QUOTE(Laisvė @ 2011 01 14, 19:20)
O man iš Ustukių malūno miltų (rupaus malimo), kai sijojau prieš duonos kepimą, siete judantys kirminaičiai liko...
Margos košės dar neprakirptame maišelyje jau migravo maistinės kandys...
Manyčiau, jog ekologiška, jei tokie gyviai veisiasi, ale virti jau nesinori...
uoj

nu net nežinau, kaip pakomentuoti; šiaip tai visose kruopose iš PC galima tų gyvių parsinešti, nors jos ir nebūna ekologiškos; manau, kad tai nėra "ekologiškumo indikatorius"
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 14, 14:05)
Giedriu Uzdavini, Ustukiu maluno savininka labai gerai pazistu. Tai idejos zmogus, sunkiai skynesi kelia i ekologines produkcijos pripazinima ne tik Lietuvoje, bet ir uzsienyje. Viska dare pagal keliamus reikalavimus. Vienintele jo klaida-neskubedavo atsiskaityti su ukininkais. O
ukininkai imdavo grasinti-arba moki man cia ir dabar, arba mes parduosim viska Malsenai. Negaliu sakyti ir tvirtinti, kad tokius santazus visus taikiai isspresdavo, kitus pasiusdavo keliauti i Malsena, kitiems mokedavo po pusmecio, zodziu, atsirado nevienas nepatenkintas ukininkas, pradejes skleisti paskalas. O pletkai visada labiau visus zavejo, nei pasidomejimas-ar tikrai tai tiesa.
Ustukiu maluno gaminius pati perku ir drasiai vartoju ir sau, ir vaikams, ir duonai kepti, ir siaip trapuciu gyvenima pasiskaninti. O pavyduoliai lai sneka, ka nori. Patys nesugeba nuo 0 pradeti, tai ir kitus murkdo i purva.
pala pala - tai tikrai galima pasitikėti, kad visi tie ūkininkai ekologiškai javus augino ir kad tikrai jie chemikalais grūdų nebrandino

? Nes patikėkit, pačiai teko matyti važiuojant keliu, kaip jau prietemoje yra purškiami laukai

Na, tikėsimės tokie grūdai nepatenka į "Ūstukių malūną"