Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės. Savo ir nesavo noru

QUOTE(Agne08 @ 2010 04 30, 10:19)
O gal reiketu pradeti gyventi taip kaip jus norit, ne tik jusu draugas? Negi ir gyvensit visa gyvenima su sirdagrauziu, kad jis nenori jusu vesti. Kitas keistas dalykas - vaiko jis nori, bet santuokos ne g.gif  taip iseina, kad bendras vaikelis mazesnis isipareigojimas uz santuoka?

Ptrotingai pasakyta. Kažkodėl moterys stengiamės įtikti, visiems- vyrams, vaikams ir t.t., pamindamos savo norus ir viltis.
Gyvenkit taip, kad atsigręžus po daugelio metų , nebūtų "maudžiančiai skaudu už ne taip pragyventus metus " ( perfrazuota)
Niekad negimdyčiau vaikų vyrui, kuris negirdi ir nemato mano norų. Matyt popierius visgi kažką keičia, jei vyras jo bijo
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 02, 09:24)
labai gerai kad atsakote į klausimus. bet vat, kitoms, nakvišai, tosk, kad ir jums, jie kitaip skamba nei moontei. užtatai ir sakau, kad nesiimimama to popiergalio, nes viskas kvepia laikinumu. todėl to popiergalio ir nesinorima. bent jau skyrybų atveju, po 30m, galima bus kam tik nori atšauti:vis tiek mes buvom nesusituokę, tai baisiai čia...

Na dekui, as jau geriau pasirenku savo 23 metu laikinuma, nei 2, 10 15 metus santuokoje ir skyrybas.

Jums popierius atsotja zmogu, jo siela, padoruma. O man popieriaus nereikia, kad tikeciau visom isvardintom savybem, zmogaus, kuri myliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 gegužės 2010 - 16:46
QUOTE(Moonte @ 2010 05 02, 14:43)

Jums popierius atsotja zmogu, jo siela, padoruma. O man popieriaus nereikia, kad tikeciau visom isvardintom savybem, zmogaus, kuri myliu  mirksiukas.gif

na man nieko popierius neatstoja. kita vertus, žmogus yra, kurį mylit, o popieriaus su juo visgi baidomasi. moonte, jūs kažkaip maišotės... išryškinot, kad santuoka - ne vertybė jums. bet juk santuoka tai santykiai, juk tai tikra vertybė. na ir su-gyvenimas kartu santykiai. turbūt ne tą norėjot pasakyt. gal pats susirašymas nėra jums vertybė.

aš klausinėju, nes ir pasigirsta ne iš jūsų o tosk, nakvišos, ir tt. kitokių pasisakymų. yra vienos sugyventinės kurioms viskas kvepia laikinumu, todėl nieko ir nenorima. kitos sugyventinės džiaugiasi kad gyvendamos taip, jaučias tvirčiau nei surašytoj santuokoj.

Atsakyti
Zuzu, kas tas laikinumas jusu nuomone?

Gal galite atsakyti ir i mano klausimelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 02 gegužės 2010 - 17:49
QUOTE(zuzu @ 2010 05 02, 19:26)
kita vertus, žmogus yra, kurį mylit, o popieriaus su juo visgi baidomasi.

Kaip suprast baidomasi? Nu jau jums kaip niekas neaišku, tai dieve padėk, kad mažiau tokių būtų lotuliukas.gif Dalykas, kuris man yra neaktualus, tai su juo mane sieja absoliutus 0 - aš jo nei baidausi, nei beprotiškai noriu.
Puikiai suprantu moteris, kurios gyvena su vyru nesantuokoje, nes šiais laikais bilijardai žmonių turi veiklos. Yra ir kita dalis moterų, kurių veikla apsiriboja analizavimu kiekvieno pirstelėjimo ir savų teorijų kūrimu visais klausimais, žodžiu visiška veiklos stoka, kuri susieina į "gyvenimo planavimą", ty visko reikia čia ir dabar ir todėl, kad aš noriu. Daugelio pažįstamų porų, kaip ir mūsų pačių pavyzdys - turėjom tiek veiklos, kad net mintis nebuvo kilus, kad galima kažkur įkišt vestuves į dienotvarkę. Tam nebuvo nei laiko, nei lėšų, o svarbiausia-poreikio. Jeigu žmonės investuoja pastangas į save, savo jausmus, santykius, jokia santuoka nei to sustiprins, nei atims. Vienintelis keistas dalykas(neapkrausiu jūsų, paprastai paklausiu, kad suprastumėt)- nu ką jum kaso šita tema? Dėl manęs tai sugyventinius ir kambariokais vadinkit, ką tokios Zosės, Marytės ar Zuzės turi papamokslaut šita tema yra nulinė nuomonė ir dar į minusą einanti biggrin.gif Pasijuoki iš tokių siauro mąstymo žmogelių ir toliau sėkmingai gyveni kaip gyvenęs, ko visoms ir linkiu thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif kai kurie nikai visus tebevadina bukais ir kvailais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 05 02, 20:01)

Žinoma, kad turi atsirasti toks "išminčius", kuris primintų, kad visi žmonės skirtingi, su skirtingais poreikiais, požiūriais ir gyvenimo tikslais. Na čia aišku labai netikėta ir nežinoma informacija, bet visgi ne visi tokie protingi kaip jūs ją prisimena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 05 02, 17:01)

Ir ka jus tokio norejot cia pasakyt g.gif Kuom tai susije su tema?

Nejau dar reiks aiskintis del nicko? lotuliukas.gif Na gerulis jis pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 02 gegužės 2010 - 18:13
QUOTE(Tosk @ 2010 05 02, 20:12)
Ir ka jus tokio norejot cia pasakyt g.gif Kuom tai susije su tema?

Nejau dar reiks aiskintis del nicko? lotuliukas.gif Na gerulis jis pas mane lotuliukas.gif

biggrin.gif Jūs niekuo dėta mirksiukas.gif Kam buvo taikyta, jau suprato.
O jei į temą...Koks man skirtumas, nori tuoktis pora ar ne?...Tiek, kad keista, kai žmonės, mylintys, nenori to popieriuko. Aš nesuprantu.
Atsakyti
nemanau,kad nenori,tiesiog apie ji negalvoja...visgi darbas, namai uzima laika, na suprantu,jei mergina nepasitiki,bijo,jei reik ne popieriuko ,o tokio vyrisko zygdarbio(slibinu siais laikais nebera), ji gavusios nusiramina ,kuriam laikui smile.gif
bet pripazinkim,veliau vel prasiseda meiles irodymu paieskos ...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 05 02, 17:43)
Na dekui, as jau geriau pasirenku savo 23 metu laikinuma, nei 2, 10 15 metus santuokoje ir skyrybas.

Jums popierius atsotja zmogu, jo siela, padoruma. O man popieriaus nereikia, kad tikeciau visom isvardintom savybem, zmogaus, kuri myliu  mirksiukas.gif

Tai aisku, kad popierius napadaro zmogaus padoriu ir pan... Moonte, jei Jums santuoka yra niekine ir pan. cool. Bet kodel man susidaro toks ispudis, kad galbut santuoka jau nera, netgi Jums tokia 'beverte', kaip bandoti cia mus visus (o gal save) itikinti... Gal ir klystu...
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2010 05 02, 19:25)
biggrin.gif Jūs niekuo dėta mirksiukas.gif Kam buvo taikyta, jau suprato.
O jei į temą...Koks man skirtumas, nori tuoktis pora ar ne?...Tiek, kad keista, kai žmonės, mylintys, nenori to popieriuko. Aš nesuprantu.

As irgi nesuprantu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 02, 17:26)
na man nieko popierius neatstoja. kita vertus, žmogus yra, kurį mylit, o popieriaus su juo visgi baidomasi. moonte, jūs kažkaip maišotės... išryškinot, kad santuoka - ne vertybė jums. bet juk santuoka tai santykiai, juk tai tikra vertybė. na ir su-gyvenimas kartu santykiai. turbūt ne tą norėjot pasakyt. gal pats susirašymas nėra jums vertybė.

aš klausinėju, nes ir pasigirsta ne iš jūsų o tosk, nakvišos, ir tt. kitokių pasisakymų. yra vienos sugyventinės kurioms viskas kvepia laikinumu, todėl nieko ir nenorima. kitos sugyventinės džiaugiasi kad gyvendamos taip, jaučias tvirčiau nei surašytoj santuokoj.

O man santuoka yra tik statusas, o santykius formuoja zmones, va jie yra vetybe ir as tai vadinu sugyvenimu. Matyt tame musu ir nesusikalbejimas. Jei jau tai norit vertybe yra ne sntuoka, o seima, dvieju zmoniu sajunga, bet nera esminis dalykas, kaip tai yra apipavidalinta.

Pasikartosiu dar karta. Santykius formuoja zmones, tie, kurie santuokoje ir tie, kurie sugyvena. Abiem grupem budingos tos pacios ydos, tad abi zmoniu sugyvenimo busenos yra itaktotas tu paciu faktoriu. Tad nesuprantamas noras is vienu daryti sventesnius.

Tikiuosi parasymas yra suprantamas mirksiukas.gif
Atsakyti