Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėviai iš skirtingų šeimų

QUOTE(naitas @ 2006 12 29, 22:00)
Patieška, norėčiau paprašyti daugiau informacijos apie tas "dvigubas" krikštynų poras. Tik čia ir sužinojau apie tokius "fintus". Visad galvojau, jei krikštija, tai krikštija tik viena pora.

Ir dar: mano nuomone, patys tikriausi krikšto tėvai yra susituokusi pora. Jokie ten makalavimai brolis-sesuo, draugas-kaimynė. irnesakyk.gif

Niekad negalvojau, jog tos pačios šeimos vaikus, nors tris ar keturis, gali krikštyti vieni ir tie patys žmonės  blink.gif

Dėkui iš anksto  rolleyes.gif

As taip pat uz tai ,kad santuokoje gyvenanti pora,kriksto tevais butu kvieciama tik kaip pora,o ne mamos sesuo+vyro pusbrolis ir t.t.Atskirai gali tapti kriksto tevais iki santuokos,o ne po jos.Stai mano vyras dabar tapo kriksto tevu su svetima moterimi ir ka?..Per krikstynas jauciausi,kaip likusi ant ledo,o dar vienas tolimas giminaitis uzsimane ''KARTI...KARTI...''parekti,nes matai vaikiukui dantukai kreivi isaugs del to,kad kumai nesusiglaude sedi.Kokie cia gali buti buciniai su svetima moterimi kriksto metu?Juk cia ne vestuves!As jauciausi l.nemaloniai blink.gif .Tai stai,kaip nutinka,kai kr.tevai is skirtingu seimu schmoll.gif .
Atsakyti
na tikrai nepritariu kad krikstatevais turi buti draugai nes draugai yra draugai jie vis vien keiciasi ir t.t. as turbut irgi nemalonei jausciausi jei taip kaip tau atsitiktu. na suprantu jei neturi kas santuokoje pabutu krikstateviais, tai itkrai renkiesi kazka is giminiu.
Atsakyti
Mano giminaiciai pakviete mano vyra buti kriksto tevu, o manes ne. Nemaloniu emociju del to nepatyriau. Juoba, kad kriksto motina bus tikrai verta ja buti moteris. ax.gif o ir as jau turiu kriksto dukteri bigsmile.gif kazkaip rimtai ziuriu i sias pareigas ir nenoriu prisirinkti daug kriksto vaiku smile.gif

Kriksto mocia buvau kviesta buti gana jauna ir netekejusi. Tai ta mergaite kaip mano dukra. Kazkaip dabar net keista butu eiti kazka krikstyti blush2.gif

O del krikstateviu is skirtingu seimu - daryciau taip tik tuomet, jei nebutu tinkamu susituokusiu krikstateviu. Is tikruju gana kvaila. As dabar artejant progai kazkokiai noriu krikstaduktei nupirkti kazka ypatingo, taciau tai daznai vienai buna brangoka. O su kriksto tevu nebendraujam. Tai kazkaip net nezinau.. Kvaila situacija.
Atsakyti
mano vyras ir bus krikstatevis bigsmile.gif ir nieko ir visai nesureiksminu,mes kartu su teveliais ir pasitarem ir taip nusprendem ir net minties nebuvo kaip cia dabar ax.gif o krikstis super draugu sunu,o jie yra musu sunaus krikstotevai thumbup.gif
o gimine ar draugas tai ir nelabai man svarbu,as ziuriu,kad tik geri zmones suptu mus.nes mano krikstotevai gimine g.gif o ju as jau nemacius 20 metu ir net nezinau nieko apie juos,o su mamos draugem ir dabar sueinam thumbup.gif .cia kaip gyvenime bus niekas to nezino
Atsakyti
oh sunki buvo diena...labai jau graze kriktamote parinko i poras mano vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti
sunku antrom pusem, juolab jei noretu krikstyti ir antroji puse...
mano tete labai norejo, tai bent kaip 'kompensacijos' paprase kad galetu bbut sutvirtinimo mama, nes tikrai mylejo ir rupinosi kaip kriksto mama.. wub.gif
bet jei visgi reiktu atlikti pagrindine pareiga, gal geriau kap seima
Atsakyti
Mano pirmaji krikstijo mano sesuo ir vyro brolis, dar abu jauni buvo ir be seimu, tai kazkokiu problemu nesukele. O antraji kristijo musu draugai - seima 4u.gif O kaip geriau net nezinau, kiekvienam individualiai ax.gif
Mane pacia krikstijo is skiringu seimu, tai krikstamote paskutini karta maciau budama 3 metuku doh.gif
Atsakyti
Man tai juokingos, vaikiškos ir net kvailos tokios mintys smile.gif Manau renkantis krikštatėvius tikrai neprivalu atsiklausti antrųjų pusių. O jei kyla pavydas (tiek dėl to, kad pati nebūsi krikšto mama, tiek dėl vyro neramu, kad su kita bus) tai jau egoistiška ir vaikiška smile.gif
Manau, kad vieną dieną vyras pabuvęs šalia kitos moters, būtent šalia, o ne su kita, tikrai nepabėgs smile.gif Renkantis krikštatėvius jų gi niekas nesuperša biggrin.gif. Mūsų šeimoje visi krikšto tėvai iš skirtingų šeimų ir niekam tai jokių kėblumų nesukėlė smile.gif
Atsakyti
mano dukrytės krikšto tėvai iš skirtingų šeimų, nieko tame blogo nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane variantas irgi toks nekoks gaunasi....brolis su broliene uzkviete mane buti ju vaikucio krikstamote.Mes su vyru vede antri metai,niekur nesiskiriam,esam normalus ir vyras su aukstuoju,issilavines ir t.t. bet krikstatevis pasirinktas is brolienes puses.Nelabai kaip noriu eiti be vyro.... verysad.gif jie nesugyvena,bet kada gali issiskirti,o as paskui blaskysiuos tarp dvieju pusiu.Be vyro tikrai eiti nenoriu,bet atsisakyti irgi nemoku.Juk vaikas nekaltas,kad taip yra....klausiau,kodel krikstamotes neima is anos puses,atsakymas buvo panasus,dra nevedes,o paskui padraugaus ir issiskirs....nebezinau ka daryti ir pries vyra savo nemalonu...as jeigu imciau tai imciau pora kurie yra vede....taip
yra patogiau patiems krikstateviams... verysad.gif
Atsakyti
NIEKO BLOGO TAME NEMATAU schmoll.gif mes vasara krykstysim savo zirni, tai renkames tevuku is skirtingu, bet jei nerasim krikstotevo, prasysiu savo sesers vyra, t.y.bus vyras ir zmona. cia kiekv reikalas, ir nematau priezasties cia pykt. mano vyro sesuo, kvieca abudu krikstyt, eisim, jei mane ir neprasytu but krst.mama, nepykciau schmoll.gif
Atsakyti
nainaa , na jei nenori krytkštit vaiko, kad tavo vyro krikštotėvu nekviečia, tai taip broliui ir pasakyk. Dar pagalvok, o kas bus jei pakvies jus su vyru, o paskui brolis išsiskirs, tai vaikas be krikštotėvų visai paliks. ir dar nelabai supratau kur čia tau blaškytis reikėtų, juk brolio vaikas g.gif
Atsakyti