Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

as irgi lauksiu siltesniu oru,tada sodinsiu..
Atsakyti
Labukas, noriu jusu patarimo: nupirko MB senukuose man dvi rozytes. bet toookias labai jau mazutes, vazoneliuose. (visai mazytes, prie kasu sake buvo prideta, gal kas bus mate smile.gif ). tai va, ir as dabar nezinau, ar jas galima sodinti i lauka, ar i vazonus ir kambary tik laikyt? jos tokios mazutes, mama sako kad lauke jos prapuls. gal jus ka patarsite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2010 04 23, 09:49)
Nu mano 2 stiebines jauciu susalo jokiu gyvybes zenklu,tik pernai pavasari pasodinau tokios grazios  verysad.gif ,tik kotas gyvas.

Pas mane tas pats verysad.gif 2 stiebines nusalo,tiksliau ant vienos dar viena gyva saka liko,bet tur but rausiu vis tiek verysad.gif
Atsakyti
Labuka visoms,
Ateinu su keletu klausimeliu,gal padesit atpazint mano sia ziema nusalusias rozytes verysad.gif Bandyciau tokiu pat pasiieskot,labai jau jos patiko,gaila nerealiai verysad.gif
user posted image
user posted image
Ir dar..galvoju pertvarkyt savo rozyna,susipirkt daugiau roziu,tik va klausimelis -kokius augalus -gelytes galeciau prie ju derint?Gal tiktu kokie mazi spygliuociu kupsteliai g.gif Gal kokiu nuorodu kas galetu mestelt ax.gif
Dar RS skaiciau kad prie roziu tinka lelijos..gal kas bandet tokia kompozicija?
Ir ar esat kas pirke rozes is prekybos centru?Kaip jos?Ar tik pas gelininkus geriau ieskot? g.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as noriu paklausinet apie rozes, auginnsiu antri metai (jei turesiu ka ax.gif )
Vijoklines maksimines rozes sakos zalios, bet nematyti ne vieno lapelio uzuomazgos, ar gali but, kad jau ir neatsigaus, buvau pridengus, su mazyte tas pat, ir ka Jus vadinat stiebinem rozem? Tai tuos medelius ant koto, ar rozes, kurias dovanojam, na su vienu stiebu... Nes kazkas rase, kad jas lengva isaknydit, tai, ko gero, paprastos, ne medeliai... g.gif
O ar medeliai gali apskritai isziemoti lauke, jei taip, kokia veisle graziausia....
DEEEEEEEEKUI
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 25, 10:10)

Dar RS skaiciau kad prie roziu tinka lelijos..gal kas bandet tokia kompozicija?

Galvoju, kad rožės ir lelijos nelabai tinkama kompozicija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 10:21)
Galvoju, kad rožės ir lelijos nelabai tinkama kompozicija  schmoll.gif

o kas tada tiktu? ax.gif nesinori labai kazko prikist,tai ir mastau apie spygliuocius,kazi ar patiktu rozems tokia kaimynyste? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 25, 14:57)
o kas tada tiktu? ax.gif nesinori labai kazko prikist,tai ir mastau apie spygliuocius,kazi ar patiktu rozems tokia kaimynyste? g.gif

Čia kiekvieno reikalas, bet man rožės gražiausios vienos, ypač kai jų daug blush2.gif Buvau tarp rožių pasodinusi pilkšvąją žilę, tai lyg ir neblogai atrodė, o svarbiausia, kad nenustelbė rožių žiedų grožio ax.gif Dar esu mačiusi, kad sodina levandas ir jos gražiai mėlynuoja rolleyes.gif
Laukime kitų pasiųlymų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, mano kambarines ,mažytes rožes kažkas užpuolė. Atrodo tarsi baltas voratinklis su taškeleis ir turbūt nuo to lapai pradėjo džiūti. schmoll.gif Kaip manot kas tai galėtų būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 24, 13:16)
Labukas, noriu jusu patarimo: nupirko MB senukuose man dvi rozytes. bet toookias labai jau mazutes, vazoneliuose. (visai mazytes,  prie kasu sake buvo prideta, gal kas bus mate smile.gif  ). tai va, ir as dabar nezinau, ar jas galima sodinti i lauka, ar i vazonus ir kambary tik laikyt? jos tokios mazutes, mama sako kad lauke jos prapuls. gal jus ka patarsite? smile.gif

Aga,maciau as tas rozytes.labai man ju gaila-tokios tiesiog isprievartautos blush2.gif Mazos mazos ir ziedai dideli.Kai tik bus silciau,sodink tu ja i lauka,matysi,kokia didele uzaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia maniškė -kovo 8 dovana
http://www_fotoz_lt/....jpg?1272214137
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 04 25, 20:49)

Vauuu bigsmile.gif tikra gražuolė thumbup.gif
Atsakyti