as irgi lauksiu siltesniu oru,tada sodinsiu..
Labukas, noriu jusu patarimo: nupirko MB senukuose man dvi rozytes. bet toookias labai jau mazutes, vazoneliuose. (visai mazytes, prie kasu sake buvo prideta, gal kas bus mate
). tai va, ir as dabar nezinau, ar jas galima sodinti i lauka, ar i vazonus ir kambary tik laikyt? jos tokios mazutes, mama sako kad lauke jos prapuls. gal jus ka patarsite?

QUOTE(pelytė @ 2010 04 23, 09:49)
Nu mano 2 stiebines jauciu susalo jokiu gyvybes zenklu,tik pernai pavasari pasodinau tokios grazios
,tik kotas gyvas.

Pas mane tas pats

Labuka visoms,
Ateinu su keletu klausimeliu,gal padesit atpazint mano sia ziema nusalusias rozytes
Bandyciau tokiu pat pasiieskot,labai jau jos patiko,gaila nerealiai

Ir dar..galvoju pertvarkyt savo rozyna,susipirkt daugiau roziu,tik va klausimelis -kokius augalus -gelytes galeciau prie ju derint?Gal tiktu kokie mazi spygliuociu kupsteliai
Gal kokiu nuorodu kas galetu mestelt
Dar RS skaiciau kad prie roziu tinka lelijos..gal kas bandet tokia kompozicija?
Ir ar esat kas pirke rozes is prekybos centru?Kaip jos?Ar tik pas gelininkus geriau ieskot?
Ateinu su keletu klausimeliu,gal padesit atpazint mano sia ziema nusalusias rozytes

Ir dar..galvoju pertvarkyt savo rozyna,susipirkt daugiau roziu,tik va klausimelis -kokius augalus -gelytes galeciau prie ju derint?Gal tiktu kokie mazi spygliuociu kupsteliai

Dar RS skaiciau kad prie roziu tinka lelijos..gal kas bandet tokia kompozicija?
Ir ar esat kas pirke rozes is prekybos centru?Kaip jos?Ar tik pas gelininkus geriau ieskot?

Sveikos, ir as noriu paklausinet apie rozes, auginnsiu antri metai (jei turesiu ka
)
Vijoklines maksimines rozes sakos zalios, bet nematyti ne vieno lapelio uzuomazgos, ar gali but, kad jau ir neatsigaus, buvau pridengus, su mazyte tas pat, ir ka Jus vadinat stiebinem rozem? Tai tuos medelius ant koto, ar rozes, kurias dovanojam, na su vienu stiebu... Nes kazkas rase, kad jas lengva isaknydit, tai, ko gero, paprastos, ne medeliai...
O ar medeliai gali apskritai isziemoti lauke, jei taip, kokia veisle graziausia....
DEEEEEEEEKUI

Vijoklines maksimines rozes sakos zalios, bet nematyti ne vieno lapelio uzuomazgos, ar gali but, kad jau ir neatsigaus, buvau pridengus, su mazyte tas pat, ir ka Jus vadinat stiebinem rozem? Tai tuos medelius ant koto, ar rozes, kurias dovanojam, na su vienu stiebu... Nes kazkas rase, kad jas lengva isaknydit, tai, ko gero, paprastos, ne medeliai...

O ar medeliai gali apskritai isziemoti lauke, jei taip, kokia veisle graziausia....
DEEEEEEEEKUI
QUOTE(zebrina @ 2010 04 25, 10:10)
Galvoju, kad rožės ir lelijos nelabai tinkama kompozicija

QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 10:21)
o kas tada tiktu?

QUOTE(zebrina @ 2010 04 25, 14:57)
o kas tada tiktu?
nesinori labai kazko prikist,tai ir mastau apie spygliuocius,kazi ar patiktu rozems tokia kaimynyste? 

Čia kiekvieno reikalas, bet man rožės gražiausios vienos, ypač kai jų daug

Laukime kitų pasiųlymų

Sveikutės, mano kambarines ,mažytes rožes kažkas užpuolė. Atrodo tarsi baltas voratinklis su taškeleis ir turbūt nuo to lapai pradėjo džiūti.
Kaip manot kas tai galėtų būti?

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 24, 13:16)
Labukas, noriu jusu patarimo: nupirko MB senukuose man dvi rozytes. bet toookias labai jau mazutes, vazoneliuose. (visai mazytes, prie kasu sake buvo prideta, gal kas bus mate
). tai va, ir as dabar nezinau, ar jas galima sodinti i lauka, ar i vazonus ir kambary tik laikyt? jos tokios mazutes, mama sako kad lauke jos prapuls. gal jus ka patarsite? 

Aga,maciau as tas rozytes.labai man ju gaila-tokios tiesiog isprievartautos

Čia maniškė -kovo 8 dovana
http://www_fotoz_lt/....jpg?1272214137
http://www_fotoz_lt/....jpg?1272214137
QUOTE(emma @ 2010 04 25, 20:49)
Vauuu