Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

QUOTE(bedugne @ 2011 02 26, 20:58)

Kirpyklose, kaip supratau, nuemejo nenaudoja.Sviesina peroksidu-maziau galvos skausmo, aiskus rezultatas, jokiu "siurprizu" ir nenumatytu pasekmiu....

Kaip nenaudoja? Reikia skambintis ir klaustis kas ka naudoja. Man nuiminejo spalva. Galvojau, kad vel patamsejo, bet kad nea, mano pasviesejimas, eisiu dar karta nuiminet spalva. O peroxidu jau man nereikia, butu amen plaukams.
LABAI SVARBU KA NAUDOJAT ANT PLAUKU PO TU PROCEDURU.
As tepu kokosu alieju 3 val. pries plovima, jis super sausiems plaukams. Nusipirkau ekologiska plauku kauke uz 80lt. Tai nieks man nesusigadino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 02 27, 12:39)
Su Salerm'u ir aš susigadinau plaukus, suėdė visiškai. Man bent spalvą nuėmė, bet plauką sugadino nepataisomai

O tai viska pagal instrukcija daret, kiek laiket? Keista net g.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2011 02 26, 20:58)

Kirpyklose, kaip supratau, nuemejo nenaudoja.Sviesina peroksidu-maziau galvos skausmo, aiskus rezultatas, jokiu "siurprizu" ir nenumatytu pasekmiu....

tikrai yra kirpyklu, kur dirba profesionalus kirpejai ir kurie tikrai naudoja nuemejus,paprasciausiai reikia skambintis i kirpykla ir klausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 27, 13:31)

Pagal instrukciją viską. Kiek laikiau nepamenu, nes tai prieš du metus buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 27, 14:31)

20 minuciu laikiau kaip ir parasyta.

Gerai kad nelaikaiu 30 ar 40, buvo tokia mintis, bet galvoju tiek to uzteks pradziai ir 20 biggrin.gif kai isploviau galva , tai issigandau .

Ne plaukai o sluota liko. Nu blyn susinervinau Juodai, o dar raso neva tai "nekenksmingas" jis plaukams. Pikta esu kaip Velnias schmoll.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as gal kam bus naudinga ax.gif as pati sesei namu salygom nuiminejau dazus su ALTER EGO spalvos nuėmėju cia buvo kazkur pries pora metu tada ir kainavo brangiau, dabar kiek pigesnis. Taigi jos plauku spalva buvo juoda jau daug metu, bet uzsinorejo rudu, tai nusprendem pabandyti pacios nusiimti spalva smile.gif ir jau po pirmo karto buvo tokia rausva i ruduma, bet nelygiai spalva gavosi tai dar tepem, kol mazdaug vienodai buvo, bet plaukams tai visiskai nepakenke nei trupucio smile.gif bet iki visiskai sviesiu turbut nenuimtu, tai cia nebent sitas nuemejas tiktu kas nori is juodu, rudus pasidaryti rolleyes.gif tai va tiek, gal kam bus naudinga ax.gif jei dar kas idomu klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 27, 12:32)

Jei kirpeja butu parinkusi siltesne spalva, butu liuks nusidaze, pati kalta kad pilka dejo, lyg nezinotu, kad po to pazaliuos doh.gif

Tai va..
Ir as stebiuosi, kaip ji to nezinojo.Ne pirmus metus dirbanti kirpeja...
Ir dar liko kazkokia nepatenkinta(nors neissakiau jai tiesiogiai jokio priekaisto, tik stebejausi rezultatu)...
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 02 27, 14:54)
tikrai yra kirpyklu, kur dirba profesionalus kirpejai ir kurie tikrai naudoja nuemejus,paprasciausiai reikia skambintis i kirpykla ir klausti  mirksiukas.gif

Na, as sumasciau butent Salerm nuemeja isbandyti.
Tai klausiau triju kirpeju nuomones. Viena atsisake juo nuimineti, nes is patirties bijojo nenuspejamu rezultatu...Kita pareiske, kad su nuemejais dirba tik tam tikrus kursus apie sia procedura baigusios meistres smile.gif , o trecioji apsieme atlikti-ir s... primale ant galvos.

Kito budo pasviesinti plaukus,be sviesinimo milteliais sruogomis, nesiule nei viena.
Atsakyti
Na va tik ka gryzau is Kirpyklos, negaliu nepasidziaugti Rezultatu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tiesiog Negaliu atsigrozeti savo Plaukai.

Rezultatai lygiai tokie kaip kad Norejau !!

Mano plaukai buvo Anglies Juodumo, O norejau Tamsiai Rudu.
Bandziau namuose nuimineti su Salerm, Deja visiskai nenuime nieko, kaip buvo Juodi taip ir liko Juodi, todel nusprendziau nebeeksperimentuoti ir keliauti i Kirpykla.

Kirpykloje Prasedejau 3 valandas, bet Rezultatai super, tokie kokiu ir Norejau thumbup.gif

Idedu pasirodyti,atsiprasau kad nuotraukose Veidas subjaurotas..
Cia del to, kad niekas nepanaudotu nuotrauku kur nereikia, ypatingai google megejai blush2.gif 4u.gif

PRIES
user posted image
PO
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2011 02 27, 20:56)
Na pasisakysiu ir as gal kam bus naudinga ax.gif  as pati sesei namu salygom nuiminejau dazus su ALTER EGO spalvos nuėmėju cia buvo kazkur pries pora metu tada ir kainavo brangiau, dabar kiek pigesnis. Taigi jos plauku spalva buvo juoda jau daug metu, bet uzsinorejo rudu, tai nusprendem pabandyti pacios nusiimti spalva smile.gif  ir jau po pirmo karto buvo tokia rausva i ruduma, bet nelygiai spalva gavosi tai dar tepem, kol mazdaug vienodai buvo, bet plaukams tai visiskai nepakenke nei trupucio smile.gif bet iki visiskai sviesiu turbut nenuimtu, tai cia nebent sitas nuemejas tiktu kas nori is juodu, rudus pasidaryti rolleyes.gif tai va tiek, gal kam bus naudinga ax.gif jei dar kas idomu klauskit  4u.gif

sveika, as norejau paklaust kur pirkot?smile.gif
Papildyta:
[quote=elegancija11,2011 03 02, 22:13]
Na va tik ka gryzau is Kirpyklos, negaliu nepasidziaugti Rezultatu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tiesiog Negaliu atsigrozeti savo Plaukai.

Rezultatai lygiai tokie kaip kad Norejau !!

Mano plaukai buvo Anglies Juodumo, O norejau Tamsiai Rudu.
Bandziau namuose nuimineti su Salerm, Deja visiskai nenuime nieko, kaip buvo Juodi taip ir liko Juodi, todel nusprendziau nebeeksperimentuoti ir keliauti i Kirpykla.

Kirpykloje Prasedejau 3 valandas, bet Rezultatai super, tokie kokiu ir Norejau thumbup.gif

wow, labai graziai:)
Atsakyti
[quote=black_devil999,2011 03 02, 22:18]
sveika, as norejau paklaust kur pirkot?smile.gif

Pirkau parduotuveje, nes norejau dar pasikonsultuoti su pardaveja Naugarduko g. 27, VILNIUS smile.gif bet galima ir internetu http://www.beautysho...s-nuemejas-a--b smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Mano plaukai galima sakyti juodi, dažau spalva dark brown. Labai norėčiau rudos spalvos. Pagalvojau gal galima butu nudažyti plaukus šviesiais dažais (trkim ten kokia ale blond spalva tik ne su peroksido milteliais) su 6% peroksidu gal kažkiek pašviesins, gal kas mėginote? doh.gif
Atsakyti