Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

[quote=kerzaka,2010 08 03, 16:34]
Papildyta:

Žinai, kai jau tris pastojimus apturėjus, žinau, kokie pirminiai požymiai būna tongue.gif Deja, jų pas mane šį kartą nė su žiburiu nerasi. Nors teisybę sakant, vis paieškau blush2.gif Tad laukiu savo mm, ir viliuosi, kad nesugrius planai dar rugpjūtį atlikti IUI.
Papildyta:

Nu zinai,as ir septinta karta pastojus niekaip nesupratau ko sitaip lekiau namo,kad silkes uzkasti ir ko visos bulkos darbe pirktos visai fe pasidare.Ir daug ten tokiu dalyku buvo,is ko man turejo buti aisku,o as vis nekreipiau demesi.Atkreipiau tik i antra juostele tongue.gif
Atsakyti
Merginos, o koks rygos repr. centro kontaktai? as bandziau ziureti ir www. rrc.lv ir pagal pavarde, ir pilna pavadinima ivedus rasti(meta kazkokius straipsnius). turbut jau visai nebemoku internetu naudotis blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kas i Ryga vaziuojat ryt,ar pirmadieni,man reiktu injekcija,kad paimtumete,atsiliepkit,jei kas vaziuojat g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo late: 05 rugpjūčio 2010 - 11:18
QUOTE(late @ 2010 08 05, 11:16)
Sveikutes,gal kas i Ryga vaziuojat ryt,ar pirmadieni,man reiktu injekcija,kad paimtumete,atsiliepkit,jei kas vaziuojat g.gif  g.gif  g.gif

g.gif abejociau, ar kas nors vaziuoja, nes Bykova tai atostogauja iki 15 dienos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 08 05, 12:19)
g.gif  abejociau, ar kas nors vaziuoja, nes Bykova tai atostogauja iki 15 dienos...  unsure.gif

bet ,gal yra kur tik leidziasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 08 05, 10:16)
Sveikutes,gal kas i Ryga vaziuojat ryt,ar pirmadieni,man reiktu injekcija,kad paimtumete,atsiliepkit,jei kas vaziuojat g.gif  g.gif  g.gif

Late,norejau paklausti ar su siuo sekmingu ivf dareisi injekcijas ar tik po visko pradejai vazinet?Kazkaip neuzfiksavau,kad anksciau butum vaziavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 05, 13:19)
Late,norejau paklausti ar su siuo sekmingu ivf dareisi injekcijas ar tik po visko pradejai vazinet?Kazkaip neuzfiksavau,kad anksciau butum vaziavus ax.gif

Taip dariausi visada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 08 05, 11:20)

na dar viena sekmes istorija,dziugu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 08 05, 13:20)

Papasakok, prasau thumbup.gif
Mums cia tikrai labai idomu si tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu imesti rygos reprod. centro kontaktus? Tikrai nerandu (gal ne ten ir ieskau blush2.gif ) Buciau laaaaabai dekinga. Noretusi uzsiregistruoti.
Atsakyti
http://www.embrions....ntacts&lang=lat 4u.gif
Atsakyti
Rosita, ne ta imetei smile.gif

RRC registraturos tel. : +37167374438
Atsakyti