Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėjimas po gimdymo

QUOTE(monikiux @ 2008 03 16, 17:17)
sakykit, o tas issausejimas kada nors dings ar taip ir liks?  doh.gif

kazkiek pageres po to.Nors man jau beveik 9 men po gimdymo,bet dregme ten nelabai pasizymi doh.gif mes ir anksciau lubrikantus naudodavom.aisku nervina kai isijautus reikia muzotis,bet ka darysi blush2.gif
Atsakyti
nu ale pasitaiko visokio bieso merginom???rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 03 19, 17:03)
nu ale pasitaiko visokio bieso  merginom???rolleyes.gif

gimdymas- dalykas ne sutki, tai kaip gi nepasitaikys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 03 19, 18:03)
nu ale pasitaiko visokio bieso  merginom???rolleyes.gif

man nera jokio isausejimo
Atsakyti
su tuo issausejimu baisu,net nakti negaliu miegoti
Atsakyti
Praeis tikrai
Atsakyti
merginos, o gal man kas pasakys ar siti dalykai susije: pirma kart po gimdymo (praeje 5,5 savaites) naudojom prezervatyva ir lubrikanta ir kita diena man pradejo rodytis rudos isskyros, tokios kaip purvinos kazkokios, bet ne gausios. man taip yra buve po apziuros pas gine, gal cia nuo prezervatyvo, ar cia kazkas blogai? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

turėjau ir aš tokią problemą smile.gif
Mama patarė išbandyti (čia kaip kokioj reklamoj lotuliukas.gif ) femigelį, su arbatmedžio aliejumi. Nes man, negana, to, kad sausėjo, bet dar ir skaudėjo siūlių vietas, nors viskas buvo sugyję ir skaudėti, anot gydytojos, neturėjo...
Sunaudojau 2 tūteles ir jau buvo geriau, tad iš pakuotės 3čią pasilikau, "jei kada prireiktų"... Iš tiesų ten subalansavo tą drėgnumą, neliko išskyrų...
Dabar naudoju lubrikantą, nes man kažkaip geriau, kai žinau, kad - faktas - nieko netrins, nespaus, netemps ir t.t.
Dar iš seniau turėjau lubrikantą tūtelėj, tai karščiausiu momentu aš ją taip spustelėdavau, kad jau maudytis galėjau jame lotuliukas.gif dabar turiu Faberlico su dozatorium - taupiau naudojasi lotuliukas.gif O šiaip, jei dėl firmų, tai skirtumo nematau, nes visada perku vandeniniu pagrindu, bekvapius...
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 07 02, 11:00)
merginos, o gal man kas pasakys ar siti dalykai susije: pirma kart po gimdymo (praeje 5,5 savaites) naudojom prezervatyva ir lubrikanta ir kita diena man pradejo rodytis rudos isskyros, tokios kaip purvinos kazkokios, bet ne gausios. man taip yra buve po apziuros pas gine, gal cia nuo prezervatyvo, ar cia kazkas blogai? g.gif

Manau per greitai pabandet smileysex.gif del to ir atsirado isskyru tongue.gif Siaip 6 savaites nepatariama myletis, kol nepasitikrini pas gine ar viskas ten gerai ax.gif
Atsakyti
"Climax Control" :mirksiukas
parduodamas sexshopuose
va thumbup.gif dalykėlis
Atsakyti
nius - ir man reikes manau kazko... smile.gif doh.gif

QUOTE(Rūta bitė @ 2008 01 07, 15:47)
man tai nei vienas skausmo nenuima, tai gal problema kur kitur  g.gif

skausmas tai manau nuo neatsipalaidavimo.... smile.gif
QUOTE(jogė @ 2008 03 13, 10:36)
O aš jau galvojau kad čia man vienai kažkas negerai, pasirodo, kad ne, tai net geriau ant širdies, o aš jau ir vyrą kaltinti pradėjau, kad sujaudinti nebemoka blush2.gif

biggrin.gif - jo jo ir as kazkaip taip pagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2007 03 06, 23:14)
ax.gif Na visoms pasitaiko. Man tai mano protinga ginekologė parekomendavo Multi Gyn produktus, tai iki dabar negaliu atsidžiaugt. Yra toks Multi gyn gelis, kuris nuima "vidinį diskomfortą" blush2.gif nžn kaip išversti teisingiau. Na žodžiu jis atstato mikroflorą ir pan. Labai geras dalykas ir specialiai pritaikytas isišvirkšt į vidų. Na man tai jis  thumbup.gif  atradimas. Tai čia sveikatai patarimas 4u.gif
O lubrikantą irgi naudoju iš tos pačios serijos - vadinasi berods Liquid Gel. Jis irgi turi gydomųjų savybių ten visokių. Man net kartą vaistinėj bandė aiškint, kad jis ne lubrikantas.... Bet viena iš jo savybių informaciniame lapelyje, parašyta - "puikus lubrikantas", tai mano manymu, kad jis dar ir gydomųjų savybių turi tai tik geriau thumbup.gif
Tik viena bėda, kad šių produktų ne visose vaistinėse būna doh.gif Bet paieškojus didesnėse tikrai galima rast.
Taip, kad kam reikia ir gydomųjų savybių, tai nuoširdžiai rekomenduoju įsigyt 4u.gif

pasiskaiciau cia jusu patarimu ir nusipirkau ir as ta Multi gyn geli ir lubrikanta. Gelis nuostabus. o vat lubrikantas labai nepatiko. netinkamu metu uzsitepiau, ir taip pradejo deginti ir grauzti, kad ojoj doh.gif ..... tuom viskas ir pasibaige....... ;(

ar jum taip nebuvo? po Gelio buvo toks pojutis saldantis, bet negrauze , nieko, po 3-5 min praeina. bet va Lubrikantas pavede....

Atsakyti