QUOTE(breira @ 2008 05 11, 14:25)
pas mus tokia pat situacija

.maziuka krikstys vyro brolis,kuris nevedes ir neturi rimtos drauges, o kriksto mama bus mano istekejusi drauge, aisku krikstynose dalyvaus ir jos vyras ir sunelis, tai nesuprantu kokia cia gali but problema,juk neliepiam ateit vienai be vyro...
gerai, ojei būtum pakvietus ne ištekėjusią draugę, o jos vyrą?
QUOTE(trr @ 2008 05 18, 20:58)
mes irgi kvietėm krikšto mama mano pusbrolio dukrą, o krikštotėvu - vyro draugą, ir net nepagalvojau, kad jo žmona galėtų įsižeisti dėl to

. juk tai nereiškia, kad ji bloga, beto ji taip pat dalyvavo, tiesiog vyras savo draugą žino nuo mokyklos laikų, o su jo žmona pažystami kur kas mažiau, beto taip gavos, kad vienas krikštatėvis iš mano pusės, kitas iš vyro
beje, jei mano vyrą pakviestų, o manęs ne, aš neįsižeisčiau.
o jei būtumėt kvietę vyro draugo žmoną? tame ir esmė, vyras savo draugą žino nuo mokyklos laikų, o žmoną pažysta kur kas mažiau. Visiškai suprantama.
QUOTE(Vessta @ 2008 05 21, 23:27)
Krikstysim ir mes si sestadieni savo mazyle. Kriksto teciu bus mano brolis, o kriksto mama mano geriausia drauge, su kuria draugaujam nuo mazu dienu. Brolis turi drauge, mano drauge istekejusi, bet jokiu priekaistu nei is vienos puses dar negirdejau. Baznycion vaziuosim visi, baliun irgi visi... nesuprantu del ko galima butu pykti
Nesupranti?

Tai reikėjo krikštamote pakviesti brolio draugę, o krikštatėviu draugės vyrą. Gal tuomet suprastum dėl ko būtų galima pykt?
Moterytės, įsiskaitykite į tai kas parašyta... Situacija buvo tokia, kad puseserė kvietė ne savo puseserę su kuria bendravo, augo ir draugavo nuo mažes, o puseserės vyrą, kurį tiek ir pažįsta, kad jis yra puseserės vyras... ojoj kokios jūs...
Papildyta:
QUOTE(feneke @ 2008 05 11, 09:12)
Pas mane ir tokia situacija.Krikstysiu suneli,krikstateviu pakvieciau savo broli,o kadangi jis nevedes,merginos pastovios neturi(arba slepia

),tai krikstamote pakvieciau pussesere(ji istekejus).Ne gi as turesiu krikstynu laukt,kol brolis ves. Bet jokiu nepasitenkinimu neteko girdet.
Va matai, ir pati kvietei pusesere o ne jos vyrą...
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 05 06, 13:10)
Oj negaliu kaip nervuoja... Prie ko čia nuosavybė ar balius? Į balių pakviesti visi buvo, tad dėl to pykt nėra ko. Tad niekas čia nesakė kodėl manęs nepakvietė.. vaje vaje.. ką dabar veiksiu vieną šį vakarą... Dar kartą paskaitykite apie ką tema, o tuomet ir diskutuokit jei suprasit.. aj... bet jūs čia gegužės mėnesį diskutavot, tai dabar jau kaip ir pamiršot, kogero....