Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 05, 11:32)
sodo-daržo prekių parduotuvėse, skyriuose  ax.gif

Aciu mirksiukas.gif butinai pasiziuresiu, nors jau akambinausi vienam kalviui, tai sake uz 120 Lt. padarytu, dabar galvoju ar cia brangu ar ne? Gal tvirtesne pas ji butu, jeigu rasai, kad sutruko vienoje vietoje? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 05 05, 16:10)
Aciu mirksiukas.gif  butinai pasiziuresiu, nors jau akambinausi vienam kalviui, tai sake uz 120 Lt. padarytu, dabar galvoju ar cia brangu ar ne? Gal tvirtesne pas ji butu, jeigu rasai, kad sutruko vienoje vietoje? ax.gif  g.gif

už vokišką mokėjau ~70Lt. Nelabai įsivaizduoju kaip kalviškas atrodo ar tiks jums prie bendros aplinkos visumos wink.gif Pasidairykit, pasityrinėkit, kokių išmatavimų būna ir žinosit, ką pasirinkti.

Broko visur pasitaiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 05 05, 12:52)
.Mano nedengta kamieninė numirė , o brolinės dengta taip pat nušalo tai pasidariau išvadą kad jos ne mūsū klimato sąlygomis auginti. O kotas gyvas.

Kotas gyvas, nes tai paprasčiausias erškėtis ax.gif
Atsakyti
labas vakaras .
as siandiena maxksimoje maciau roze ant pagaliuko ,cia gal stiebine vadinasi blush2.gif na nesuprantu ,parlekiau namo pasiziureti per neta ,ogi grozis wub.gif neregetas ,tik beda ta kad nelabai ka apie sias gelias suprantu ,gal kas patarsit kur geriau jas pirkti ,gal turguje ar parduotuveje,ir kaip jos ziema praleis ar nebus tik vieniems metams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 05, 23:53)
labas vakaras .
as siandiena maxksimoje maciau roze ant pagaliuko ,cia gal stiebine vadinasi blush2.gif  na nesuprantu ,parlekiau namo  pasiziureti per neta  ,ogi grozis  wub.gif neregetas  ,tik beda ta kad nelabai ka apie sias gelias suprantu ,gal kas patarsit kur geriau jas pirkti ,gal turguje ar parduotuveje,ir kaip jos ziema praleis ar nebus tik vieniems metams? g.gif

Taip, tai stiebinė wub.gif Kai kurioms merginoms pavyksta išlaikyti per žiemą, bet aš jau tris "numarinau" doh.gif blush2.gif
Atsakyti
bet grozys neispasakytas ,o jai pasodinsiu siemet ar man ji zydes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 06, 00:36)

Turėtų žydėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 05, 19:23)
Kotas gyvas, nes tai paprasčiausias erškėtis  ax.gif

Labutis,o Į ta kota jug jei mokate galit iskiepyti blush2.gif .

Papildyta:
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 05, 23:36)
bet grozys neispasakytas ,o jai pasodinsiu siemet ar man ji zydes? g.gif

TIKRAI ŽYDĖS,ta vidurį tai maksiminė wub.gif (preitų metų nuotrauka)user posted image
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 08:30)
Labutis,o Į ta kota jug jei mokate galit iskiepyti blush2.gif .

Papildyta:

TIKRAI ŽYDĖS,ta vidurį tai maksiminė wub.gif  (preitų metų nuotrauka)user posted image

negalejau nosies neikisti.... gal galima daugiau namo aplinkos tvarkymo foto? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 08:30)

(preitų metų nuotrauka)

O "siaube", koks grožis wub.gif wub.gif Apsiverkt galima bigsmile.gif Ir visas stiebines išsaugojai? Labai apmūturiavus buvai? Sveikinu, tikrai vaizdelis thumbup.gif sužavėta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 05, 19:23)
Kotas gyvas, nes tai paprasčiausias erškėtis  ax.gif

Ir aš turėsiu erškėtį ant pagaliuko didis.gif hihihi.gif ,pažiūrėsiu kaip atrodys ,viena neleidžia nieko,o kita išleido ilgus ūglius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 05 06, 09:22)
Ir aš turėsiu erškėtį ant pagaliuko  didis.gif  hihihi.gif ,pažiūrėsiu kaip atrodys ,viena neleidžia nieko,o kita išleido ilgus ūglius  unsure.gif

O ką, gal visai gražu bus, pafotkink kai žydės, įdomu smile.gif
Atsakyti