Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(Gardi @ 2010 04 25, 12:06)
Labas 4u.gif Pirmiausia parodysiu, ką turiu iš Gin. Nusigriebiau svečiuose būdama biggrin.gif
O čia visa krūva biggrin.gif

Oho kiek lobiu! thumbup.gif Beveik visu labai medziagytes rastas grazus wub.gif
Atsakyti
vartau mamos senas Burdas ir panašius žurnalus
Net šiurpai eina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 25 balandžio 2010 - 17:28
Na jau ta pirmoji melyna -balta su raudonom sagutem wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
tik dabar prisedau,nesenai gryzom-pagaliau.
sukneles ir matyti rastai Gardi-man aplamai visi grazus,zinoma,reiktu realiai spalvas pamatyt ir audinius ciuponet,o siaip-rasciau vos ne kiekvienai pritaikomuma,sinoma,siek tiek pakoregavus blush2.gif thumbup.gif grazu,labai viskas thumbup.gif

na,dabar noru pasirodyt as blush2.gif buvom vistik,turgely-ten visas turgus,senai tokiam buvau,o jau geriu! doh.gif buciau galejus-su busiuku buciau turbut gryzus lotuliukas.gif bet yra stop rankinis aciu dievui,kartais,nors momentas buvo,akd pamaniau,jog jis suluzo biggrin.gif
taigi,stai ka prisirinkau-ne viskas dar cia,dar leles trys nenufotkintos,bet jau prie sb nenoriu traukt,bo ir taip jau siandien burbuliavo daug doh.gif
labiausiai turbut,nuskiles laimikis-kinietiskas arbatos 6 asmenu serviziukas,truksta vieno puodelio ir dar kazko,nes tik dangtelis belikes,bet man pakaks to,ka isigyjau
user posted image

paskui butelaitis,nezinau,ar viduj jis visas stiklinis,idomios trikapes formos,isore-odine,liutu galvos-metalines,pagamintas Italijoj
user posted image

keramikine dezute papuosaliukams
user posted image

Limoges porceliano lekstele su graziu piesiniu,kaireje puseje sage-manau,kad mother of pearl ir piesta drugelis ant jos bei priklijuotos dvi akutes ir smeigtukas keramikinis kepurems arba galima vietoj sages,kaip as siandien ja panaudojau
user posted image

Italiska keramikine vazele ir muzikine karusele,kurios labai mano mergina norejo-ji graziai groja biggrin.gif
user posted image

ir toks kaip bokaliukas,molinis,su metaliniu dangteliu-pirmoj matyt pavadinimas labai nedaug
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 25 balandžio 2010 - 22:19
kadangi mb jau 10ta sapna sapnuoja,tai ir leles ikeliu-dvi pirmos is kaires su numeriais,vidurine netgi turi varda Nadia,o is desines-be stovo,bet labai man ji simpatiska pasirode wub.gif
user posted image

Atsakyti
Labas rytas visoms,
MLP, na, papirkot papirkot thumbup.gif
Muzikinėms dėžutėms jaučiu silpnybę, tad man kokia bebūtų - wub.gif thumbup.gif . Iš lėlių tai man vidurinioji labai simpatiška, vos pamačius pamaniau, kad - tai rusaitė ax.gif
Dar noriu pagirti prieš tai matytas suknutes, ypač pati pirmoji, kur sagos raudonos thumbup.gif .

Atsakyti
prasom,Grice 4u.gif
aciu uz pagyras-jo,as kai pamaciau ta lele irgi is karto mintys,kad bus su rusisku akcentu kazkas-ir kai perskaiciau varda,toks juokas paeme biggrin.gif
tai va,kad kai nuvyksti karta per metus o gal aplamai,per 2-3m i toki turgu,tai akys daug mato,tik mastau visada,ka veiksiu,kur pritaikysiu ir ar tikrai vertas kainos.nes pvz tokiu maciau,kad ojojoj,kaip noreciau priglaust,bet kainos-nu man per dideles pasirode.kazkaip drabuziu nelabai daug buvo,bet paprastai tokiuose turguose drabuzeliai dazniausia buna kudikiams ir vaikams,suaugusiu-labai nedideles kolekcijos,tai net neziurejau,gal reikejo pora tasiuku prigriebt,bet,kad jau ir taip limitas buvo iseikvotas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 25, 22:04)
sveikos 4u.gif

na,dabar noru pasirodyt as

oooo koks lobis nugriebtas! Man labiausiai patiko servyziukas ir muzikine karusele - man tokie daikciukai irgi labai patinka. Ir dar sage su drugeliu! Siaip viskas grazu... Gaila, as dabar riboju save butent tokiems dalykams - neturiu, kur susideti visokiu interjero grozybiu, tai dazniausiai pasigroziu ir praeinu. O va drabuziukai taigi vis ant saves, mielosios lotuliukas.gif . Bet jau eina sau - seniai pirkau g.gif Ai, tiesa nuroviau Laisves skara graziaja blush2.gif
Atsakyti

Gardi, einau sau kokia trumpa ta melyna atrodo, ne per daug nutrumpinai? unsure.gif Reiks paziuret kaip realiai atrodo smile.gif O saguciu tai tokiu pas mus yra pirkti ir nebrangios, ash cedyjau cedyjau, niekur nepritaikiau tai Gardziai daviau biggrin.gif Dar labai patiko suknele apvaliais kalnieriais ir "pagrabine" tik ta golfo kakla ir ash nuardyciau biggrin.gif

MLP, labai faini daikciukai, man irgi labiausi muzikine dezute ir servyzas patiko, beigi sake rozyte smile.gif O kur bokala pritaikysi? Pagal paskirti? smile.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif Dažnai tyliai skaitau Jūsų temelę ir pamaniau,kad gal pagaliau atėjo laikas ir man pasireikšti g.gif biggrin.gif

Nusipirkau keletą daiktelių,nesu tikra ar jie vintage,bet panašumo yr g.gif biggrin.gif
Šitas mažiausiai panašus ir labiausiai patikęs,bus trumpinamas:
user posted image
user posted image
user posted image

Ši labai jau princesiška blush2.gif biggrin.gif Bet būtent savo pūstumu ir patiiiko rolleyes.gif Tumpinsiu,aišku smile.gif O jau dydis koks įdomus- 11 biggrin.gif Tik va galvos skausmas kaip man ją nešiot? Tiksliau-kaip derint biggrin.gif doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O ši tai spėju,jog tikrai vintage. Kažko nebepatinka ji man doh.gif dvyliktas dydis,tai nelabai ant manęs gula gražiai,šiaip nešioju aštuntą..
user posted image
user posted image

Atsakyti
Piestuko sirdele, labai grazus visi trys daikteliai smile.gif Pirmas koks idomus smile.gif O suknele paskutine man labai labai grazi, jei nuspresi nepasilikt, tai ash noreciau blush2.gif biggrin.gif

Ai, o del antrosios derinimo, tai manau su cardigan, dzinsiniu svarkeliu, jei pakankamai patrumpinsi, taip pat ilgos kojines virsh keliu plius grubus batukai smile.gif Kazka tokio isvaizduoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 26 balandžio 2010 - 17:49
Gin,tikrai norėtum? O kaip man ją atsiust tau reiktų? biggrin.gif Niekad nesinaudojau pašto paslaugom biggrin.gif
Nufotkinčiau etiketę,bet kad mano fotikas nekoks doh.gif
Va ką rašo:
100% cotton,
bust-86cm,
hips-91cm,
made in the U.K

Ką sugalvojau! Jei jau nuspręsiu parduot,taigi suknelę galėčiau įduoti Gardžiai biggrin.gif bigsmile.gif Nereikėtų su paštu terliotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieštuko_širdelė: 26 balandžio 2010 - 17:57