Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Man 36 sav. o as 13 kg. jau turiu smile.gif ax.gif
Atsakyti

per nestuma priaugau kokius 23kg. va mergytei jau 4 menesiukai, o dar +4 turiu, bet pilvukas vis dar su mazuciu gelbejimo rateliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif i kelnes itelpu bet su trumpom maikutem dar niekur iseiti nedristu...masazai padeda 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man dar tik 12 savaiciu, o jau pas mane 2 kg. Bet atrodau kad daugiau priaugusi, linkusi i stambuma,bet rodykles 2 kg rodo. biggrin.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma priaugau apie 20kg. po gymdimo apie 10kg nukrito is karto, ir kiti savaime nukrito, gal del to kad maitynau... smile.gif smile.gif , o dabar pas mane 16-17sav. priauginau apie 2kg. ir nezinau kiek prisides dar? smile.gif
Atsakyti
Mums 21 savaitele o priaugau tik 600 g. smile.gif nestumo pradzioj numeciau 3 k Valgau normaliai bet i kuna neina matyt tik lelius auga nestuke.gif bet pilvukas tai jau nemazas,mama sake kad su tokiu jau gimdyt vaziavo wub.gif Nesuprantu kaip cia pas mane tie kg pasiskirsto smile.gif
Atsakyti
per nėštumą priaugau 26 kg doh.gif kokius 7 ar 8 kg per paskutines 2 savaitęs nes kaupėsi vandenys. išvažiavau gimdyt 87 kg, iš gimdymo namų grįžau sverdama 80 blink.gif bet po to kažkai krito tas svoris, dabar dar laikosi 5 kg viršvorio, o sūnui jau 6 men. bet gali būti todėl, kad dar maitinu . tikiuosi kad kai baigsiu ištirps ir tie 5 o gal ir daugiau blush2.gif ir vėl būsiu plona ir graži tongue.gif doh.gif
pamenu per 12-14 sav . buvau priaugus 800 gramu. po to kazkaip iki kokios 26-27 savaites buvau priaugus kokius 11-14 kg., o po to kai šoktelėjo tai šoktelėjo lotuliukas.gif kai dabar tik 5 kilai likę tai juokinga kokia meška buvau, bet tada toli gražu iki juokų buvo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo betoox: 13 rugpjūčio 2010 - 13:39
man 29-30 sav.ir jau turiu +8kg. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 08 08, 14:25)
as tai visus 18 priaugau...siaubas kazkoks, gerai, kad ziema buvo, ir uzsimaskuot ejo biggrin.gif

va girdejau tokia nuogirda, kad jei mergyte nesioji, tai tada svoris labai auga, o jei berniuka, tada mazai priaugi...man tada pasitvirtino tai biggrin.gif

Na butu tikrai neblogai jeigu tai pasitvirtintu biggrin.gif Nes su mergaite priaugusi buvau 24 kg., o dabar lyg laukiuosi berniuko ir 23 sav. turiu +5kg. Tai kazi ar si taisykle pasitvirtins pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Per pirmaji nestuma priaugau 27 kg cool.gif Todel truputi neramu kaip bus dabar, tikiuosi nors i 20 kg tilpsiu biggrin.gif
Atsakyti
man nestuma galas ir turiu plius 16 kg, bet kazkaip neimu i galva as tu kg, man svarbiausia, kad po gimdymo kuo greiciau atitintu kojos, nes neuzsegu savo megstamu basuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 08 08, 14:25)
as tai visus 18 priaugau...siaubas kazkoks, gerai, kad ziema buvo, ir uzsimaskuot ejo biggrin.gif

va girdejau tokia nuogirda, kad jei mergyte nesioji, tai tada svoris labai auga, o jei berniuka, tada mazai priaugi...man tada pasitvirtino tai biggrin.gif

Nu nebutinai biggrin.gif As va per pirmaji nestuma priaugau 21 kg ir turiu berniuka tongue.gif
10 kg nukrito iskart po gimdymo, like 11 kg laikesi labai ilgai, apie metus, gal kad maitinau g.gif Bet po metu jau sveriau tiek kiek iki pastojimo thumbup.gif
Sikart nuojauta sako, kad vel berniukas bus, 22 sav. priaugau jau 9 kg doh.gif Vien per paskutini menesi sugebejau 4 kg "pasitaisyt" blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
DABAR 30 SAVAICIU IR TURIU +9 KG. KOLKAS NORMA biggrin.gif
Atsakyti