Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

Zinokit ta spalva lyg pasikeite man doh.gif
Ka daryt dar neklausiau, bet speju, kad reiks dar karta nuiminet spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 20, 11:10)
Zinokit ta spalva lyg pasikeite man  doh.gif
Ka daryt dar neklausiau, bet speju, kad reiks dar karta nuiminet spalva g.gif

patamsejo? Daug kam taip nuo tu nuemeju.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 02 20, 17:47)
patamsejo? Daug kam taip nuo tu nuemeju.

Kazkas tokio. Nebesuprantu tada....
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 21, 00:14)
Kazkas tokio. Nebesuprantu tada....

O tai ar uzdaze jinai jumis sviesesniais dazais po spalvos nuemimo? Nes jei ne, tai tada ir plaunas viskas atgal y tai, kas buvo anksciau g.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif ka gi, as naujoke cia, bet bandau is karto isitraukti i diskusijas smile.gif si temele man aktuali... noriu is tamsiai rudu plauku padaryti sviesius smile.gif ka patartumete? verta?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 21, 10:52)
O tai ar uzdaze jinai jumis sviesesniais dazais po spalvos nuemimo? Nes jei ne, tai tada ir plaunas viskas atgal y tai, kas buvo anksciau g.gif

O man kirpėjas mano kaip tik nedažė ir neleido dažyt po nuėmimo, nes grįžta spalva juoda. Kažkaip ten jis man pasakojo. Tai vaikščiojau visokiausiom spalvom, kai kur ryža biggrin.gif net savaitę su viršum. smile.gif
Kaip įdomiai dabar gaunasi nu.
Atsakyti
Skausminga patirtis:
nueme kirpeja su nuemeju spalva. Per 2 kartus. Is tamsiai rudos gavosi labai nebloga gan sviesi spalva(gelsva/sviesiai ruda). Prie saknu buvo tamsiau g.gif , bet vaizdas tikrai ne baisus. Ir tada...pagal instrukcija,kaip ir priklauso, dazeme: uzdejo sviesesniu dazu-eme pilka spalva.O va tada-kosmaras-plauku spalva tapo zaliai/pilka.
Tiesiog per minute pazaliavo blink.gif .

Manau, buvo padaryta kirpejos klaida, kad daze pilka/balta spalva.Pilka ant gelsvo-zaliuoja.
Ir kita kirpeja man tai isaiskino...
Padeti ant galvos istaiseme, kiek imanoma, su kita kirpeja...Zalia/pilka panaikinome.

Norejau isbandyti ta nuemeja-isbandziau smile.gif .
Daugiau nenoresiu...Gaila laiko,plauku ir kruvos pinigu..
Nors... jei butu tinkamus dazus kirpeja parinkusi po nuemimo, gal viskas butu iskart ok?
Nes,kaip minejau, nueme nuemejas spalva tikrai neblogai.
Atsakyti
As tai su plaukais prisidirbau kaip reikiant. doh.gif

Perskaiciau Foruma ir susigundziau nusipirkti ta Salerm Sapalvos nuemeja .

Esu labai nusivylusi sia priemone. Pas mane plaukai visada buvo labai grazus ir sveiki, bet po sio "Gerio" nusiuro siaubingai, o ir rezultato nebuvo visai. Prie saknu truputi spalva pasviesejo ir viskas.

Jau geriau buciau ejusi i kirpykla ir puse galvos issruogavusi su peroksidu, turbut ne taip butu plaukus sugadine, kaip sitas nelemtas Salermas.

Nuotraukos geriau nedesiu, nes baisu kam ir pasirodyti, bet linkiu Tamsiaplaukems labai gerai pagalvoti del Salerm nuemejo. unsure.gif

Keliaukit i kipykla ir ten padaris kaip reikiant - Pirmadieni pati keliauju i kirpykla, daugiau JOKIU eksperimentu namie !!!!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elegancija11 @ 2011 02 26, 20:47)
As tai su plaukais prisidirbau kaip reikiant.  doh.gif

Perskaiciau Foruma ir susigundziau nusipirkti ta Salerm Sapalvos nuemeja .

Ir man nuiminejo su Salerm smile.gif Pati nusinesiau ji nusipirkusi i kirpykla.
Kirpeja ta nuemeja pirma karta akyse mate, bet apsieme juo nuimineti spalva.
Kirpyklose, kaip supratau, nuemejo nenaudoja.Sviesina peroksidu-maziau galvos skausmo, aiskus rezultatas, jokiu "siurprizu" ir nenumatytu pasekmiu....
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2011 02 26, 21:58)
Ir man nuiminejo su Salerm smile.gif  Pati nusinesiau ji nusipirkusi i kirpykla.
Kirpeja ta nuemeja pirma karta akyse mate, bet apsieme juo nuimineti spalva.
Kirpyklose, kaip supratau, nuemejo nenaudoja.Sviesina peroksidu-maziau galvos skausmo, aiskus rezultatas, jokiu "siurprizu" ir nenumatytu pasekmiu....

Tas nuemejas tikras slamstas, o jau kvapas karsta.gif

Belmba kaip Plauku gaila, buciau ejusi i kirpykla ten butu padare kaip reikiant, o dabar dvigubos bedos prisidariau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 21, 14:46)
O man kirpėjas mano kaip tik nedažė ir neleido dažyt po nuėmimo, nes grįžta spalva juoda. Kažkaip ten jis man pasakojo. Tai vaikščiojau visokiausiom spalvom, kai kur ryža biggrin.gif net savaitę su viršum. smile.gif
Kaip įdomiai dabar gaunasi nu.

Tai tada nezinau su kuo nuimineja, nes as naudojau Brelil ir dar poros firmu nuemejus, po jo iskart reikia dazyt zymiai sviesesniais dazais, kitaip atsiplauna y tamsuma. Pati esu pabandziusi - nuemiau pazaliavima, neuzdaziau, per savaite vel atsiplove is sviesiai geltonu y rudai zalsva, kaip kad buvo pries nuemeja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bedugne @ 2011 02 26, 20:19)
Norejau isbandyti ta nuemeja-isbandziau smile.gif .
Daugiau nenoresiu...Gaila laiko,plauku ir kruvos pinigu..
Nors... jei butu tinkamus dazus kirpeja parinkusi po nuemimo, gal viskas butu iskart ok?
Nes,kaip minejau, nueme nuemejas spalva tikrai neblogai.

Jei kirpeja butu parinkusi siltesne spalva, butu liuks nusidaze, pati kalta kad pilka dejo, lyg nezinotu, kad po to pazaliuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elegancija11 @ 2011 02 26, 20:47)

Esu labai nusivylusi sia priemone. Pas mane plaukai visada buvo labai grazus ir sveiki, bet po sio "Gerio" nusiuro siaubingai, o ir rezultato nebuvo visai. Prie saknu truputi spalva pasviesejo ir viskas.

Su Salerm'u ir aš susigadinau plaukus, suėdė visiškai. Man bent spalvą nuėmė, bet plauką sugadino nepataisomai
Atsakyti