QUOTE(zeniania @ 2008 07 10, 14:37)
Hmmm, kaip cia pasakyt kad nieko neizeist. Gal tai pavydas, kad vyra pakviete o jus ne??? Mano nuomone kiekvieni tevai kurie krikstyja savo lailius turi teise rinktis jam kriksto tevus patys. Jie taip nori, jie parenka taip SAVO vaikui, na ir kas jei rimtai nenori kad jus nebutumet vienu is ju, bet jie juk turi teise. O dabar pabukit teveliu vietoj, jie nori kad ju isrinkti zmones butu ju vaikelio krikstateviais o cia BAC ir tu zmoniu antros poros pradeda pykti ir priesintis, galiausiai kazkas turi atsisakyti. Kodel? Kodel jus norit atimti viena is krikstateviu is VAIKO???? Del pavydo??? Jums negeda?
P.S. Nepykit nieko izeist nenorejau
P.S. Nepykit nieko izeist nenorejau

Aš manyčiau, kad jei yra šeima, tai jos skirti negalima, arba abu, arba nei vieno.
Aišku galima dar sakykim kviesti savo brolį ir seserį, nesvarbu, kad jie turi šeimas. Bet kitu atveju -ne.
Vaiko tėvai nėra kažkokie valdovai, kad va užsimaniau šito ir šito savo vaiko krikštatėviais, ir viskas, niekas negali pykti, jiems nereikia kreipti į kito žmogaus interesus, požiūrį, šeimos santykius (gal ta šeima labai darni ir visada eina kartu, gerbia vienas kitą).
Jei dėl kažkokių priežasčių, na aš nemaloni jiems, jie manęs nemėgsta, nekviečia manęs, o tik mano vyrą , tai kodėl aš turėčiau paskui , būdama jiems nemaloni rūpintis jų vaiku, ar apie tai nepagalvoja. Juk vyras eidamas vienas užkrauna visai šeimai pareigas, ir dažniausiai žmonai, išrinkti dovanas, gimtadieniai, dalyvauti vaikui svarbiuose gyvenimo atvejuose. Kai taip tai aš nemaloni, bet jei sakykim nesuksiu galvos ir nevažiuosiu į gimtadienius, nesveikinsiu, sakys, matai kokia, jau sunku pasistengti, o kodėl aš turėčiau stengtis.
Jei yra koks brolis ar sesuo nevedę, jie turėtų tikrai neįsižeisti dėl to, kad jų nekviečiat, aš bent tikrai suprasčiau ir su vedusiu neičiau gerbdama save ir šeimą.
Gal tada normalu ir pabroliu kokiu pakviesti kokį vedusį vyrą, kai neturės ko , argi gaila taigi tik pasėdės per vestuvės su pamerge, vaikų darytis nereiks, kaip čia kas sakė.