Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

per nestuma priaugau 12.jau suneliui 8 menesiai,bet dar like 2. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 06 16, 22:12)
Labas vakarelis busimos mamytes! Man 26sav. Svorio priaugau 12kg, taciau jauciu, kad dar ne pabaiga. Nerimas vis mane kankina, kiek dar kg man teks ax.gif Tik va mes pasirinkimo neturime blush2.gif  nestuke.gif

Siūlau nepergyventi, man labai panašiai buvo - finale važiavau gimdyti su +19 kg ax.gif Per pirmas šešias dienas jau netekau 10 kg, tikiuosi, kiti kris pamažu, nes noriu, kad pienuko mano 2.gif: netruktų ax.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu priaugau 16 kg, tai 13 kg krito palaipsniui per kokius 3 men. Del likusiu triju kilogramu reikejo pasportuoti...

Dabar prasidejo 7 menuo, jau esu priaugusi 10 kg. Turbut vel bus tas pats doh.gif
Atsakyti
Su pirmagimiu priaugau apie 15-17kg. per visa nestuma. o dabar jau 25sav bet -3kg. daug numeciau nes pykino smile.gif smile.gif
Atsakyti
per visa nestuma priaugau 25kg, bet jau viska numeciau be didesniu pastangu ax.gif
Atsakyti
Per pirmą 32kg,per antrą 25kg lotuliukas.gif Bet greit nukrito rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar mums 35 sav. ir turiu +17 kg smile.gif
Pradzioj labai pergyvenau del greit augancio svorio, o dabar jau kazkaip nurimau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonce: 07 liepos 2010 - 16:56
mano pilvinukui 20sav, ir dar pakolkas esu priaugus tik 2kg thumbup.gif na tikiuosi labai daug nepriaugsiu blush2.gif
Atsakyti
As va noriu paklausti mamu, kurios per nestuma priaugo 20+. Ar Jums per nestuma buvo padidejes apetitas labai ar cia nuo to nepriklauso? ir nuo kada Jums pradejo smarkiau augti svoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SweetTalk: 08 liepos 2010 - 12:07
QUOTE(SweetTalk @ 2010 07 08, 12:05)
As va noriu paklausti mamu, kurios per nestuma priaugo 20+. Ar Jums per nestuma buvo padidejes apetitas labai ar cia nuo to nepriklauso? ir nuo kada Jums pradejo smarkiau augti svoris?

Man per nestuma ziauriai padidejo apetitas doh.gif Visa diena as sedziu ir turiu kazka kramtyti, todel turiu +23 kg doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 07 08, 13:05)

Per nestuma apetitas buvo sumazejes, norejosi tik sultingu vaisiu smile.gif Priaugau 11kg (toxikozes neturejau thumbup.gif )
Bet apetitas ziauriai padidejo maitinant, ir per pusmeti priaugau 10kg doh.gif doh.gif doh.gif
Bet jum taip neturetu buti, nes cia del psichologiniu problemu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 07 08, 13:05)

O mano apetitas koks buvo prieš nėštumą, toks ir liko ax.gif Bet priaugau 19 kg doh.gif Svoris augo tolygiai nuo pirmos savaitės ax.gif
Atsakyti