Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

as per nestuma priaugau 18kg doh.gif apetitas man atrodo buvo toks kaip ir iki nestumo smile.gif bet dar kabo pas mane ant pilvuko 4kg doh.gif pradejau gert KT ir sunku numest nors anksciau kaip tik nuo KT nukrites svoris buvo po gimdymo keiciasi viskas
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 07 08, 13:05)
As va noriu paklausti mamu, kurios per nestuma priaugo 20+. Ar Jums per nestuma buvo padidejes apetitas labai ar cia nuo to nepriklauso? ir nuo kada Jums pradejo smarkiau augti svoris?

Su pirma kimšau viską.su antra labai prisilaikiau,bet vistiek +25 "užsimečiau" doh.gif kažkaip man atrodo,kad čia ne vien nuo mitybos priklauso. Beje ir netinau visai,nuo ko svoris didesnis būna.
Atsakyti
+18 kg.labiausiai augo svoris iki 30 savaites. Bet tik, kai isejau atostogu iskart svoris beveik nustojo augti. O kaip maitinausi, taip ir tebesimaitinu. Tai ko gero visai nepriklauso nuo mitybos.
Atsakyti
As per pirma nestuma buvau 32 priaugus ir nepasakyciau, kad valgiau daugiau nei kad nesilaukdama. Tad sikart ziuriu ka valgau, kas ryta sveriusi ir jei matau, kad per viena diena svoris soktelejo tai gerai pergalvoju ka vakar valgiau, taip atradau kokie maisto produktai uzsilaiko mano organizme, o kuriuos galiu drasiai valgyt. Siuo metu mums jau 30-ta sav o pliuso turiu 7,5, dziugu, kad nebestoreju taip greit sikart ir kad ismokau geriau pazinti savo kuna rolleyes.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma priaugau 16kg, po gimdymo per 2sav nukrito 18kg, bet palaipsniui vel priaugau 16kg, tai sveriu 14kg nei kai buvau pastojusi... Beveik nieko nevalgau, net vyras nustebes, sako oru minti ir pilneji schmoll.gif Dabar vel pastojau, tai nezinau kaip cia bus g.gif jei sekmingai praeis pirmas trimestras, tikiuosi, kad maziau priiaugsiu smile.gif
Atsakyti
Per pirma priaugau kazkur 12kg. Ziuresim kaip si karta bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 07 08, 14:05)
As va noriu paklausti mamu, kurios per nestuma priaugo 20+. Ar Jums per nestuma buvo padidejes apetitas labai ar cia nuo to nepriklauso? ir nuo kada Jums pradejo smarkiau augti svoris?

Apetitas padidejo siek tiek, bet labiausiai svorio priaugau del to , kad kaupesi skysciai, visa buvau istinusi doh.gif
Atsakyti
Priaugau 10 kg, dar tik 27 savaite, matysim, kaip bus toliau....
Atsakyti
Man 21 savaitele turiu +5kg smile.gif bus matyt kaip bus toliau:)
Atsakyti
Per visą nėštumą priaugau 11kg. Paskutinį mėn svoris visai sustojęs buvo. Po gimdymo iškart 7kg dingo blink.gif Niekaip nesuvokiu kodėl tiek daug.
Atsakyti
Su pirmu nestuke.gif priaugau 13kg smile.gif tikiuosi si nestuma neperkopti sios ribos, tik tiek, kad ir pradinis svoris didesnis su siuo nestumu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(calvine @ 2010 04 24, 01:58)
Mum jau 12 savaiciu. Priaugau jau 7 kg...  doh.gif  kas bus toliau.. as seip rukydavau anksciau. Dabar pastojau, valgau daug plius meciau rukyti, tai valgau dar dvigubai. negaliu atsisakyti. sveriu dabar 69 nestuke.gif

man tai beveik 30sav ir 8 kg + , o pradzioj kai suzinojau kad laukiuosi tai iskart meciau rukyti tai per 2 sav priaugau 3 kg
o siaip su pirmaja priaugau 17kg ir jau neatsimenu kaip ten buvo buvau ir visus numetus ir vel priaugus , as linkus i pilnejima doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti