Man 36 sav. o as 13 kg. jau turiu
Mums 21 savaitele o priaugau tik 600 g.
nestumo pradzioj numeciau 3 k Valgau normaliai bet i kuna neina matyt tik lelius auga
bet pilvukas tai jau nemazas,mama sake kad su tokiu jau gimdyt vaziavo
Nesuprantu kaip cia pas mane tie kg pasiskirsto
per nėštumą priaugau 26 kg
kokius 7 ar 8 kg per paskutines 2 savaitęs nes kaupėsi vandenys. išvažiavau gimdyt 87 kg, iš gimdymo namų grįžau sverdama 80
bet po to kažkai krito tas svoris, dabar dar laikosi 5 kg viršvorio, o sūnui jau 6 men. bet gali būti todėl, kad dar maitinu . tikiuosi kad kai baigsiu ištirps ir tie 5 o gal ir daugiau
ir vėl būsiu plona ir graži

pamenu per 12-14 sav . buvau priaugus 800 gramu. po to kazkaip iki kokios 26-27 savaites buvau priaugus kokius 11-14 kg., o po to kai šoktelėjo tai šoktelėjo
kai dabar tik 5 kilai likę tai juokinga kokia meška buvau, bet tada toli gražu iki juokų buvo ...
pamenu per 12-14 sav . buvau priaugus 800 gramu. po to kazkaip iki kokios 26-27 savaites buvau priaugus kokius 11-14 kg., o po to kai šoktelėjo tai šoktelėjo
man 29-30 sav.ir jau turiu +8kg.
QUOTE(vaidze @ 2010 08 08, 14:25)
as tai visus 18 priaugau...siaubas kazkoks, gerai, kad ziema buvo, ir uzsimaskuot ejo
va girdejau tokia nuogirda, kad jei mergyte nesioji, tai tada svoris labai auga, o jei berniuka, tada mazai priaugi...man tada pasitvirtino tai
va girdejau tokia nuogirda, kad jei mergyte nesioji, tai tada svoris labai auga, o jei berniuka, tada mazai priaugi...man tada pasitvirtino tai
Na butu tikrai neblogai jeigu tai pasitvirtintu
Per pirmaji nestuma priaugau 27 kg
Todel truputi neramu kaip bus dabar, tikiuosi nors i 20 kg tilpsiu
man nestuma galas ir turiu plius 16 kg, bet kazkaip neimu i galva as tu kg, man svarbiausia, kad po gimdymo kuo greiciau atitintu kojos, nes neuzsegu savo megstamu basuciu
QUOTE(vaidze @ 2010 08 08, 14:25)
as tai visus 18 priaugau...siaubas kazkoks, gerai, kad ziema buvo, ir uzsimaskuot ejo
Nu nebutinai
10 kg nukrito iskart po gimdymo, like 11 kg laikesi labai ilgai, apie metus, gal kad maitinau
Sikart nuojauta sako, kad vel berniukas bus, 22 sav. priaugau jau 9 kg
DABAR 30 SAVAICIU IR TURIU +9 KG. KOLKAS NORMA