Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvės

QUOTE(Damutte @ 2010 09 23, 15:17)

o kaip ziedelis, kuri isrinko?

O dėl ko dvejoti? Juk esmė ne tame koks tas žiedas, o kaip jis dovanojamas ir kokiu tikslu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 25, 15:32)
O dėl ko dvejoti? Juk esmė ne tame koks tas žiedas, o kaip jis dovanojamas ir kokiu tikslu 4u.gif

As tokios pat nuomones drinks_cheers.gif As kazkaip nesuprantu merginu, kurios galvoja apie ziedelio grozi, o dar baisiau kai sako ,,nenoriu nesiot ziedo,nes jis negrazus'' doh.gif Man asmeniskai svarbus pats faktas, kad mano mylimas zmogus,praso,jog tapciau jo zmona wub.gif o jau ziedo grozis paskutinej vietoj, kai gavau net negalvojau apie tai (nors man jis ir grazus,taciau tai pamaciau po kokiu 10 min tik biggrin.gif ) thumbup.gif Mano akimis ziurint neimanoma,kad suzadetuviu ziedas - simbolis, butu negrazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Su MB draugaujam jau 4.5 metu.pasipirso jis man pries 2 menesiu 4u.gif Tiesa pasakius musu vestuviu labai laukiu blush2.gif kaip maza mergyte klausdavau kasdien:-kada musu vestuves?kada pasipirsi?ir pan.dabart net gieda det savo kvailo egesoi!!! doh.gif
o viskas ivyko rugsejo 22 diena.vaziavau is paskaitu namo jis paskambino ir mes susitarem susitikti autobuse ir karu vaziuoti namo(jis man sake,kad vaziuoja is susitikimo su darbdaviu,zodziu privele kazko tai net nesigilinau) atvaziave namo isgerem kavos ir jis pasiule uzsakyti picos i namus ir padaryti netradicine vakariene, su desertais ir pan.kol laukem picu paruosiau stala ir kaip zinodama uzdegiau zvakes,nes netradicine ta musu vakariene gi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sedejm valgem tik mane vel kazkas patrauke uz liezuvio,gal ta romantika g.gif paklausiau ar jis nori vest mane kada nors...tai sakydama net asaros pradejo kauptis.jis nieko neatsake o isejo i kita kambari,net nesupratau del ko manaiu kad supyko.bet atejes atsisedo salia manes apkabido ir istrauke melyna dezute.pasakiua kad nejuokinga nes ten ne ziedas o auskarai ir pravirkau,jis atidare dezute ir iseme ziedeli toki maza ir labai miela...ir pasake nuostabius zodzius: AS TAVE BEPROTISKAI MYLIU IR SIS ZIEDAS YRA SIMBOLIS TO,KAD NORIU TAVE MATYTI SAVO ZMONA...stai taip paprasta bet uztat kartu ir ispudingai pasipirso man. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 19, 03:04)
stai taip paprasta bet uztat kartu ir ispudingai pasipirso man. wub.gif

kaip miela wub.gif istikruju visos pasipirsimo istorijos yra mielos ir zavios, nes juk tuo metu negalvoji apie tai kur tau cia persasi, ar autobuse ar prie juros, ar kopose, ar parke wub.gif tiesiog tuo metu galvoji ir visa demesi sutelki ta miela zmoguti, kuris praso tavo rankos ir sirdies visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti
Oi kaip man gražiai MB pasipiršo. Buvome išdraugavę tik pusmetį. Per mano gimtadienį grįžau iš studijų Vilniuje su traukiniu į gimtą miestą, mane stotyje pasitiko limuzinas. Vairuotojas nuvežė į viešbutuką. Ten ant kambario sienos MB per projektorių parodė sukurtą filmą apie mane su nerealia muzika wub.gif Aišku buvo ir priklaupimas, ir nuostabi pasipiršimo kalba, rožės. Vajkaras buvo puikus wub.gif Paskui sužinojau, kad MB išvakarėse buvo nuvykęs pas mano tėvus paprašyti mano rankos smile.gif Gal tai senamadiška, bet mano tėvai buvo patenkinti parodyta pagarba. Susituokėme praėjus beveik metams nuo sužadėtuvių, o po 4 vedybinių metų susilaukėm dukrytės ir laimingai gyvenam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 19, 13:30)
kaip miela wub.gif istikruju visos pasipirsimo istorijos yra mielos ir zavios, nes juk tuo metu negalvoji apie tai kur tau cia persasi, ar autobuse ar prie juros, ar kopose, ar parke wub.gif tiesiog tuo metu galvoji ir visa demesi sutelki ta miela zmoguti, kuris praso tavo rankos ir sirdies visam gyvenimui wub.gif

skaitau ir laukiu savosios dienos cool.gif gal išauš kada hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 19, 23:24)
skaitau ir laukiu savosios dienos  cool.gif  gal išauš kada  hihihi.gif

patikek ir as taip pat laukiau! ir svajojau,ko tik prikurus nebuvau biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
manau kad ir tau ta diena ateis tada kai net negalvosi apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 20, 02:00)
patikek ir as taip pat laukiau! ir svajojau,ko tik prikurus nebuvau biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif
manau kad ir  tau ta diena ateis tada kai net negalvosi apie tai smile.gif

Oj ne, aš nei kuriu, nei svajoju, išvis B nieko neužsimenu smile.gif Noriu, kad tai būtų natūrali santykių tąsa, o ne dėl mano spaudimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 20, 11:24)
Oj ne, aš nei kuriu, nei svajoju, išvis B nieko neužsimenu smile.gif Noriu, kad tai būtų natūrali santykių tąsa, o ne dėl mano spaudimo smile.gif

as net ir nesusimastau kad tai buvo del mano spaudimo tongue.gif nes jeigu jis to nenoretu to ir nebutu g.gif lotuliukas.gif beto jis zino,kad esu kaprizinga tad neima tu mano nesamoniu sau i galva 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 20, 00:24)
skaitau ir laukiu savosios dienos  cool.gif  gal išauš kada  hihihi.gif

zinoma, kad ateis mirksiukas.gif vienom greiciau, kitom ilgiau reikia laukti kol mylimasis susivoks, kad jau laikas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 20, 12:24)

drinks_cheers.gif o jus pasikalbat kad vistiek kada nors tai bus? smile.gif nes mes tai daznai kalbedavom, bet nezyzdavau kada man pasipirsi lotuliukas.gif todel tas pasipirsimas man buvo netiketas ir gal net nelauktas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 20, 15:57)
drinks_cheers.gif  o jus pasikalbat kad vistiek kada nors tai bus? smile.gif  nes mes tai daznai kalbedavom, bet nezyzdavau kada man pasipirsi lotuliukas.gif todel tas pasipirsimas man buvo netiketas ir gal net nelauktas lotuliukas.gif

pakalbam apie vestuves, sakė mane norėtų vesti, bet bijo lotuliukas.gif
kartais tokių pastebėjimų man pasako, kad atrodo, kad pagal jį kitais metais jau vestuvės turėtų būti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 11 21, 00:37)
pakalbam apie vestuves, sakė mane norėtų vesti, bet bijo  lotuliukas.gif 
kartais tokių pastebėjimų man pasako, kad atrodo, kad pagal jį kitais metais jau vestuvės turėtų būti  blink.gif

na tai ziurekit, po eglute rasit ziedeli thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti