Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėviai iš skirtingų šeimų

Man tai bjauru kai zmones kviecia is seimos tik viena buti krikstateviu, suprantu, kai zmones nevede, bei jeigu yra seima, kuri gerai sutaria, tai tik kartu krikstinti, as niekada nesutikciau ,buti kriksto mama su kokiu kitu zmogumi negu savo vyru, lygiai taip pat vyras nesutiktu su kita moterimi krikstint vaiko, tai jau patyrem kazkada kviete vyro pusesere krikstinti vaika su kita, mano vyras grieztai atsisake, negana to nuo to laiko jo santykiai su pusesere labai atsalo. Ir nereikia mums tokiu zmoniu, turim tris kriksto vaikucius kuriuos abu krikstinom kartu, kuriuos labai mylim ir rupinames thumbup.gif
Atsakyti
Na , o musu seima niekada nesutiktu buti kriksto tevais atskirai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ,kazkokia nesamone, ypac jei zmones yra vede, bent jau mes visada esam kartu arba ne vienas nono.gif
Atsakyti
nu mano vyra irgi jo sesuo kviete but krikstateviu, ir eme mano vyra ir savo pusserere. as nelikau patenkinta, niekad taip nenoreciau daryti. jauciaus kazkaip durnai.
Atsakyti
Na ir problemos pas jus... paskaičius ne kai kuriuos pasisakymus susidariau nuomonę, kad nelabai suprantate, ką reiškia būti krikšto tėvais - tai tikrai ne pasėdėti baliuje... ir kas čia aju tokio tragiško, jei kita moteris pastovės šalia jūsų brangioje 10 min?
būti krikšto tėvais - tai įsipareigojimas, gal ir lengviau tai vykdyti, jei kriksšto tėvai yra šeima, bet neikas neikada nesame tikri ar ta šeima neiširs.
Krikštijau savo dukterėčia - krikšto tėvus rinko iš abiejų pusių - buvau aš mamos sesuo (netekėjusi, bet turėjau draygą jau 1,5 metų) ir tėčio pusbrolis (vedęs su 2 vaikais biggrin.gif) na niekad nepagalvojau, kad jo žmona galėtų nat manęs pykti... ar ant tėvelių kurie jį pasirinko... o mano krikšto dukra i to tik išlošė - dovanas neša ir mano šeima ir krikštotėvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 05 02, 18:29)
Na , o musu seima niekada nesutiktu buti kriksto tevais atskirai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ,kazkokia nesamone, ypac jei zmones yra vede, bent jau mes visada esam kartu arba ne vienas  nono.gif

Mes irgi esame visada kartu, net ir per tas pacias krikstinas(baliukus) mirksiukas.gif , ir i baznycia kartu galima vykti, pvz. pabuti fotografu. Asmeniskai as nieko blogo tame nematau, juk vyrui nereikes nei miegot su krikstamote, nei vaiku daryti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 29, 18:33)
Na o musu situacija tokia  doh.gif :
Mano vyras ilga laika susitikinejo su panele, visi galvojo, kad susituoks jie, jos (buvusios drauges) pussesere pakviete abudu krikstyti sunu, o po metu jie nusprende issiskirti . Issiskyre NEdraugiskai, su skandalu(as irgi ivelta buvau)  schmoll.gif . Tai dabar maniskis nebendrauja su kriksto sunum, nes nenori matyti savo ex-drauges, bet ir mano atzvilgiu iki siol tai butu polit nekorektiskai(labai paini situacija gavosi), nors as visiskai nepritariu tokiam vyro elgesiui. Gal laikui praejus vel prades vyras bendrauti su krikstasuniu, o gal ir ne. Bet kokiu atveju, siuo metu vaikas "neturi" krikstatevio, o tai mano manymu neteisinga.  g.gif
Manau, del to reikia labai atsakingai rinktis krikstatevius ir ta pasirinkima turetu lemt tevu patirtis, bei atsakingumas, o ne noras kam nors itikti.  4u.gif

va taip ir buna dazniausiai kaip krikstyja pvz. brolis su panele ir po to isiskire ir vaikas nebemato krikstamotes doh.gif ir jai buna gal tik kokia atrakcija tuo momentu kai draugauja abu tai betka manau padarytu,bet cia juk rimtas dalykas, schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 03 gegužės 2008 - 23:27
QUOTE(draugė_lija @ 2008 05 03, 14:57)
Na ir problemos pas jus... paskaičius ne kai kuriuos pasisakymus susidariau nuomonę, kad nelabai suprantate, ką reiškia būti krikšto tėvais - tai tikrai ne pasėdėti baliuje.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif suveikia izeistos ambicijos,kai kuriu zmoniu...KODEL MANES NEPAKVIETE,O jei nepakviete manes,tai neis ir mano vyras...lyg vyras butu kazkokia nuosavybe.
Atsakyti
Vat mes irgi turim problemele del kriksto tevu. unsure.gif
Turim tris variantus ir nei vieno idealaus. Mano mama reikalauja, kad kriksto mama butu mano pussesere, nors mes su ja nebendraujam visiskai! Taciau i savo vestuves as ja pakvieciau kaip svecia, o jos mama-mano kriksto mama(kuria matau i 2metus koki karta) supyko, tipo kaip as cia i pamerges dtaugiu prisikvieciau, o tikros pusseseres ne blush2.gif na o kriksto tetis-mano jaunesnis brolis-cia lyg ir tiktu smile.gif PS. puske gyve Klaipedoje, mes Druskininkuose.
Kitas variantas-mano vtresnis brolis su zmona, nes as esu ju dukrytes kriksto mama, bet man jie irgi netinka-nebuvo pasisedejimo, kad jie nesusipyktu... rolleyes.gif
Ir dar variantas-vyro brolis su sugyventine, nes mes esam ju sunaus kriksto tevai, bet jie irgi be barniu neapsieina... g.gif
Man geriausiai butu:mano jaunesnis brolis su geriausia mano drauge(jie buvo vyriausi pabroliai musu vestuvese), bet mano vyras nieko nenori apie tai girdeti(as jam niekaip negaliu isaiskint, kad mes kriksto tevus del vaiko, o ne del saves renkam), o ir mano mama, ir jo mama, zinau tikrai priestarautu...
Nezinau ka cia daryt?! verysad.gif
PPS. o kokio amziaus jus savo vaikucius krikstinat?
Atsakyti
Pas mane ir tokia situacija.Krikstysiu suneli,krikstateviu pakvieciau savo broli,o kadangi jis nevedes,merginos pastovios neturi(arba slepia mirksiukas.gif ),tai krikstamote pakvieciau pussesere(ji istekejus).Ne gi as turesiu krikstynu laukt,kol brolis ves. Bet jokiu nepasitenkinimu neteko girdet.
Atsakyti
absurdiška pykt dėl tokio dalyko. tėvai turi teisę patys pasirinkt krikštatėvius, todėl kad to nori, o ne dėl jų antrų pusių kaprizų. suaukit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2008 05 11, 10:12)
Pas mane ir tokia situacija.Krikstysiu suneli,krikstateviu pakvieciau savo broli,o kadangi jis nevedes,merginos pastovios neturi(arba slepia mirksiukas.gif ),tai krikstamote pakvieciau pussesere(ji istekejus).Ne gi as turesiu krikstynu laukt,kol brolis ves.  Bet jokiu nepasitenkinimu neteko girdet.

pas mus tokia pat situacija mirksiukas.gif .maziuka krikstys vyro brolis,kuris nevedes ir neturi rimtos drauges, o kriksto mama bus mano istekejusi drauge, aisku krikstynose dalyvaus ir jos vyras ir sunelis, tai nesuprantu kokia cia gali but problema,juk neliepiam ateit vienai be vyro... schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes

tai vat ir mes turim problemele del kriksto teveliu doh.gif
mano vyras nori kad butu jo sesuo su vyru
o as norejau savo sesute ir gera seimos drauga,su kuriais gerai sutariam ir bendraujam ilgai
labai ilgai pykomes su vyru doh.gif ,bet teko nusileisti man,nors to labai as nenorejau nes is siu kriksto tevu jokio gero pvz. mano suneliui(nesutaria,jokiu idomiu pramogu ,kekvienas sau)
bet vyras pakviete ir kelio atgal nera,net ir dabar kai ruosiuosi krykstynom pasiuliau idomesnes padaryti krykstynas,su zaidimais ir t.t.kad butu atsiminimas
o ji man atsove: as nieko nedarysiu ir nieko nesakysiu cia nevestuves verysad.gif

na tegul ant manes nepyksta,bet man sunaus krykstynos yra svarbios,tai kazka stengsiuos padaryti pati ax.gif
Atsakyti