sveikos
tik dabar prisedau,nesenai gryzom-pagaliau.
sukneles ir matyti rastai Gardi-man aplamai visi grazus,zinoma,reiktu realiai spalvas pamatyt ir audinius ciuponet,o siaip-rasciau vos ne kiekvienai pritaikomuma,sinoma,siek tiek pakoregavus

grazu,labai viskas
na,dabar noru pasirodyt as

buvom vistik,turgely-ten visas turgus,senai tokiam buvau,o jau geriu!

buciau galejus-su busiuku buciau turbut gryzus

bet yra stop rankinis aciu dievui,kartais,nors momentas buvo,akd pamaniau,jog jis suluzo
taigi,stai ka prisirinkau-ne viskas dar cia,dar leles trys nenufotkintos,bet jau prie sb nenoriu traukt,bo ir taip jau siandien burbuliavo daug
labiausiai turbut,nuskiles laimikis-kinietiskas arbatos 6 asmenu serviziukas,truksta vieno puodelio ir dar kazko,nes tik dangtelis belikes,bet man pakaks to,ka isigyjau

paskui butelaitis,nezinau,ar viduj jis visas stiklinis,idomios trikapes formos,isore-odine,liutu galvos-metalines,pagamintas Italijoj

keramikine dezute papuosaliukams

Limoges porceliano lekstele su graziu piesiniu,kaireje puseje sage-manau,kad mother of pearl ir piesta drugelis ant jos bei priklijuotos dvi akutes ir smeigtukas keramikinis kepurems arba galima vietoj sages,kaip as siandien ja panaudojau

Italiska keramikine vazele ir muzikine karusele,kurios labai mano mergina norejo-ji graziai groja

ir toks kaip bokaliukas,molinis,su metaliniu dangteliu-pirmoj matyt pavadinimas labai nedaug