Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

QUOTE(mamamia* @ 2010 07 16, 13:26)
Apetitas padidejo siek tiek, bet labiausiai svorio priaugau del to , kad kaupesi skysciai, visa buvau istinusi  doh.gif

Sveiki

As per nestuma priaugau 22 kg. doh.gif iprastas mano svoris 58-60 kg.Tikrai nekimsau maisto kaip isprotejus, nebuvo jokiu kazkokiu ypatingu noru del maisto, manau, kad cia tik genai ir tiesiog kaip sakau, na taip mano organizmas sureagavo i nestuma, nes mano dukryte gime 2850g. tik.... Beje, pries nestuma irgi rukiau, bet nzn ar tai turi itakos svoriui, nes kaip minejau nei saldumynu nei kazko nevalgiau, aplamai nemegstu saldumynu... Svoris ypatingai pradejo augti isejus dekretiniu. Zinoma, augant svoriui apribojau savo judejima, nes plius dar buvo vasara, nesinorejo daug vaikscioti schmoll.gif manau tas itakos irgi turejo.
Dabar mano dukryte 1.9 m., as jau senokai atgavau savaji svori, nors nesportavau ir dietu nesilaikiau, viskas tiesiog gryzo i savo vietas thumbup.gif
Atsakyti
man 39 savaites, tai apie 9 kg priaugau. nezinau, kas leme, ar karsciai, ar kad dar vienas mazas vaikas namie smile.gif
Atsakyti
besilaukdama antro priaugau 20 kg doh.gif .apetitas soktelejo turbut nuo to momento, kai buvo apvaisinta kiauselaste biggrin.gif .
Atsakyti
Musu stebukleliui jau 29-a savaite , priaugau 5,5kg. manau nera labai daug , bet pati sau atrodau labai stora g.gif kazkokia istinusi , darosi sunku .
Atsakyti
musu tai pati pradzia,dar net neskelbiu kiek,bet svoris jau ima augti,na nieko nesuprantu kodel taip doh.gif
Su pirmu priaugau 16 kg,kurie krito labai letai,visiskai nukrito po kokiu metu tik.
Atsakyti
per 20 savaiciu priaugau tik 3 kg smile.gif ziuresim, kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
man tai 6 savaitės. bet svoris sugebėjo 3,3kg sumažėti biggrin.gif o valgyt tai valgau nedaug. nes prasidėjo pykinimas toks kad sugebu ir pusryčius dar kartą pamatyti.
Atsakyti
siandien mums prasideda 27savaite, esu priaugusi apie 6kg smile.gif paskutiniu metu po 1kg per 2 savaites doh.gif tikiuosi toliau taip nebeaugs ax.gif
su pirmu nestumu isviso buvau priaugusi 14kg, tikiuosi si kart tiek nepriaugt, nors svoris nukrito gana greitai, o praejus metams po gimdymo turejau -3kg, nuo buvusio pries pastojant thumbup.gif
Atsakyti
14 savaite +1 kg 4u.gif
Atsakyti
Per visą nėštumą priaugau 17 kg, o sav po gimdymo jau buvo -18 kg. smile.gif
Atsakyti
Man jau baisu darosi doh.gif jau 19kg. nestuke.gif pradzioje daugiausiai priaugau, o db vis po biki, jetau bijau kad gali likti tie kg g.gif Nors kiek skaiciau tai dazniausiai nukrentas. ojojoj..........tikiuosi ir mane paliks tie nelemti kg doh.gif
Atsakyti
32 savaitės ir + 9 kg. ax.gif
Beje neskanaus maisto nebėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemaitikė: 31 liepos 2010 - 19:49