QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 04 11, 21:43)
Tiesiog isijauti galvodamas apie savo jausmus, ka pats esi isgyvenes, ir savaime gaunasi, kad neesme, jog veikejas isgalvotas, bet jausmus aprasai tikrus, arba tokius, kokius nori patirti

Zodziu, isijausti, bent man, yra labai lengva, as galiu taip isijausti i savo kuriamas istorijas, kad net sapnuoju ju veikejus ir siaip kiauras dienas apie juos galvoju, svarstau, kaip kas toliau vyks

dievinu rasyma. noreciau skirti tam daug daugiau laiko, nei dabar skiriu
As irgi megeja isijausti ir nesunku ta padaryti, tik jei, kaip sakai, remiesi patirtais isgyvenimais, o dazniausiai rasai apie meile, tai ir tas zmogus, su kuriuo patyrei, automatiskai atsiranda
Beje, sapnai labai geras fantazijos saltinis, man visos idejos is ten gimsta

jau sugalvojau viena veiksma, tik reik padirbt ties juo ir pradet rasyt... is tikruju gera tema, nes galima viena kitai patarti, pasidalinti savo rasliava, isgirsti nuosirdzia nuomone
Jei rasysiu, zanras greiciausiai bus veiksmo (jei tokie buna knygai priskiriami)

zinokit jau ir uzsidegiau cia bekalbedama
Papildyta:
P.S. Mokslai spaudzia, darbas?

Ar apskritai ne ta profesija issirinkai, kuria noretum, kuri prie sirdies? Man sis klausimas dabar aktualus labai, noriu luzio gyvenime ir tikiuosi ji padarysiu, nes irgi jauciuosi nesavo lekstej ir gyvenimas nelabai mielas, nelabai lengva taip gyventi...