Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas ir jo įtaka sveikatai

sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
labai noriu visu paprasyti pasidalinti mintimis apie nestumo nutraukima. jei turite kelias minutes, gal galite uzpildyti trumpa anonimine anketa. labai man pagelbetumete
www.manoapklausa.lt/apklausa/248276083/
Atsakyti
doh.gif prieš prieš ir dar kartą prieš..
Atsakyti
tetos, o as irgi visada buvau pries pries pries ir visa gyenima turejau sau nusipiesus ir susiplanavus. o planai visada griuna. sestadieni darausi aborta...labia labai noriu nesigaileti sito zingsnio. tikrai zinau kad nelaikas del daugybes priezasciu bet zinau kad mane nutesite, nes kiek skaitau visos arba pries arba gailisi jei daret. as buvau lygiai tokia...as tik prasau kad man parasytu i az savo istorijas tos kurios dare ir niekada nesigailejo ir nebeziurejo atgal...reik paramos:(
aciu
Atsakyti
QUOTE(raudonnage @ 2011 01 06, 00:17)
tetos, o as irgi visada buvau pries pries pries ir visa gyenima turejau sau nusipiesus ir susiplanavus. o planai visada griuna. sestadieni darausi aborta...labia labai noriu nesigaileti sito zingsnio. tikrai zinau kad nelaikas del daugybes priezasciu bet zinau kad mane nutesite, nes kiek skaitau visos arba pries arba gailisi jei daret. as buvau lygiai tokia...as tik prasau kad man parasytu i az savo istorijas tos kurios dare ir niekada nesigailejo ir nebeziurejo atgal...reik paramos:(
aciu

Gal neverta visą likusį gyvenimą stengtis save įtikint, kad sėkmingai viską užmiršai...gal geriau auginti vaikutį. Patikėk, mažius keičia visą pasaulio supratimą. Nesvarbu kokios aplinkybės, sprendžiant iš Tavo raštelio, atrodo, esi tvirta, mokanti priimti sprendimus. Išgyvensi ir su mažium, būsi laiminga. kitu atveju tik stengsies visą gyvenimą būti laiminga. (Manyčiau, kad besistengiančios Tau parašys save stiprindamos.)
Čia tik mano asmeninė nuomonė, moters neturinčios biologinių vaikų, bet auginančios tuos, kuriuos tėvai paliko. Kaskart galvodama apie jų biomamą dėkoju mintyse, kad jie gyvena.
Sėkmės Tau nelengvame sprendime.

Jei nori, rašyk į AŽ, parašysiu kontaktus išsilavinusių puikių mamų, kurioms persisuko gyvenimas, nes to nepadarė, nebuvo lengva ir nėra, bet jos laimingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 06 sausio 2011 - 10:57
Juk nepriimtina apie tokius dalykus kaip nuoskaudos nejautimą net galvoti.
Dažniausiai tai įvardijama kaip 'saviįtaiga'. Nes tai neatitinka visuomenės normų. Vadinasi taip būti negali.
Atsakyti
Gyvenime patiriame daug psichologiniu traumu, viena is ju yra abortas. Kaip nenormalu yra visa likusi gyvenima grauztis del skyrybu, vagystes ar net artimo mirties, taip pat nenormali ir amzina savieda po aborto. Nezinia kodel sioji prilyginama sazines turejimui.
Abortas yra nelaime, nelaime. Ka reiskia "as pries abortus"? Lyg butu moteru, sakanciu :"Oi, as tai uz juos! Bent viena gyvenime tikrai reikia patirti. Planuoju pasidaryti kitais metais." Cia kaip skyrybos, blogai, trauma, bet supranti, zmogus, kad nera kitos iseities, nepriimtina ta kita ir viskas. Skauda, isskauda ir gyveni toliau, kartais pamastydama, kas butu jeigu butu.
Juokingai skamba visokie smerkiu/nesmerkiu. Nu kas jus tokios, kad kazka smerkt?
Atsakyti
QUOTE(Zen @ 2011 01 06, 17:00)
Gyvenime patiriame daug psichologiniu traumu, viena is ju yra abortas.  Kaip nenormalu yra visa likusi gyvenima grauztis del skyrybu, vagystes ar net artimo mirties, taip pat nenormali ir amzina savieda po aborto. Nezinia kodel sioji prilyginama sazines turejimui.
Abortas yra nelaime, nelaime. Ka reiskia "as pries abortus"? Lyg butu moteru, sakanciu :"Oi, as tai uz juos! Bent viena gyvenime tikrai reikia patirti. Planuoju pasidaryti kitais metais." Cia kaip skyrybos, blogai, trauma, bet supranti, zmogus, kad nera kitos iseities, nepriimtina ta kita ir viskas. Skauda, isskauda ir gyveni toliau, kartais pamastydama, kas butu jeigu butu.
Juokingai skamba visokie smerkiu/nesmerkiu. Nu kas jus tokios, kad kazka smerkt?

Puikus komentaras.
Nenoriu pasirodyti nejautri, bet man atrodo, jog toks ir turi buti sveikas poziuris..
Atsakyti
Aciu visoms,ypac I az rasiusioms.va ir prabego dienele ir nesuabejojau savo sprendimu.aisku,nesakau "niekada" bet tikiuos taip pat jausiuos ir po sestadienio,ir po savaites ir metu...as jau turiu pacia nuostabiausia dukryte kuriai dar reik viso mano demesio ir zinau kad ji man nepaliks laiko savianalizems...tik tikiuos kad ateitis nepakirs man koju kai jau busiu pasiruosus kitiem leliukam...visa ko bijau-tai fizines pasekmes,komplikacijos:-(
Atsakyti
QUOTE(raudonnage @ 2011 01 07, 00:46)
tik tikiuos kad ateitis nepakirs man koju kai jau busiu pasiruosus kitiem leliukam...

Dovanok, bet šito tai nepajėgiu suprasti. Kuo kiti vaikai bus geresni už šį, kaip galima rinktis - šito nenoriu, o kito norėsiu? Jei jau nusprendei tapti nužudymo vieta, tai gal daugiau toj vietoj nieko nebeaugink, juk žmonės net nenori pirkti namo, kuriame kažkas buvo nužudytas, nors jie niekuo dėti dėl to, o tu planuoji vėl auginti vaikus ten, kur pati paskelbei mirties nuosprendį.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 01 07, 18:01)
Dovanok, bet šito tai nepajėgiu suprasti. Kuo kiti vaikai bus geresni už šį, kaip galima rinktis - šito nenoriu, o kito norėsiu? Jei jau nusprendei tapti nužudymo vieta, tai gal daugiau toj vietoj nieko nebeaugink, juk žmonės net nenori pirkti namo, kuriame kažkas buvo nužudytas, nors jie niekuo dėti dėl to, o tu planuoji vėl auginti vaikus ten, kur pati paskelbei mirties nuosprendį.

Va būtent...nesuprantama ir man tai..."ai ne dabar" blink.gif Dar suprasčiau, jei atsitiktų taip, kad tai vyras, su kuriuo šlykštu pagalvoti apie bendrą vaiką....bet dabar....tokiu atveju, kažin, ar įmanoma, gyventi nenešiojant nuoskaudos.. blink.gif
Atsakyti
Suprantu,kad nesuprantat.nesupratau ir as.kaip ir rasiau pirmoj zinutej,puikiai suvokiu kad sitam forume mane nuteisit.as irgi dar vos pries pusmeti teisiau kitus...tegul lieka kaip yra...as tik nuosirdziai is visos sirdies jum linkiu...kad taip niekad manes ir nesuprastumet,ir kad likimas neleistu jums atsidurt tokioj gyvenimo kryzkelej.sekmes visoms.
Atsakyti
nemanau, kad žmogaus žudymas be priežasties yra lygus skyryboms, ar kitai nelaimei, kuri netyčia įvyko: graužiasi gi vairuotojai net netyčia avarijoje užmušę žmonės visą gyvenimą...
gi kodėl tada ne jūsų gyvą dukrytę pribaigti, juk gal gimsiantis geresnis bus? O burna tik viena...pagal jūsų mąstymą turėtų būti tas pats...
negi visa moralė tik įstatymais reglamentuota?
Atsakyti