per nestuma priaugau 12.jau suneliui 8 menesiai,bet dar like 2.
QUOTE(maskanyte @ 2010 06 16, 22:12)
Labas vakarelis busimos mamytes! Man 26sav. Svorio priaugau 12kg, taciau jauciu, kad dar ne pabaiga. Nerimas vis mane kankina, kiek dar kg man teks
Tik va mes pasirinkimo neturime

Siūlau nepergyventi, man labai panašiai buvo - finale važiavau gimdyti su +19 kg
Su pirmagimiu priaugau apie 15-17kg. per visa nestuma. o dabar jau 25sav bet -3kg. daug numeciau nes pykino
Dabar mums 35 sav. ir turiu +17 kg
Pradzioj labai pergyvenau del greit augancio svorio, o dabar jau kazkaip nurimau
Pradzioj labai pergyvenau del greit augancio svorio, o dabar jau kazkaip nurimau
mano pilvinukui 20sav, ir dar pakolkas esu priaugus tik 2kg
na tikiuosi labai daug nepriaugsiu
As va noriu paklausti mamu, kurios per nestuma priaugo 20+. Ar Jums per nestuma buvo padidejes apetitas labai ar cia nuo to nepriklauso? ir nuo kada Jums pradejo smarkiau augti svoris?
QUOTE(SweetTalk @ 2010 07 08, 12:05)
As va noriu paklausti mamu, kurios per nestuma priaugo 20+. Ar Jums per nestuma buvo padidejes apetitas labai ar cia nuo to nepriklauso? ir nuo kada Jums pradejo smarkiau augti svoris?
Man per nestuma ziauriai padidejo apetitas
QUOTE(SweetTalk @ 2010 07 08, 13:05)
Per nestuma apetitas buvo sumazejes, norejosi tik sultingu vaisiu
Bet apetitas ziauriai padidejo maitinant, ir per pusmeti priaugau 10kg
Bet jum taip neturetu buti, nes cia del psichologiniu problemu
QUOTE(SweetTalk @ 2010 07 08, 13:05)
O mano apetitas koks buvo prieš nėštumą, toks ir liko