QUOTE(zuzu @ 2010 05 02, 19:26)
kita vertus, žmogus yra, kurį mylit, o popieriaus su juo visgi baidomasi.
Kaip suprast baidomasi? Nu jau jums kaip niekas neaišku, tai dieve padėk, kad mažiau tokių būtų

Dalykas, kuris man yra neaktualus, tai su juo mane sieja absoliutus 0 - aš jo nei baidausi, nei beprotiškai noriu.
Puikiai suprantu moteris, kurios gyvena su vyru nesantuokoje, nes šiais laikais bilijardai žmonių
turi veiklos. Yra ir kita dalis moterų, kurių veikla apsiriboja analizavimu kiekvieno pirstelėjimo ir savų teorijų kūrimu visais klausimais, žodžiu visiška veiklos stoka, kuri susieina į "gyvenimo planavimą", ty visko reikia čia ir dabar ir todėl, kad aš noriu. Daugelio pažįstamų porų, kaip ir mūsų pačių pavyzdys - turėjom tiek veiklos, kad net mintis nebuvo kilus, kad galima kažkur įkišt vestuves į dienotvarkę. Tam nebuvo nei laiko, nei lėšų, o svarbiausia-
poreikio. Jeigu žmonės investuoja pastangas į save, savo jausmus, santykius, jokia santuoka nei to sustiprins, nei atims. Vienintelis keistas dalykas(neapkrausiu jūsų, paprastai paklausiu, kad suprastumėt)- nu ką jum kaso šita tema? Dėl manęs tai sugyventinius ir kambariokais vadinkit, ką tokios Zosės, Marytės ar Zuzės turi papamokslaut šita tema yra nulinė nuomonė ir dar į minusą einanti

Pasijuoki iš tokių siauro mąstymo žmogelių ir toliau sėkmingai gyveni kaip gyvenęs, ko visoms ir linkiu