Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas ir jo įtaka sveikatai

o savokos abortas ir isvalymas nera maisomos? g.gif
Atsakyti
O kaip gi: prezevatyvas - masinio naikinimo ginklas Nr1. Lytinis švietimas - pedofilija, tvirkinimas. Panašu, kad dauguma tokiam mastymui pritartų ir dar paplotų.
Labai norėčiau šitų aukščiau mano parašytų sakinių paneigimo (o gal patvirtinimo) - ne plūdimo ar akmenų krušos, o pagrįstų argumentų prieš kontracepciją ir abortų žalos išaiškinimą vietoj taip uoliai siūlomų represijų.
Ačiū už nuomones.
P.S. Neteigiu, kad abortas savaiminis gėris, tik ar veiksmingos bus tos priemonės, jei tik uždrausit net nesivargindami paaiškinti kodėl.
Atsakyti
Skorpione, pažiūrėjusi (ot kvaila, kad sau tai leidau) paraše esančias nuorodas pakraupau, nors panašių vaizdų buvau mačiusi jau ir anksčiau. Man pasidarė ne tik bloga, bet ir pikta ant tų, kurios darosi abortus. Labai jau knieti pasakyti, kad butų buvę geriau, kad jų motinos būtų pasielgę taip su jomis pačiomis. verysad.gif
Atsakyti
Baisu!!! Paziurejau, si nuzudimo liekanu vaizdeli!!! verysad.gif Nejau gali gyvenime atsirasti tokiu aplinkybiu, kurios mus priverstu sitaip leist sudraskyti vaikeli... verysad.gif unsure.gif zudrasky Prisimanu, kad ir mano galvoj buvo atsirade ivairiu minciu, kai laukaiusi antro sunelio pametinuko!!! Geda ir slykstu daba, nes be galo myliu savo sunelius wub.gif Nuostabus jie ir tiek, o visa kita-menknekis palyinus su GYVYBE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 04 25, 16:53)
o savokos abortas ir isvalymas nera maisomos? g.gif

yra tik zodis abortas - o isvalymas, atsiurbimas ir t.t. moterys naudoja, kad ne taip baisu butu doh.gif

mano nuomone apie abortus:

Aš suprantu žmonių „PIEŠ“ poziciją, žmonių įsitikinimus ir gerbiu juos, ir tegu jie turi tuos įsitikinimus. Tegu savo aplinkoje, savo giminių aplinkoje nedaro abortų. Bet kas turi teisę moteriai, kuri pasirinko nutraukti nėštumą, tą pasirinkimą uždrausti?... Tai turi būti tik jos apsisprendimas, ir ji turi turėti iš ko rinktis.
Bet pirma geriau pasirupinti KP, kad to pasirinkimo daryti nereiketu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BoruzheMamuzhe: 21 kovo 2009 - 08:46
QUOTE(Giedrė @ 2008 03 01, 17:39)
Abortų šalininkai labiausiai prieštarauja dėl teiginio, kad vaisiaus sunaikinimas yra žudymas. O kada dar galimas nėštumo nutraukimas, o kada jau ne? Lietuvoje galima iki 12 savaitės, kai kuriose kitose šalyse iki 24 savaitės.

Pagal medicinines indikacijas neštumo nutraukimas galimas iki 28 sav., berods.

Šiaip jau įdomu, ką manot apie neštumo nutraukimą pagal medicinines indikacijas, t.y. kai nustatomi vaisiaus apsigimimai? Ar ir tuomet tokios kategoriškos nuomonės būtų? pačiai teko su tuo susidurti vos prieš mėnesį. Kraupu, be galo sunku priimti sprendimą, bet kai žinai, kad pagimdysi negyvą, arba pirmą savaitę vaiko gyvybė užges, ar galia rinktis ir kankinti save, artimuosius. Taip moralė, religija kertasi, daug kas kertasi, juolab, kad kūdikis lauktas, bet, o, tačiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 14 balandžio 2009 - 15:45
sveikos.noriu pasiteirauti kur kaune daro issiurbima, isvalyma.Gal zinote kainas?.....
Atsakyti
QUOTE(kristalstart @ 2009 10 31, 19:36)
sveikos.noriu pasiteirauti kur kaune daro issiurbima, isvalyma.Gal zinote kainas?.....

Kam taip issiurbiama,isvaloma?Konkreciai reik,kur daromi abortai?Ten kur yra ginekologiniai kabinetai.Mokama ligoniu kasoje.
Dieve,jei tik butu valioj,visus situos vaikelius pas save pasiimciau,o paskui parodyciau ka jie prarado
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 12 11, 23:52)
Kam taip issiurbiama,isvaloma?Konkreciai reik,kur daromi abortai?Ten kur yra ginekologiniai kabinetai.Mokama ligoniu kasoje.
Dieve,jei tik butu valioj,visus situos vaikelius pas save pasiimciau,o paskui parodyciau ka jie prarado
cray.gif

nereikia šitaip žmonių kritikuoti
Atsakyti
Sveikos,

abortas daromas iki trijų mėnesių, o tai, kas daroma iki 3 savaičių, mano ginekologė vadina atsiurbimu, išvalymu.
Net poliklinikoje yra toks terminas kaip atsiurbimas, taigi nereikia sakyti, kad moterys pačios išsigalvoja.
Aš UŽ abortus, jei nėra kitos išeities. Pvz., apsigimęs vaikas ar dar kažkas. Niekada neteisiu žmonių, nes nežinai, kas gali atsitikti.
Atsakyti
Na, man abortas atrode nieko tokio, kol neturejau savo vaikelio... dabar labai sunku butu apsispresti.
Atsakyti
na as pas tojau kai buvau 17 atrodo saugojomes bet vistiek ir tai supratus pasimeciau tada jaunute mokslai ant nosies o tada draugas vazinedavo i uzsieni.tada man geriausia iseitis atrode tik isvalymas,aisku draugas siule augint bet kai pasakiau jog noriu pabaikti mokslus sutiko kad pasidaryciau isvalyma verysad.gif liudna nes mano pirmagimiui butu jau 4 kazkur metukai cry.gif kai jau gryzau is ten namo verkiau nesavom asarom bet likimas viska sutvarke savaip dabar turiu vyra (tiksliau mano pirmoji meile) turim nuostabu sunu atrodo kad nieko daugiau ir nebereikia bet....niekaip negaliu pamirst savo pirmojo vaikelio...vis galvoju
Atsakyti