Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu pasilikti savo pavarde

QUOTE(Maidenana @ 2011 01 12, 16:20)
Kaip sako mano draugas - "as dar gerai pagalvociau, ar mano zmona yra verta mano pavardes". Vat.

ir gerai sako. aš pasilikčiau savo. galbūt imčiau su galūne -ė.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 01 12, 17:36)
ir gerai sako. aš pasilikčiau savo. galbūt imčiau su galūne -ė.

as niekada nesvarsciau apie pavardes keitima. nezinau. mano vardas universalus, man tiks bet kokia, bet tikrai atsizvelgciau i pacios pavardes skambesi... kokia grybiene ar grybe tikrai nenoreciau buti, bet vat karalienes neatsisakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 12, 17:20)
Kaip sako mano draugas - "as dar gerai pagalvociau, ar mano zmona yra verta mano pavardes". Vat.

tegul pries vesdamas pagalvoja ar verta irnesakyk.gif
Atsakyti

As tai isizeisciau, jei man taip pasakytu...
Atsakyti

O as atsakyciau: " O as dar gerai pagalvosiu ar verta teketi ir imti tokio muziko pavarde"... blink.gif
Atsakyti
Nors kartą su ilgaplauke sutinku:))
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 12, 17:53)
tegul pries vesdamas pagalvoja ar verta irnesakyk.gif

Tai tame ir esme.

QUOTE(evelyna @ 2011 01 12, 18:18)
As tai isizeisciau, jei man taip pasakytu...

Praleidau zodi "busima".

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 13, 00:26)
O as atsakyciau: " O as dar gerai pagalvosiu ar verta teketi ir imti tokio muziko pavarde"... blink.gif

..... g.gif cia zinai kaip gaunasi... kad tu n laiko praleidai su tokiu muziku... tai kas tada tu?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 13, 10:18)
Praleidau zodi "busima".

Vis tiek isizeisciau. Koks susireiksminimas. Kaip tu reagavai?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 13, 10:18)
.....  g.gif cia zinai kaip gaunasi... kad tu n laiko praleidai su tokiu muziku... tai kas tada tu?

Na iki tol kol taip nepasake matyt nebuvo toks,bet jeigu isgirsciau tokius zodzius...tai ate...manau protingas vyras leis pasirinkti moteriai ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 13 sausio 2011 - 22:37
QUOTE(linute_lina @ 2010 05 03, 11:24)
Noriu po vestuviu pasilikti savo pavarde, vyro pavarde butu per bruksneli. Man mano pavarde labai svarbi, su ja uzaugau, ja man suteike tevai, kuriems esu uz daug ka dekinga ir kuriems dziugu, kad dukra nesioja ju pavarde (nes sunu neturi). Busimas vyras kategoriskas pries mano toki pasirinkima, tada sako, jai nenori kad butumeme kaip viena seima, liekame sugyventiniais, jam atrodo, kad tai didele nepagarba vyrui ir kad noriu visada islikti nepriklausoma -aite.  Atrodo kitiem juokinga, o pas mus didele drama ir nesutarimai. Kaip jus manote?

wow, netikėjau kad dėl to bėdų galėtų kilt g.gif šiaip nesitaikyčiau su vyru, labai jau užsispyrusi esu blush2.gif jei nenori vest dėl tokio š**niekio tai išvis dink iš čia. Mat gi nepagarba jam, o man jeigu pavardė labai brangi? Jam tai nerūpi, viršesnis čia kažkoks jaučiasi?
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2011 01 13, 18:07)
Vis tiek isizeisciau. Koks susireiksminimas. Kaip tu reagavai?

Nu man normaliai. Nieko izeidziancio nematau. matai, yra siaip skirtumas kas tai pasako. Ka is saves pats vyras reprezentuoja, ka, kaip pasiekes ir ar apskritai apsiekes. Nes, pasakyciau, gana sudetinga fraze, kad ja galetu istarti "bet koks muzikas". kadangi manau, kad draugas atitinka visus keliamus reikalavimus ir yra vertas tarti sia fraze, tad man kaip ir nekliuna visiskai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 17, 13:31)
Nu man normaliai. Nieko izeidziancio nematau. matai, yra siaip skirtumas kas tai pasako. Ka is saves pats vyras reprezentuoja, ka, kaip pasiekes ir ar apskritai apsiekes. Nes, pasakyciau, gana sudetinga fraze, kad ja galetu istarti "bet koks muzikas". kadangi manau, kad draugas atitinka visus keliamus reikalavimus ir yra vertas tarti sia fraze, tad man kaip ir nekliuna visiskai.

As tai matyt labai izeidi esu. Man gali buti ir pats prezidentas, bet tokius svarstymus tegu pasilaiko sau. O jei jau garsiai svarstytu, tai man automatiskai kiltu klausimas: tai ka tu is vis cia su manim veiki? Nepakenciu susireiksminusiu. O tu galetum savo draugui panasiai rezti: as dar gerai pagalvociau, ar mano busimas vyras yra vertas buti mano vyru?
Atsakyti