Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėviai iš skirtingų šeimų

Man turbut irgi teks nusileisti, ir i kriksto tevus imti vyro broli su sugyventine...
Buvau atradus idealu varianta-savo broli su geriausia savo drauge, bet mama sako, kad tipo draugai i kriksto tevus tik jau labai krastutiniu atveju imami... g.gif
Atsakyti
mes irgi kvietėm krikšto mama mano pusbrolio dukrą, o krikštotėvu - vyro draugą, ir net nepagalvojau, kad jo žmona galėtų įsižeisti dėl to blink.gif schmoll.gif . juk tai nereiškia, kad ji bloga, beto ji taip pat dalyvavo, tiesiog vyras savo draugą žino nuo mokyklos laikų, o su jo žmona pažystami kur kas mažiau, beto taip gavos, kad vienas krikštatėvis iš mano pusės, kitas iš vyro 4u.gif
beje, jei mano vyrą pakviestų, o manęs ne, aš neįsižeisčiau.
Atsakyti
Krikstysim ir mes si sestadieni savo mazyle. Kriksto teciu bus mano brolis, o kriksto mama mano geriausia drauge, su kuria draugaujam nuo mazu dienu. Brolis turi drauge, mano drauge istekejusi, bet jokiu priekaistu nei is vienos puses dar negirdejau. Baznycion vaziuosim visi, baliun irgi visi... nesuprantu del ko galima butu pykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(breira @ 2008 05 11, 14:25)
pas mus tokia pat situacija mirksiukas.gif .maziuka krikstys vyro brolis,kuris nevedes ir neturi rimtos drauges, o kriksto mama bus mano istekejusi drauge, aisku krikstynose dalyvaus ir jos vyras ir sunelis, tai nesuprantu kokia cia gali but problema,juk neliepiam ateit vienai be vyro... schmoll.gif

gerai, ojei būtum pakvietus ne ištekėjusią draugę, o jos vyrą?

QUOTE(trr @ 2008 05 18, 20:58)
mes irgi kvietėm krikšto mama mano pusbrolio dukrą, o krikštotėvu - vyro draugą, ir net nepagalvojau, kad jo žmona galėtų įsižeisti dėl to  blink.gif  schmoll.gif . juk tai nereiškia, kad ji bloga, beto ji taip pat dalyvavo, tiesiog vyras savo draugą žino nuo mokyklos laikų, o su jo žmona pažystami kur kas mažiau, beto taip gavos, kad vienas krikštatėvis iš mano pusės, kitas iš vyro  4u.gif
beje, jei mano vyrą pakviestų, o manęs ne, aš neįsižeisčiau.

o jei būtumėt kvietę vyro draugo žmoną? tame ir esmė, vyras savo draugą žino nuo mokyklos laikų, o žmoną pažysta kur kas mažiau. Visiškai suprantama.

QUOTE(Vessta @ 2008 05 21, 23:27)
Krikstysim ir mes si sestadieni savo mazyle. Kriksto teciu bus mano brolis, o kriksto mama mano geriausia drauge, su kuria draugaujam nuo mazu dienu. Brolis turi drauge, mano drauge istekejusi, bet jokiu priekaistu nei is vienos puses dar negirdejau. Baznycion vaziuosim visi, baliun irgi visi... nesuprantu del ko galima butu pykti mirksiukas.gif

Nesupranti? doh.gif Tai reikėjo krikštamote pakviesti brolio draugę, o krikštatėviu draugės vyrą. Gal tuomet suprastum dėl ko būtų galima pykt? g.gif

Moterytės, įsiskaitykite į tai kas parašyta... Situacija buvo tokia, kad puseserė kvietė ne savo puseserę su kuria bendravo, augo ir draugavo nuo mažes, o puseserės vyrą, kurį tiek ir pažįsta, kad jis yra puseserės vyras... ojoj kokios jūs... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(feneke @ 2008 05 11, 09:12)
Pas mane ir tokia situacija.Krikstysiu suneli,krikstateviu pakvieciau savo broli,o kadangi jis nevedes,merginos pastovios neturi(arba slepia mirksiukas.gif ),tai krikstamote pakvieciau pussesere(ji istekejus).Ne gi as turesiu krikstynu laukt,kol brolis ves.  Bet jokiu nepasitenkinimu neteko girdet.

Va matai, ir pati kvietei pusesere o ne jos vyrą...
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 05 06, 13:10)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif suveikia izeistos ambicijos,kai kuriu zmoniu...KODEL MANES NEPAKVIETE,O jei nepakviete manes,tai neis ir mano vyras...lyg vyras butu kazkokia nuosavybe.

Oj negaliu kaip nervuoja... Prie ko čia nuosavybė ar balius? Į balių pakviesti visi buvo, tad dėl to pykt nėra ko. Tad niekas čia nesakė kodėl manęs nepakvietė.. vaje vaje.. ką dabar veiksiu vieną šį vakarą... Dar kartą paskaitykite apie ką tema, o tuomet ir diskutuokit jei suprasit.. aj... bet jūs čia gegužės mėnesį diskutavot, tai dabar jau kaip ir pamiršot, kogero.... biggrin.gif
Atsakyti
Hmmm, kaip cia pasakyt kad nieko neizeist. Gal tai pavydas, kad vyra pakviete o jus ne??? Mano nuomone kiekvieni tevai kurie krikstyja savo lailius turi teise rinktis jam kriksto tevus patys. Jie taip nori, jie parenka taip SAVO vaikui, na ir kas jei rimtai nenori kad jus nebutumet vienu is ju, bet jie juk turi teise. O dabar pabukit teveliu vietoj, jie nori kad ju isrinkti zmones butu ju vaikelio krikstateviais o cia BAC ir tu zmoniu antros poros pradeda pykti ir priesintis, galiausiai kazkas turi atsisakyti. Kodel? Kodel jus norit atimti viena is krikstateviu is VAIKO???? Del pavydo??? Jums negeda?

P.S. Nepykit nieko izeist nenorejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 07 10, 13:37)
Hmmm, kaip cia pasakyt kad nieko neizeist. Gal tai pavydas, kad vyra pakviete o jus ne??? Mano nuomone kiekvieni tevai kurie krikstyja savo lailius turi teise rinktis jam kriksto tevus patys. Jie taip nori, jie parenka taip SAVO vaikui, na ir kas jei rimtai nenori kad jus nebutumet vienu is ju, bet jie juk turi teise. O dabar pabukit teveliu vietoj, jie nori kad ju isrinkti zmones butu ju vaikelio krikstateviais o cia BAC ir tu zmoniu antros poros pradeda pykti ir priesintis, galiausiai kazkas turi atsisakyti. Kodel? Kodel jus norit atimti viena is krikstateviu is VAIKO???? Del pavydo??? Jums negeda?

P.S. Nepykit nieko izeist nenorejau 4u.gif

Tik vienas klausimas, ar skaitei temos pirmąją žinutę?
Atsakyti
taip skaiciau, ir supratau kad mergina isizeide nes JOS pusesere pakviete ne ja o jos vyra, nu zodziu jos nepakviete.
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2008 07 10, 01:26)

Moterytės, įsiskaitykite į tai kas parašyta... Situacija buvo tokia, kad puseserė kvietė ne savo puseserę su kuria bendravo, augo ir draugavo nuo mažes, o puseserės vyrą, kurį tiek ir pažįsta, kad jis yra puseserės vyras... ojoj kokios jūs...  doh.gif
[

skaičiau gan atydžiai ir supratau, kad mamytė savo aplinkoje nerado nė vieno vyriškio, kuris galėtų būti geras krikštatėvis, o tik pusseserės, su kuria bendrauja ir su kurios šeima bendrauja, vyrą.
Priimčiau tai kaip komplimentą savo vyrui ir pasitikėjimą mano šeima
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 07 15, 17:31)
skaičiau gan atydžiai ir supratau, kad mamytė savo aplinkoje nerado nė vieno vyriškio, kuris galėtų būti geras krikštatėvis, o tik pusseserės, su kuria bendrauja ir su kurios šeima bendrauja, vyrą.

Visiskai sutinku su issakyta nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Aidairi,2008 07 10, 13:26]

Nesupranti? doh.gif Tai reikėjo krikštamote pakviesti brolio draugę, o krikštatėviu draugės vyrą. Gal tuomet suprastum dėl ko būtų galima pykt? g.gif

Drauges vyras su mano sese krikstyjo musu pirma vaikeli ir drauge tikrai ,,nesiputojo", bet dar man krikstynas padejo suruost. Ir santykiai musu po tu krikstynu ne kiek nepablogejo. Dabar ir ji turi krikstadukte. smile.gif O jei dar viena stebukleli turesim, gaus ir brolio drauge (gal jau bus zmona tongue.gif ) krikstavaiki.

Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 07 15, 16:31)

Visiskai sutinku su sia nuomone drinks_cheers.gif
Skaitydama temos autores pasakojima, jau galvojau oi kaip parasysiu, kad ji tikrai neteisingai elgiasi, bet va jau eme parase kai kas uz mane - trumpai ir aiskiai thumbup.gif

Dar pastebejimas: pagal autore, tai vaiko mama turejo atsisakyti savo sesers kaip krikstamotes, ir vien tik del to, kad tevai pasirinko krikstatevi josios vyra, todel ir ja PRIVALEJO pasikviesti krikstamote, o savo sesei pasakyti mazdaug "Nepyk, cia kai kas labai isizeidusi...."? g.gif Kazkokia nesamone butu visiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 08 18, 12:11)
Visiskai sutinku su sia nuomone  drinks_cheers.gif
Skaitydama temos autores pasakojima, jau galvojau oi kaip parasysiu, kad ji tikrai neteisingai elgiasi, bet va jau eme parase kai kas uz mane - trumpai ir aiskiai  thumbup.gif

Dar pastebejimas: pagal autore, tai vaiko mama turejo atsisakyti savo sesers kaip krikstamotes, ir vien tik del to, kad tevai pasirinko krikstatevi josios vyra, todel ir ja PRIVALEJO pasikviesti krikstamote, o savo sesei pasakyti mazdaug "Nepyk, cia kai kas labai isizeidusi...."?  g.gif  Kazkokia nesamone butu visiska  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi tokia buvo situacija bet tikrai nepuoliau draskytis.
Atsakyti