QUOTE(naitas @ 2006 12 29, 22:00)
Patieška, norėčiau paprašyti daugiau informacijos apie tas "dvigubas" krikštynų poras. Tik čia ir sužinojau apie tokius "fintus". Visad galvojau, jei krikštija, tai krikštija tik viena pora.
Ir dar: mano nuomone, patys tikriausi krikšto tėvai yra susituokusi pora. Jokie ten makalavimai brolis-sesuo, draugas-kaimynė.
Niekad negalvojau, jog tos pačios šeimos vaikus, nors tris ar keturis, gali krikštyti vieni ir tie patys žmonės
Dėkui iš anksto
Ir dar: mano nuomone, patys tikriausi krikšto tėvai yra susituokusi pora. Jokie ten makalavimai brolis-sesuo, draugas-kaimynė.

Niekad negalvojau, jog tos pačios šeimos vaikus, nors tris ar keturis, gali krikštyti vieni ir tie patys žmonės

Dėkui iš anksto

As taip pat uz tai ,kad santuokoje gyvenanti pora,kriksto tevais butu kvieciama tik kaip pora,o ne mamos sesuo+vyro pusbrolis ir t.t.Atskirai gali tapti kriksto tevais iki santuokos,o ne po jos.Stai mano vyras dabar tapo kriksto tevu su svetima moterimi ir ka?..Per krikstynas jauciausi,kaip likusi ant ledo,o dar vienas tolimas giminaitis uzsimane ''KARTI...KARTI...''parekti,nes matai vaikiukui dantukai kreivi isaugs del to,kad kumai nesusiglaude sedi.Kokie cia gali buti buciniai su svetima moterimi kriksto metu?Juk cia ne vestuves!As jauciausi l.nemaloniai