Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(wyturelis @ 2011 01 22, 20:02)
na as nenoreciau sutikti, kad ekologiskuose darzovese saugus nitratu kiekis  schmoll.gif . Taip, jos apsaugotos nuo pesticidu ir kitu trasu, bet nuo nitratu tiktai ne. Juolab R. Janutienes laidoje tyre ekologiskas morkytes, tai patikekit, nitratu skaicius buvo atominis.

Ar tikrai? Taip mėgstamo prikišti rusiškojo GOST'ų reikalavimų net maksimumo ribos nepasiekė, nekalbant apie viršijimą.
Ir teigti, kad daržovėse yra nesaugus nitratų kiekis - absurdas. Ar daržovė ekologiška, ar ne, ar jums ją augins ūkininkas, ar jūs pati ją auginsite, be nitratų nieko nepasieksite, neaugs augalėlis negaudamas azoto iš dirvos. Čia tas pats kas auginti vaiką ir jam kūdikystėje nei motinos pieno, nei mišinuko neduoti...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 22, 22:08)
Rudas cukrus pranašesnis tuo, kad jame yra likę įvairiom gerom medžiagom turtingos melasos ir lyginant su baltuoju cukrumi jums jį pradėjus vartoti - rudas cukrus pasirodys mažiau saldus smile.gif
Ir nepersistengiu su brangiuoju "Naturata" cool.gif  Lietuviškasis "Dansukker" rudasis cukrus  thumbup.gif

Ačiū Rasma, jūs kaip visada aiškiai ir konkrečiai thumbup.gif Aš jau išbandžiau rudąjį "Naturata", visai patiko, tik, kad labai jau nepigus. blink.gif Na bandysiu lietuviškąjį Dansukker" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 22, 20:14)
Ačiū Rasma, jūs kaip visada aiškiai ir konkrečiai thumbup.gif Aš jau išbandžiau rudąjį "Naturata", visai patiko, tik, kad labai jau nepigus. blink.gif Na bandysiu lietuviškąjį Dansukker"  smile.gif

Aš jau ne vienus metus naudoju tik rudąjį cukrų. Man teko palyginti juos abu (ir ne vien paskanaujant arbatoje), tai galiu pasakyti, kad lygiaverčiai. Tik tiek, kad "Dansukker "nėra nuorodų apie ekologiškumą, jei labai svarbus eko sertifikatas, tai būtent šiam cukrui jo neturės, nors jis lygiai taip pat - nerafinuotas cukranendrių produktas. "Dansukker" gamina baltąjį eko cukrų, bet jo kaina man (kaip ir "Naturata" cukraus) per didelė.
Atsakyti
http://www.tik-ekolo...oods/search,10/
sveiki gal esat ką bandę iš šio puslapiuko? Ar tikrai ekologiški?
Atsakyti
Mergaitės, gal matėt kur nors avižų kruopų (sveikų) pirkti? Ustūkių malūnas ten savo reikalus susitvarkė ar vis dėlto nelabai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 08, 18:06)
http://www.tik-ekolo...oods/search,10/
sveiki gal esat ką bandę iš šio puslapiuko? Ar tikrai ekologiški?

Bent jau weledos aortimentas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 02 08, 20:41)
Bent jau weledos aortimentas  thumbup.gif

Tai šaunu reiks tada pasidairyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 22, 22:19)
Aš jau ne vienus metus naudoju tik rudąjį cukrų. Man teko palyginti juos abu (ir ne vien paskanaujant arbatoje), tai galiu pasakyti, kad lygiaverčiai. Tik tiek, kad "Dansukker "nėra nuorodų apie ekologiškumą, jei labai svarbus eko sertifikatas, tai būtent šiam cukrui jo neturės, nors jis lygiai taip pat - nerafinuotas cukranendrių produktas. "Dansukker" gamina baltąjį eko cukrų, bet jo kaina man (kaip ir "Naturata" cukraus) per didelė.

Paragavau Dansukker rudojo cukraus. Mano skoniui jis pasirodė niekuo nesiskiriantis nuo įprasto baltojo. ax.gif Na "Naturata" man pasirodė žymiai skanesnis, net kava nuo jo pasidarė skanesnė thumbup.gif Tik gaila kad jis toks nepigus unsure.gif
Atsakyti
Reik jau sūnui pradėti mėsą duoti, ieškau iš kur nusipirkti sveikesnės. Gal galit ką patarti? Gal kas bandėte pirkti jautienos iš šio ūkininko? My Webpage Kainos nedidelės, kažin kaip mėsos kokybė g.gif

Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 02 08, 23:11)
Paragavau Dansukker rudojo cukraus. Mano skoniui jis pasirodė niekuo nesiskiriantis nuo įprasto baltojo. ax.gif Na "Naturata"  man pasirodė žymiai skanesnis, net kava nuo jo pasidarė skanesnė thumbup.gif Tik gaila kad jis toks nepigus unsure.gif

Kur tą "Naturata" galima pirkti ir kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 09, 07:36)
Kur tą "Naturata" galima pirkti ir kokia jo kaina?

Toj pačioj Holos (kur nuorodą psl. atgal kažkuri moterytė davė) mačiau yra.
Atsakyti
QUOTE(iš miško @ 2011 02 09, 05:17)
Reik jau sūnui pradėti mėsą duoti, ieškau iš kur nusipirkti sveikesnės. Gal galit ką patarti? Gal kas bandėte pirkti jautienos iš šio ūkininko? My Webpage Kainos nedidelės, kažin kaip mėsos kokybė  g.gif

Jus pasiskambinkite, paklauskite ar turi sertifikatus, kad mesyte tikrai ekologiska , bus gal aiskaiu tada smile.gif 4u.gif
Atsakyti