Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

Jei turit, kuri laisva minutele, gal galetumet man i az surasyt keliu specu kontaktus? Reiktu mano giminaitei, o as su rusu kalba susipykus blush2.gif
Atsakyti
Knisu dabar info apie chromosomu anomalijas-anksciau galvojau,kad nuo musu tai nepriklausoma.Dar ir kaip priklauso-per mazas kiekis geriamo vandens,mityba,svoris,rukymas,alkoholis ir pan.Kas uzkliuvo-policistukem dazniausiai perauga folikulai,o tokiems ovuliavus daznai chromosomu rinkinys bunas viena chromosoma per didelis arba per mazas,su gyvyb nesuderinama.Aneuploidija vadinasi.Uzkliuvo tai ,nes sutapimas ar ne kiek skanu esu apturejus apie O dienas,folikulai budavo tikrai dideli,na pvz 12 cd 27 mm.Tai gal jie ir ovuliuoja,tik jau su prastais duomenimis?Uz tat visur info ir raso,kad policistukes turi didesne tikimybe persileidimams.

sveikutes.nu ***** skaitau ir prisimenu save.pas mane irgi visada buvo zemas progesteronas.nezinau kiek tiesos,bet Kazanavicius del savo Tybon sake,kad pavyko pakelti paskutini karta.deja,negaliu 100%tvirtint,kad vien Tybon padejo.zinau,kad nuo daug stimuliaciju,kiausides pasidaro kaip senos bobutes,o tybon padeda joms atsigaut.galbut tikrai gamina daugiau progesterono g.gif
man taip norisi isvaryt Jus visas is sito skyrelio i nestukiu skyriu verysad.gif
tikiuosi Dievulis girdi wub.gif
Atsakyti
[quote=zynaida,2010 07 12, 16:00]Knisu dabar info apie chromosomu anomalijas-anksciau galvojau,kad nuo musu tai nepriklausoma.Dar ir kaip priklauso-per mazas kiekis geriamo vandens,mityba,svoris,rukymas,alkoholis ir pan.Kas uzkliuvo-policistukem dazniausiai perauga folikulai,o tokiems ovuliavus daznai chromosomu rinkinys bunas viena chromosoma per didelis arba per mazas,su gyvyb nesuderinama.Aneuploidija vadinasi.Uzkliuvo tai ,nes sutapimas ar ne kiek skanu esu apturejus apie O dienas,folikulai budavo tikrai dideli,na pvz 12 cd 27 mm.Tai gal jie ir ovuliuoja,tik jau su prastais duomenimis?Uz tat visur info ir raso,kad policistukes turi didesne tikimybe persileidimams.

sveikutes.nu ***** skaitau ir prisimenu save.pas mane irgi visada  buvo zemas progesteronas.nezinau kiek tiesos,bet Kazanavicius del savo Tybon sake,kad pavyko pakelti paskutini karta.deja,negaliu 100%tvirtint,kad vien Tybon padejo.zinau,kad nuo daug stimuliaciju,kiausides pasidaro kaip senos bobutes,o tybon padeda joms atsigaut.galbut tikrai gamina daugiau progesterono  g.gif
man taip norisi isvaryt Jus visas is sito skyrelio i nestukiu skyriu  verysad.gif
tikiuosi Dievulis girdi  wub.gif

Gali buti,kad padeda.Aplamai jis pries stimuliacijas,ir sako,kad thybonas padeda ovuliuot be jokiu stimuliantu.Pasikeliau neseniai visus tyrimus darytus ligonineje,gal kokius 5 kart prg 21 virs 50 buvo,matyt tuom kart viskas ok buvo.O sitas ar tik sutapimas,kad mazas ar jau rode problema,nezinau.
kaip bebutu,sitas kartas buvo pirmas pastojimas nevartojant thybono.Aplamai,nestumas nelabai planuotas buvo,saugojomes gi,sekanti menesi turejo buti ivf.Laiko atgal neatsuksi,bet gal ir galejau po pusele ar ketvirtuka pradet naudot.Ziuresiu ka tyrimas parodys,jei parodys ,kad chromosomu anomaliju nebuta,toliau teks knaisiotis po savus tyrimus.

Iseisim iseisim,po truputi paimsim ir iseisim  bigsmile.gif Net neabejoju.
Kaip tavo mazasis?Tikriausiai po sitiek laiko dabar pacios nuostabiausios akimirkos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 12 liepos 2010 - 17:19

Iseisim iseisim,po truputi paimsim ir iseisim  bigsmile.gif Net neabejoju.
Kaip tavo mazasis?Tikriausiai po sitiek laiko dabar pacios nuostabiausios akimirkos wub.gif
[/quote]

mano maziukas man pats nuostabiausias wub.gif reiktu sakyt musu maziukas,nes jis ir tecio smile.gif net ir kai neramus,negaliu ant jo pykt.lupytes tik papucia taip nekaltai ir pradedu juoktis smile.gif Pamatysi,kokia ir Tau bus meile ir laime.nerealus jausmas.tik dabar suprantu,kad viskas pries ji nublanksta ir pasidaro nereiksminga.
o kas del tybono,tai as gerdavau 2kartus po ketvertuka,o kai pastojau dar 1 ketvertuka pridejo.
Atsakyti
Mergaites as taip pat geriu Tybona plius L.Thyroxina.
As galvojau kad Tybonas tik skydliaukei padeda, o jus sakote kad ir O. bigsmile.gif
Kiek mm jus geriate?
Man 1/4tabl sake ryte, o paskui sake dar 1/2 vakare (bet as visada pamirstu doh.gif blush2.gif ).
Dabar galvoju kad reikia tikrai gerti taip kaip pask. Kazanavicius. rolleyes.gif

Papildyta:
Atsiprasau , is karto ne pastebejau kad zynaida parase kiek naudoja ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

Na truputi nebesuprantu gal jus man padesite.pas mane atrado infekcija(bakterija) HELICOBACTER pylori IgA-10.01-norma 0.00-0.90
IgG -5 norma 0.00-0.90

Pasake pasidaryti skrandzio tyryma.Nuejus pas eimos gydytoja ji juokesi nes sako pas visu yra ta bakterija ir internete as ta pati skaiciau,bet pas mane ji labai jau virsija normas.Tai dave siuntima skrandziui tirtis tos bakterijos testa.Prarijau ta zarna,taip testas rodo,kad yra pati stipriausia forma.Parasiau bikovai,o ji praso kad as pasidaryciau imunoglobulina IgA IgG,tai cia vel pas skrandzio gydytoja eiti ar krauja darytis,nebesuprantu.nes kitaip ji negali man paskirti gydymo.O jei eisiu pas savo seimos ai ji israsys man antibijotiku kruva,nes skaiciau internete kad daug skiria.
Atsakyti
Jei neklystu, tas imunoglobulinas rodo tavo alergini statusa.Tik neaisku kiek jis tikslus.Jei pvz uzvalgei kazko,kad esi alergiska gal net simtais vienetu virsyti normas.Arba jei pvz siuo metu sienlige turi.Einu visagali google pakapstysiu,gal konkreciau ka rasiu.
Is kraujo,beje,sitas daromas.

Nu va ka apie IgA radau,jei angliskai suprantat.Is esmes parodo organizmo reakcija i alergena.

What It Is
An IgA test measures the blood level of immunoglobulin A, one of the most common antibodies in the body. Antibodies are proteins made by the immune system to fight bacteria, viruses, and toxins.

IgA is found in high concentrations in the body's mucous membranes, particularly the respiratory passages and gastrointestinal tract, as well as in saliva and tears.

IgA also plays a role in allergic reactions. Its levels rise in response to the presence of allergens, such as pet dander, in sensitive people. IgA levels also may be high in autoimmune conditions, disorders in which the body mistakenly makes antibodies against healthy tissues.

Why It's Done
An IgA test can help doctors diagnose problems with the immune system, intestines, and kidneys. It's also used to evaluate autoimmune conditions, such as rheumatoid arthritis, lupus, and celiac disease. Kids born with low levels of IgA — or none at all — are at increased risk of developing an autoimmune condition.

Preparation
Your doctor will tell you if any special preparations are required before this test. On the day of the test, it may help to have your child wear a short-sleeve shirt to allow easier access for the technician who will be drawing the blood.

Immunoglobulin G (IgG), the most abundant type of antibody, is found in all body fluids and protects against bacterial and viral infections.

Siaip info ten daug,bet reikia buti baigus kaip minimum kelis medicinos univero koridorius,kad suprast kas su kuom draugauja ir nelabai.Cia ka radau paprasciausiai ir aiskiausiai paaiskinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 15 liepos 2010 - 11:07
Jeigu tyrimai iš kraujo, geriausiai darytis AIDS centre. Jie neuždavinėja bereikalingų klausimų - padaro norimą tyrimą ir atiduoda.
O šeimos gydytoja gali ir nesuprasti, ką Tu čia išsigalvoji biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaites,
eisiu siandien darytis krauja
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2010 07 14, 21:11)
lupytes tik papucia taip nekaltai ir pradedu juoktis  smile.gif Pamatysi,kokia ir Tau bus meile ir laime.nerealus jausmas.tik dabar suprantu,kad viskas pries ji nublanksta ir pasidaro nereiksminga.

kazkas nuostabaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 07 15, 09:41)
sveikos mergaites,

Na truputi nebesuprantu gal jus man padesite.pas mane atrado infekcija(bakterija) HELICOBACTER pylori IgA-10.01-norma 0.00-0.90
                                IgG -5      norma 0.00-0.90

Pasake pasidaryti skrandzio tyryma.Nuejus pas eimos gydytoja ji juokesi nes sako pas visu yra ta bakterija ir internete as ta pati skaiciau,bet pas mane ji labai jau virsija normas.Tai dave siuntima skrandziui tirtis tos bakterijos testa.Prarijau ta zarna,taip testas rodo,kad yra pati stipriausia forma.Parasiau bikovai,o ji praso kad as pasidaryciau  imunoglobulina IgA IgG,tai cia vel pas skrandzio gydytoja eiti ar krauja darytis,nebesuprantu.nes kitaip ji negali man paskirti gydymo.O jei eisiu pas savo seimos ai ji israsys man antibijotiku kruva,nes skaiciau internete kad daug skiria.

žinai, man irgi šitą bakteriją Bykova rado. Kai rado dar kažką sakė, kad negerai, bet papildomo tyrimo neskyrė. O dabar kiek buvau injekcijai susileisti, nei karto nieko neužsiminė. Apskritai, nieko papildomai gydymui neskyrė. Folio rūgštį liepė gerti (po 1,2 mg) ir probiotikus.
Atsakyti
na pasidariau tuos tyrimus trec,bus atsakymai.
na parasysiu pas kui jai ,paziuresime ka ji man atrasys
Atsakyti