Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

QUOTE(lucero @ 2010 04 06, 13:09)
Mane tai veikia tas atvesimas siandien, kazkokia sedziu kaip su plyta per galva dauzta....dar su ta manksta persistengiau tai skauda man raumenys blink.gif
po to dar nerimauju del akiu bet kur tau jos nesilps tiek sedint prie kompo blush-anim-cl.gif:
O as geriu mazai ir slapinuos mazai, bet pastaru metu man uzkieteja viduriai...tas labai man nepatinka g.gif

Tai tikriausiai kaip tik nuo mazo zkyscio kiekio suvartojimo. Man irgi uzkieteje buvo, tada skausmai zarnyne buna, nemalonu doh.gif Tai gydytojai irgi pasake, kad gert reikia, ir valgyt daugiau grubaus maisto (mesa, duona su pilnais grudais ir pan.), nes kuo tirstesnis maistas, tuo labiau uzkieteja viduriai, be to reikia daugiau judintis, vaiksciuoti. Nusipirk Sena ir turek visada - homeopatinis, zole paprasta, reikia uzpilti kaip arbata ir isgerti. Taip pat gali pavalgyt kelias dienas slyvas dziovintas, kefyra pagert arba nusipirkt vaistinei bifidobakteriju-jogurto jie ir uzkietejima panaikins ir mikroflora zarnyno atstatys, kas yra labai gerai thumbup.gif

Oi, man tai siandien siaubas! Isgeriau kavos, gal pades, nes silpna nerealiai, mintis nerislios, galva sukasi periodiskai, pulsas zemas-zemas, dar nugara skauda doh.gif Vakar tvarkiausi namuose, jauciu nerva uzspaudziau ar ka, nes maudzia visa vidurine nugaros dali unsure.gif
Atsakyti
verysad.gif o man jau asaros akyse...nes suzinojau kad vienai pazystamai po chemoterapijos nieko nebegali padeti tiesiog pasako laukti mirties ir tiek, po to prisiminiau kad ir su mociute taip buvo..pasake kad liko menuo ar du ir viskas.
Ar isivaizduojat koks jausmas zinot kad liko tik menuo? ir ta menesi tu negali net nieko super nuveikti nes nera sveikatos, taigi zinai kad liko menuo ir guli ir lauki mirties... angel_sadangel.gif blink.gif labai susijaudinau, dar mane yra labai sukretusi ta Ugnines istorija, turbut visi zinot Inesa , sukrete mane iki sielos gelmiu sitos moters kova....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 06, 14:06)
verysad.gif  o man jau asaros akyse...nes suzinojau kad vienai pazystamai po chemoterapijos nieko nebegali padeti tiesiog pasako laukti mirties ir tiek, po to prisiminiau kad ir su mociute taip buvo..pasake kad liko menuo ar du ir viskas.
Ar isivaizduojat koks jausmas zinot kad liko tik menuo? ir ta menesi tu negali net nieko super nuveikti nes nera sveikatos, taigi  zinai kad liko menuo ir guli ir lauki mirties... angel_sadangel.gif  blink.gif labai susijaudinau, dar mane yra labai sukretusi ta Ugnines istorija, turbut visi zinot Inesa , sukrete mane iki sielos gelmiu sitos moters kova....

Ah, Lucero... ir man kazkaip graudu pasidare. Mano seneli irgi po tyrimu israse namuose mirt. Menesi ar du po to pragyveno ir tai jei vadint gyvenimu - kancios ne tiek sielos, kiek kuno. Ziauriausi skausmai buvo. O kaip aplinkiniams sunku matyt ir susitaikyt! Man nuo tada stogas ir pavaziavo verysad.gif Nenoriu prisimint, nes rodosi, kad ne su manim buvo ir vis laukiu, kad pro duris ieis senelis sveikas ir laimingas...
Atsakyti
Lapke atsiprasau, kad neteisingai rasiau tavo akunta blush2.gif , blogai supratau. jo as i tulika tustintis varau kokius 3 kartus i diena kartais ir daugiau ziurin ka valgau, kaz kaip idomiai anksciau taip nebuvo g.gif
Lucero as irgi skaiciau ugnines istorija ir verkiau, nes tikrai ji buvo pilna vilciu ir tikejimo, kad pasveiks, bet nutiko taip kaip turejo tur but nutikti verysad.gif Tikrai labai liudna istorija, jei pagalvojus tai niekas nuo to neapsaugotas, cia jau kaip Dievas duos. Siaip neaisku nuo ko tai priklauso, kad zmogus suserga ta baisia liga verysad.gif Daug kas lemia ginetika, musu gyvenimo budas, mityba ir t.t. Nors nezinosi, nes skaiciau viena istorija apie mergina, ji visa gyvenima save priziurejo, sportavo, maitinosi sveikai, lemenuko nenesiojo, nes bijojo, o susirgo kruties veziu verysad.gif taigi nezinosi kas kam lemta, geriau stengtis galvoti apie gerus dalykus, nors zinau, kad mum tai sunku padaryti, nes esam per jautrios doh.gif
Atsakyti
merginos, paskaitykit šią nuorodą, kai laiko bus http://siauliai.mok....

Ją radau Religijos ir ezoterikos temoje, man labai patiko, buvo įdomu O ir nuomonę bie požiūrį į pačią mirtį pakeitė šiek tiek. Aišku, gyventi vistiek visai norisi lotuliukas.gif Man labai reikėjo kažkokių žinių apie tai, kai netekau abiejų tėvų vos ne vienu metu. Man padėjo.
Atsakyti
o man dabar uzkrito areanos zodziai - nenesiojo liemenuko nes BIJOJO . ko bijojo? to kuo paskui susirgo??? vadinas - ko bijai ta ir gauni...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 06, 19:54)
o man dabar uzkrito areanos zodziai - nenesiojo liemenuko nes BIJOJO . ko bijojo? to kuo paskui susirgo??? vadinas - ko bijai ta ir gauni...

Ne tai kad bijojo o venge nesioti, nes supranti ji kaz kur perskaie, kad lemenuko kauliukai spaudzi ten kaz kur ir nusprende nenesioti, bet tas nepadejo jai, nes visvien susirgo, nors ir venge. Zinok as irgi bijau tokiu zodziu ka bijai ta gauni, nes man visi taip sako verysad.gif
Papildyta:
Lucero neimk zodzius taip giliai i sirdi imk baliona 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, o kuri nors is jusu ziurejo filma :the secret"?
Atsakyti
As knyga turiu. Nu ten yra tiesiog faktais net irodyta kad MINTYS KURIA MUSU GYVENIMA.vat.
Atsakyti
gryda, labai tave uzjauciu. Kaip gi taip atsitiko, kad abieju tevu netekai? Nelaimingas atsitikimas, ar nuo senatves? Butinai siandien perskaitysiu tavo straipsni, kai turesiu daugiau laiko.

Merginos verysad.gif jus nepatikesit, bet man vakar buvo Panikos Priepuolis.. vel... antra karta po pirmojo 4 menesius pries. jau maniau man niekad to nepasikartos. Buvo bjauru lygy siol norisi verkti is negebejimo save kontroliuot, suvaldyt. Prasidejo viskas labai banaliai: diena jauciausi prislegta, vis sukosi galva, pulsas buvo vos 52, silpna neapsakomai, vengiau atsistot ir paeit, taip prie kompo nuo ryto ir prasedejau beviaik. unsure.gif Po to apsilankiau pas psihoterapeute 7 vakaro, isejau atsipalaidavus, net norejau kelias stoteles paeit pesciom, bet su taksi parvariau namo, cia greitai pasiga,inau skaniu kotletuku is anksciau paruostos ir pamarinuotos vistos krutineles, sedom vakareniaut ir as nesprendziau pamatuot spaudima su mintim o gal siek tiek pakilo. Pamatavau, parode 119 ant 65, kas man ir paprasta diena yra per daug, o sia diena kai man visa laika buvo silpna, kazkas nenormalaus. Pradejau nervintis, tada kazkodel pradejo skaudet pirstas, digcioti prie nago pradejo. Pradejau trinti, isiziuret kas ten tokio. Nicnieko nesimato, bet bado kaip adata sulenkiant pirsta, tada pasirode kad ten yra maza maza melyne, pradejau nervintis kodel, gal cia simptomas kazkokio insulto arr infarkto ar dar kas. Ismuse kojas prakaitu, sirdis pradejo ziauriai kalatotis, svaigt galva - supratau kad tuoj bus PA. verysad.gif Pasokau, islekiau i balkona, pradejo dusint smarkiai, visa zandikauli suvede spazmu, visa slapia pasidariau, kvepuoju gyliai, greit isgeriau Xanax, paskambinau psihoterapeutei, papasakojau kas dedasi, nes kai kalbu geriau greiciau atsipalaiduoju. Ji patare nusiramint, nes nuo to nemirstama, o dar pasidaryti silta vonele kojoms ir ijungti lopsine. kur gi ne, as cia drebu visa, periodiskai mane dusina, padai slaputeliai, jausmas kad tuoj mirsiu ar isprotesiu, o man cia reikia dar kojas pamirkdyt ir muzikos pasiklausyt doh.gif Pasikalbejau, uzsirasiau siandien vakare pas ja pasimokyt relaksacijos ir PA valdymo. Tada kazkaip per negaliu nusiprausiau, persirengiau ir ilindai i lova. Dusimas praejo, bet liko neapsakoma baime, ismusimas prakaitu ir drebejimas (visa kalatojo is vidaus). Paskambinau senelei ir kalbejomes gal puse valandos apie bet ka, tik kad kalbeciau kazka. po to Xanax jau pradejo veikt, pasiziurejau 2 serijas Vedes ir turi vaiku, kad atsipalaiduot, prisiuosciau valerjono ir nuejau miego. Miegojau labai gerai, kelis kartus prabudau, bet greit uzmihau, sapnai buvo irgi sviesus ir geri. Tik ryte nebuvo visiskai apetito, jauciu svoris taip sunkiai priaugintas nuo 49 iki 52 vel prades krist verysad.gif Atejau i darba, ir negaliu atsikratyt to drebejimo viduje...

Man baisu! Baisu, kad PA gali pasikartot. Baisu, kad ji turiu. Baisu, kad anksciau visa gyvenima nors ir nervinausi, bet nezinojau apie toki suda, o dabar jis ilenda i mano gyvenima ir ji sugriauna. Bijau, kad kita kart jam pasikartojus mane istiks insultas ar infarktas ar sisrdis sustos ar dar kas atsitiks baisaus. Baisu, nes noriu gyvent normalu gyvenima, noriu negalvoti apie lygas ir labai stengiuosi tai daryt, noriu dziauktis juo, noriu buti linksma ir laiminga. Nenoriu viena diena atsidut psihiatrinei ligoninei ir ten gyvent kaip augalas, kai kiti mano bendraamziai tures seimas, vaikus, karjera, keliaus po pasauli, dziaugsis gyvenimu! Nenoriu, kad PA pasikartotu ir labai bijau... verysad.gif
Atsakyti
4u.gif L@pke laikykis, suprantu kaip jauties, nes kai man PA pasireiske ir taip budavo, tada man deja pa vis daznejo...buvo toks menuo kai man pa buvo kiekviena savaite...ir nenumiriau, po to lankiau psichoterapija, padejo tada net kuriam laikui bigsmile.gif bet dabar vel buna pa, labiausia as bijau nualpti, o visa kita istveriu, ir sirdies dauzymasi ir galvos sukimasi ir drebejima toki vidini, gal pripratau... man tada spaudimas pakyla oho koks 150/95 o pulsas 105 buna:hm
Man tikrai nera menesio be pa, o jei tau buvo pa tik pries 4 men tai cia skaitos laabai retai patiriama ataka, taip kad tikrai įveiksi 4u.gif
Atsakyti
nusiramink lapke tikrai,nemirsi ir daktare sake tau tai,o mintis nnukreipk kitur smile.gif jei paguosiu tai man praktiskai kas antra diena buna priepuolis verysad.gif bet as jau ryte atsikelus jauciu jis bus ar ne...snd pvz tik atsikelus pajutau negerumus ir kad saves nekankinti isgeriau iskarto bromazepamo,jauciuosi puikiai ,isvisu jegu pasportavau nubegau 18 km ir dabar pasidarius kavytes raminu tave biggrin.gif nusiramink,jei nenoresi tikrai nebus to priepuolio tik nustok apie tai galvot,uzmusk ta baime po perkunais thumbup.gif se tau 4u.gif jauna mergina esi jokios mirties negali but tuo labiau kad tyrimai puikiausi thumbup.gif as siandien einu ats tyrimu,ir labai tikiuosi kad visi geri...nu o jei ne tai ka padarysi,gydysimes tongue.gif tiesa dar apie svori,as tau taip pavydziu kad smulkute esi,o as tik platyn platyn ir tas mane dar varo i depresija verysad.gif tai dabar nusprendziau arba arba griebiau sportuot ir pradziai prasivalymui grikiu dietos biggrin.gif sita liga dadejo 5kg ir taip ant nemenko mano kunelio o dar rukyt meciau lapkricio men tai dar 5kg,per ziema visi 10atsirado ,zodziu tik nervuotis jei sveikata leidzia belieka doh.gif lotuliukas.gif viskas bus gerai tau arbateles pasidaryk ir eik zaidimuku pazaisti vaikisku mirksiukas.gif
Atsakyti