 17 balandžio 2010 - 13:19
sveikutes, na jus cia man ir patarimu prirasete smile.gif
reikes eiti pas gydytoja... nezinau ka ji man pasakys.... bijau verysad.gif

o masinoj pramuse tarpine, variklio dirzas truko... ai ten nuo senatves matyt, kai as daug vazineju, tai ir nelaiko masiniukas

ieskau dabar buto vilniuje... nebenoriu ten gyventi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 04 17, 17:31)
sveikutes, na jus cia man ir patarimu prirasete smile.gif
reikes eiti pas gydytoja...  nezinau ka ji man pasakys.... bijau  verysad.gif

o masinoj pramuse tarpine, variklio dirzas truko... ai ten nuo senatves matyt, kai as daug vazineju, tai ir nelaiko masiniukas

ieskau dabar buto vilniuje... nebenoriu ten gyventi unsure.gif

kas nutiko ten ?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 04 17, 18:09)
kas nutiko ten ?

ten vanduo smirdantis bega ir ruda, tai perku vandeni pastoviai. ner kaip migles maudyti. sika prie duru pastoviai... kates ir sunys rujoja. ir i antra auksta nebeuznesu migles.
ir dar siminke suda sumale. sumokejau uz sildyma si menesi, o ji dar praso,kad uz nuoma mokeciau. sakau,juk taremes, tai baigsis sildymas mokesiu.
Atsakyti
Sveikinimukai Vikmos Deividukui su tortadieniu!!!!!! oro_buckis.gif birthday.gif friends.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 18 balandžio 2010 - 10:11
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 18, 11:04)
Sveikinimukai Vikmos Deividukui su tortadieniu!!!!!! oro_buckis.gif  birthday.gif  friends.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

user posted image

Sveikinam ir mes happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Sveikinam Vikmos Deividuka su tortadieniu user posted image

user posted image
Atsakyti