Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kūryba rašančiųjų kampelis

[quote=W*S:*,2010 04 11, 15:20]
Sveikos, matau susirinko čia svajoklės su savo kūrybą. Laiko labai mažai atrandu rašymui,bet mūzą mane aplanko visuomet naktį. ax.gif O rytą atsikėlus ir perskaičius nekaip pasirodo doh.gif blush2.gif Čia toks paprastas pasakojimas nepabaigtas visiškai, toks moteriškas, gal kiek banalokas, bet ai įdėsiu vis dėlto biggrin.gif

Kaip tik skaitau knyga "Siandien madam pareis veliau"Sussanos Kubelka,Labai daug panasamu g.gif Gal pries tai irgi skaitei sia knyga? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 04 11, 21:43)
Tiesiog isijauti galvodamas apie savo jausmus, ka pats esi isgyvenes, ir savaime gaunasi, kad neesme, jog veikejas isgalvotas, bet jausmus aprasai tikrus, arba tokius, kokius nori patirti  rolleyes.gif Zodziu, isijausti, bent man, yra labai lengva, as galiu taip isijausti i savo kuriamas istorijas, kad net sapnuoju ju veikejus ir siaip kiauras dienas apie juos galvoju, svarstau, kaip kas toliau vyks  rolleyes.gif dievinu rasyma. noreciau skirti tam daug daugiau laiko, nei dabar skiriu  verysad.gif

As irgi megeja isijausti ir nesunku ta padaryti, tik jei, kaip sakai, remiesi patirtais isgyvenimais, o dazniausiai rasai apie meile, tai ir tas zmogus, su kuriuo patyrei, automatiskai atsiranda biggrin.gif

Beje, sapnai labai geras fantazijos saltinis, man visos idejos is ten gimsta biggrin.gif jau sugalvojau viena veiksma, tik reik padirbt ties juo ir pradet rasyt... is tikruju gera tema, nes galima viena kitai patarti, pasidalinti savo rasliava, isgirsti nuosirdzia nuomone smile.gif

Jei rasysiu, zanras greiciausiai bus veiksmo (jei tokie buna knygai priskiriami) biggrin.gif zinokit jau ir uzsidegiau cia bekalbedama thumbup.gif
Papildyta:
P.S. Mokslai spaudzia, darbas? unsure.gif Ar apskritai ne ta profesija issirinkai, kuria noretum, kuri prie sirdies? Man sis klausimas dabar aktualus labai, noriu luzio gyvenime ir tikiuosi ji padarysiu, nes irgi jauciuosi nesavo lekstej ir gyvenimas nelabai mielas, nelabai lengva taip gyventi...
Atsakyti
Žinok nebūtinai ten atsiranda tas žmogus, visai nebūtinai biggrin.gif nes tada gautųsi, kad mano visi tekstai apie vieną žmogų, o taip anaiptol nėra. Tiesiog, aš galiu pati taip įsigyventi į savo istoriją, kad tarsi pati imu jausti tuos jausmus, net ir tokius, kokių patyrusi nesu. Tiesiog biggrin.gif Na nežinau kaip paaiškinti, bet man rašyti teikia didžiulį malonumą, lyg gyvenčiau kurį laiką kitame pasaulyje, kol rašau. Daug geriau net nei skaityti knygas, nes čia pats viską kuri taip, kaip norėtum.

O spaudžia mane mokslai, ir labai... ir tikrai nežinau, ar esu ten, kur turėčiau būti. ir kuo toliau tuo sunkiau, tuo labiau abejoju... atrodo, pasirinkau išvis priešingą kryptį nei mano širdis norėjo... net nežinau, šiuo metu esu giliose abejonėse, jau taip kokius metus. kartais labai depresyvi nuotaika apima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LijaAntLedo: 11 balandžio 2010 - 22:06
QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 04 11, 22:04)
Žinok nebūtinai ten atsiranda tas žmogus, visai nebūtinai  biggrin.gif nes tada gautųsi, kad mano visi tekstai apie vieną žmogų, o taip anaiptol nėra. Tiesiog, aš galiu pati taip įsigyventi į savo istoriją, kad tarsi pati imu jausti tuos jausmus, net ir tokius, kokių patyrusi nesu. Tiesiog  biggrin.gif Na nežinau kaip paaiškinti, bet man rašyti teikia didžiulį malonumą, lyg gyvenčiau kurį laiką kitame pasaulyje, kol rašau. Daug geriau net nei skaityti knygas, nes čia pats viską kuri taip, kaip norėtum.

Na ka, atsiras laisva minute, pradesiu thumbup.gif biggrin.gif Manau pirmiausia reik susikurti veikejus ir bendra siuzeto linija, o paskui pletoti...ir aisku nebutinai nuo pradziu rasyti, nes tadagali nelabai gerai ir gautis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 11, 23:07)
Na ka, atsiras laisva minute, pradesiu  thumbup.gif  biggrin.gif  Manau pirmiausia reik susikurti veikejus ir bendra siuzeto linija, o paskui pletoti...ir aisku nebutinai nuo pradziu rasyti, nes tadagali nelabai gerai ir gautis  unsure.gif

beje papildziau savo ana zinute, paziurek ax.gif as tai tiesiog imu rasyti, nieko smulkiai ir tiksliai neplanuodama, o idejos kyla rasant, kuo toliau, tuo daugiau ir vis idomesniu ideju. aisku, jei rasai veiksma, detektyva ar panasiai, tada, matyt, tenka susiplanuoti, nes kitaip sudetinga bus viska sudelioti i savo vietas. lauksim tavo idejos rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 04 11, 22:04)
O spaudžia mane mokslai, ir labai... ir tikrai nežinau, ar esu ten, kur turėčiau būti. ir kuo toliau tuo sunkiau, tuo labiau abejoju... atrodo, pasirinkau išvis priešingą kryptį nei mano širdis norėjo... net nežinau, šiuo metu esu giliose abejonėse, jau taip kokius metus. kartais labai depresyvi nuotaika apima...

rinkaisi kazka is tiksliuju mokslu? As jauciuosi taip pat, tik gerai, kad nebe daug liko... bet tikrai sirdi spaudzia. Kaip svarbu veikti gyvenime tai, ka nori unsure.gif
Nenori pasukti kitu keliu, savo svajones link? As kaupiu jegas, galvoju ryztis tokiam zingsniui, nes neistversiu visa gyvenima dirbti, ko nenoriu. Gaila, ne visada is karto supranti, kuris tavo kelias... as irgi daug mieliau rasyciau.. verysad.gif anksciau rasiau, bet ten nebuvo kuryba, mano asmeniniai tekstai, kuriu kiti gal net nesuprastu, o ir depresyvus labai...sunaikinau viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 11, 23:12)
rinkaisi kazka is tiksliuju mokslu? As jauciuosi taip pat, tik gerai,  kad nebe daug liko... bet tikrai sirdi spaudzia. Kaip svarbu veikti gyvenime tai, ka nori  unsure.gif 
Nenori pasukti kitu keliu, savo svajones link? As kaupiu jegas, galvoju ryztis tokiam zingsniui, nes neistversiu visa gyvenima dirbti, ko nenoriu. Gaila, ne visada is karto supranti, kuris tavo kelias... as irgi daug mieliau rasyciau.. verysad.gif  anksciau rasiau, bet ten nebuvo kuryba, mano asmeniniai tekstai, kuriu kiti gal net nesuprastu, o ir depresyvus labai...sunaikinau viska  biggrin.gif

studijuoju mediciną. kažkaip jei mesčiau, tai man būtų taip apmaudu dėl tų metų, kuriuos jau paaukojau... praktiškai reikia iškeisti gyvenimą į mediciną. tai kažkoks košmaras. sako, vėliau palengvės... o aš jau kartą esu perstojusi, maniau tada, kad jau padariau gyvenime lūžį, bet nežinau... per žiaurus tas lūžis matyt... o tarp ko tu mėtaisi?

Baigiam spamint! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 04 11, 22:21)

studijuoju mediciną. kažkaip jei mesčiau, tai man būtų taip apmaudu dėl tų metų, kuriuos jau paaukojau... praktiškai reikia iškeisti gyvenimą į mediciną. tai kažkoks košmaras. sako, vėliau palengvės... o aš jau kartą esu perstojusi, maniau tada, kad jau padariau gyvenime lūžį, bet nežinau... per žiaurus tas lūžis matyt... o tarp ko tu mėtaisi?

Baigiam spamint!  4u.gif

tarp teises ir kalbu..
Atsakyti
[quote=ceburashka,2010 04 11, 22:57]
[quote=W*S:*,2010 04 11, 15:20]

Kaip tik skaitau knyga "Siandien madam pareis veliau"Sussanos Kubelka,Labai daug panasamu g.gif Gal pries tai irgi skaitei sia knyga? blush2.gif
[/quote]

Nee prmą kart girdžiu tokią knygą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 12, 22:55)
Nee prmą kart girdžiu tokią knygą blush2.gif

na,tai reiskia,kad su autores knyga vietomis panasiei mastot mirksiukas.gif
Atsakyti
piratus<< laukiam tesinio thumbup.gif
Atsakyti
Na keliu tema i virsu. Nejaugi niekas neberaso ?
Atsakyti