Įkraunama...
Įkraunama...

Leisti į darželį, o gal neleisti?

QUOTE(zinulė @ 2010 05 15, 10:44)
Sakykim Yamahoj metų vaikus moko "Du gaideliai" Tempas ne tas mums įprastas, o daug greitesnis. Vaikas dar nespėjo vieno judesio padaryt, o jau vadovė kokį trečia rodo doh.gif Ir dar paragina, kad greičiau.  doh.gif

Čia kur taip??? Mano dukra trejus metus baigia Jamahą atlankyti, o neturiu nė vienos pretenzijos.
Atsakyti
Aš už darželį iki pietų miego. O jei vaikas, jautresnis, ramesnis, tai dar ir kokių 3 kartų per savaitę pakaktų, o kitom dienom su mamyte kažką įdomaus veiktų ir imunitetą stiprintų smile.gif
Atsakyti
Aš už darželius 100 % tik žinoma viskas dar labai priklauso nuo darželio, auklėtojos ir grupės.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2010 05 26, 21:17)
Aš už darželius 100 % tik žinoma viskas dar labai priklauso nuo darželio, auklėtojos ir grupės.. ax.gif

Na taip, jeigu tai privatus darželis, kuriame dirba su grupe dvi auklėtojos ir jis visą laiką prižiūrimas ir lavinamas... ... ...
Atsakyti
g.gif As irgi jau nebesugalvoju ar leisti, ar dar palaukti... Namuose busiu dar metus su mazuoju, ar leisti rudeni savo didiji?
Atsakyti
O aš taip pat už darželį 100%, o kodėl ??? ogi todėl, kad "naminukas" vaikas būna arba labai lėtas ir nedrąsus arba atvirkščiai "laukinukas", o eidamas i darželį vaikas įgija socialinių įgūdžių, išmoksta bendrauti su vaikais išmoksta išklausyti, pajausti drauga ir tt. Tai vaikui tik į naudą manau. Žinoma čia tik mano nuomonė ax.gif
Ir vaikui viso šito išmokti neužtenka tik 1 metu kaip daug kam taip atrodo (ai išleisiu i priešmokyklinę grupę , kad išmoktu rašyti , skaityti) Ogi nieko panašaus .
ot blink.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milla22: 11 birželio 2010 - 18:01
QUOTE(milla22 @ 2010 06 11, 17:58)
O aš taip pat už darželį 100%, o kodėl ??? ogi todėl, kad "naminukas" vaikas būna arba labai lėtas ir nedrąsus arba atvirkščiai "laukinukas", o eidamas i darželį vaikas įgija socialinių įgūdžių, išmoksta bendrauti su vaikais išmoksta išklausyti, pajausti drauga ir tt. Tai vaikui tik į naudą manau. Žinoma čia tik mano nuomonė  ax.gif
Ir vaikui viso šito išmokti neužtenka tik 1 metu kaip daug kam taip atrodo (ai išleisiu i priešmokyklinę grupę , kad išmoktu rašyti , skaityti) Ogi nieko panašaus .
ot  blink.gif  bigsmile.gif  g.gif

Nelankiau darželio, į mokyklą išėjau 6 m. ir nieko neatsitiko smile.gif
Atsakyti
Tai žinoma , kad nieko neatsitinka, bet visko būna. bigsmile.gif Būna tiesiog pačiam vaikui sunkiau tiek mokykloj adaptuotis tiek vėliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2010 06 11, 18:09)
Tai žinoma , kad nieko neatsitinka, bet visko būna.  bigsmile.gif  Būna tiesiog pačiam vaikui sunkiau tiek mokykloj adaptuotis tiek vėliau  rolleyes.gif

Nebūtinai. Nuo vaiko priklauso.
Mano visi trys vaikai lankė darželį ir matau daugiau minusų nei pliusų...
Atsakyti
Na kiekvienam savo žinoma mirksiukas.gif
tiesiog ir mano mergina lanke darželį ir daug kitų vaikų žinau kurie lankė ir nelankė , o skirtumus matau mirksiukas.gif , o kadangi skirtumus akivaizdžius matau , tai ir savo nuomone išsakiau blink.gif
ar tai bliogai rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2010 06 11, 20:16)
Na kiekvienam savo žinoma  mirksiukas.gif 
tiesiog ir mano mergina lanke darželį ir daug kitų vaikų žinau kurie lankė ir nelankė , o skirtumus matau  mirksiukas.gif , o kadangi skirtumus akivaizdžius matau , tai ir savo nuomone išsakiau  blink.gif 
ar tai bliogai  rolleyes.gif

Viskas priklauso nuo to, ko savo vaikui mama linki. Jeigu ji nori asmenybės, turinčios savo požiūrį, darželis netinka; jei mamai reikia konvejerinio vaiko, lengvai prisitaikančio prie sociumo taisyklių- darželis yra būtinas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 26, 22:19)
Na taip, jeigu tai privatus darželis, kuriame dirba su grupe dvi auklėtojos ir jis visą laiką prižiūrimas ir lavinamas... ... ...

Ne tik privačiuose, mūsų darželyje irgi su grupe dirba auklėtoja ir jos padėjėja, aišku dar šeimininkutė, grupėj 13 vaikų.
Atsakyti