Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Gardi labai dailios sukneles nei vienos negaliu isskirt mirksiukas.gif
MLP labai sauniu daikciuku nurovei bigsmile.gif Labai grazus pirmas servizas,lekstele,vazele.. ax.gif Piestuko sirdele jei kartais nepatiktu antra suknele mielai priglausciau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 26 balandžio 2010 - 17:58
Pieštuko širdele,
labai gražios suknelės wub.gif Jau būčiau į eilę stojusi dėl trečiosios, bet ir nespėjau, ir, ko gero, neįtilpčiau per klubus verysad.gif
Atsakyti
nu kokia neteisybė-ateini į temą 20 min. vėliau,ir jau suknios išsidalintos mad.gif

Pieštuko širdele,man antra ir trečia labai labai
Pirmos bišk nesupratau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 26 balandžio 2010 - 18:11
Visos trys suknelės labai liuksiškos thumbup.gif
MLP servizas wub.gif Rastųsi jam vietos ir pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
MLP muzikine dezute ir sage, bei smeigtukas wub.gif

Piestuko sirdeles antra ir trecia sukneles mega_shok.gif wub.gif wub.gif gaila, kad jau pasidalintos biggrin.gif
Atsakyti
tataigi,pamiršau MLP segę pagirti good.gif
temperatūra smegeninėn davė hihihi.gif
Atsakyti
Joa, skaitau ir žiūriu, kaip užsisakinėsiu trečią sunkelę, o čia... taaaip, perduokit per mane, perduokit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 18:31)
Joa, skaitau ir žiūriu, kaip užsisakinėsiu trečią sunkelę, o čia... taaaip, perduokit per mane, perduokit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aggressive.gif

geriau per mane perduokit flirt.gif
Atsakyti
nu arba gal nereikia jokių perdavinėjimų?
ta prasme,suknė man,o aš tai Vilniuj biggrin.gif
ir baigsis visi galvaskausmiai kam ką perduot
Atsakyti
Ai, tiesa, Gin, nenutrumpinau, ten iš apačios fotkinta smile.gif
Juodos kaklo neardysiu, bent jau pati, nenoriu gero daikto sugadint. O taisyt taisysiu, bus matyt, kuria linkme smile.gif

Nostalgie
labai geranoriška biggrin.gif tu geriau atvažiuok į mano gimtą kaimą, kur Pieštuko širdelė gyvena, išsikuisi ne blogesnę mirksiukas.gif

reeva
, suknelė ot ir ne Vilniuj tongue.gif suknelė tokiam užkampy, kurį tik aš pažįstu ir aplankau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 26 balandžio 2010 - 18:45
ammmmm,nu tadu nelabai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 26 balandžio 2010 - 18:48
aciu,mergyckos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jo,Gin,bokaliukas bus pabandytas taikyt pagal paskirti-cia specialiai sb pirkau,kad maziau burbuliuotu biggrin.gif
buteli irgi bandysiu pagal paskirti-kokios degtinaites arba viskio ipilt i ji bigsmile.gif
o del serviziuko,tai jo,kai pamaciau,akys iskart prasvito,dar gryzus pasirausiau po google-radau,kad gali buti 70tuju arba siek tiek velesnes gamybos smile.gif su juo vos ne nuotykis gavosi...jau beveik visa savo limita iseikvojus buvau ir mb atejo jau,tipo,krapstyt is to turgaus jau lotuliukas.gif o as tik ka pamaciau ta serviza-pavarciau viena puodeli,arbatinuka-kaip nauji,paklausiau kainos( norejo) ir pamaniau,kad gal biski per daug,nors pagalvojus,jis tikrai daugiau vertas,as jau nueidinejau,nors pasiuliau mazesne kaina,zinoma,1£ tik nusiderejau,bet is pradziu jie nesutiko atiduot,as vis dar trypciojau,bet paskui jau galvoju,ai apsieisiu ir nuejau pora zingsniu,tada pardaveja jau saukia-ok,imkit,atiduosiu uz bigsmile.gif tai jau laimes buvo biggrin.gif
ir dar koki daikta maciau parduodant,tikrai jau vos ne antique-caro laiku patranka rusiska blink.gif zinoma,pardavejas tik nuotraukas rode,bet pardavinejo tikra,realu daikta,ne nuotraukas....

jo,suknutes-geris,visas priglausciau biggrin.gif

ai,zvirbli-skuduru gali bet kadu prisipirkt,o vat tokiu dalyku-vargu, ar berasi kita karta smile.gif nes del butelio ejau antra karta-is pradziu tik pakilnojau ir padejau,bet pavaiksciojus dar apie 20min,sumasciau,kad man jo reikia ir kad toks-vienintelis,niekur dar tokio nemaciau,be to-juk galima pritaikyt bet kur,kolkas jis man labai ant tos lentynos tinka,prie sienos spalva dera biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 26 balandžio 2010 - 18:59