Su MB draugaujam jau 4.5 metu.pasipirso jis man pries 2 menesiu

Tiesa pasakius musu vestuviu labai laukiu

kaip maza mergyte klausdavau kasdien:-kada musu vestuves?kada pasipirsi?ir pan.dabart net gieda det savo kvailo egesoi!!!
o viskas ivyko rugsejo 22 diena.vaziavau is paskaitu namo jis paskambino ir mes susitarem susitikti autobuse ir karu vaziuoti namo(jis man sake,kad vaziuoja is susitikimo su darbdaviu,zodziu privele kazko tai net nesigilinau) atvaziave namo isgerem kavos ir jis pasiule uzsakyti picos i namus ir padaryti netradicine vakariene, su desertais ir pan.kol laukem picu paruosiau stala ir kaip zinodama uzdegiau zvakes,nes netradicine ta musu vakariene gi

sedejm valgem tik mane vel kazkas patrauke uz liezuvio,gal ta romantika

paklausiau ar jis nori vest mane kada nors...tai sakydama net asaros pradejo kauptis.jis nieko neatsake o isejo i kita kambari,net nesupratau del ko manaiu kad supyko.bet atejes atsisedo salia manes apkabido ir istrauke melyna dezute.pasakiua kad nejuokinga nes ten ne ziedas o auskarai ir pravirkau,jis atidare dezute ir iseme ziedeli toki maza ir labai miela...ir pasake nuostabius zodzius: AS TAVE BEPROTISKAI MYLIU IR SIS ZIEDAS YRA SIMBOLIS TO,KAD NORIU TAVE MATYTI SAVO ZMONA...stai taip paprasta bet uztat kartu ir ispudingai pasipirso man.