aciu,mergyckos
jo,Gin,bokaliukas bus pabandytas taikyt pagal paskirti-cia specialiai sb pirkau,kad maziau burbuliuotu
buteli irgi bandysiu pagal paskirti-kokios degtinaites arba viskio ipilt i ji
o del serviziuko,tai jo,kai pamaciau,akys iskart prasvito,dar gryzus pasirausiau po google-radau,kad gali buti 70tuju arba siek tiek velesnes gamybos

su juo vos ne nuotykis gavosi...jau beveik visa savo limita iseikvojus buvau ir mb atejo jau,tipo,krapstyt is to turgaus jau

o as tik ka pamaciau ta serviza-pavarciau viena puodeli,arbatinuka-kaip nauji,paklausiau kainos(
6£ norejo) ir pamaniau,kad gal biski per daug,nors pagalvojus,jis tikrai daugiau vertas,as jau nueidinejau,nors pasiuliau mazesne kaina,zinoma,1£ tik nusiderejau,bet is pradziu jie nesutiko atiduot,as vis dar trypciojau,bet paskui jau galvoju,ai apsieisiu ir nuejau pora zingsniu,tada pardaveja jau saukia-ok,imkit,atiduosiu uz
5£ 
tai jau laimes buvo
ir dar koki daikta maciau parduodant,tikrai jau vos ne antique-caro laiku patranka rusiska

zinoma,pardavejas tik nuotraukas rode,bet pardavinejo tikra,realu daikta,ne nuotraukas....
jo,suknutes-geris,visas priglausciau
ai,zvirbli-skuduru gali bet kadu prisipirkt,o vat tokiu dalyku-vargu, ar berasi kita karta

nes del butelio ejau antra karta-is pradziu tik pakilnojau ir padejau,bet pavaiksciojus dar apie 20min,sumasciau,kad man jo reikia ir kad toks-vienintelis,niekur dar tokio nemaciau,be to-juk galima pritaikyt bet kur,kolkas jis man labai ant tos lentynos tinka,prie sienos spalva dera