Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu pasilikti savo pavarde

QUOTE(evelyna @ 2011 01 17, 16:55)
As tai matyt labai izeidi esu. Man gali buti ir pats prezidentas, bet tokius svarstymus tegu pasilaiko sau. O jei jau garsiai svarstytu, tai man automatiskai kiltu klausimas: tai ka tu is vis cia su manim veiki? Nepakenciu susireiksminusiu. O tu galetum savo draugui panasiai rezti: as dar gerai pagalvociau, ar mano busimas vyras yra vertas buti mano vyru?

matyt, mano saviverte irgi uzsokusi, nes man toks klausimas nekilo. Nes su manimi buna tik manes verti partneriai.
Beje, panasiai ir esu pasakiusi, kad labai atsakingai ir kruopsciai priiminesiu sprendima teketi ir vien vardan istekejimo as netekesiu. Irgi prieme labai normaliai.
Mano busimas vyras tikrai bus vertas buti mano vyru. Taciau, kol jis man dar ne busimas vyras - as visada turiu teise daryti zingsnius atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 sausio 2011 - 16:59
Man toks vaizdelis prasisuko. Vaikinas klupi: tekek uz manes, buk mano zmona. Mergina: nu as dar gerai pagalvociau, ar toks vyras kaip tu, vertas buti mano vyru. Jauciu vaikinas primyztu i kelnes, tik neaisku ar is juoko ar is strioko (baimes) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2011 01 18, 13:23)
Man toks vaizdelis prasisuko. Vaikinas klupi: tekek uz manes, buk mano zmona. Mergina: nu as dar gerai pagalvociau, ar toks vyras kaip tu, vertas buti mano vyru. Jauciu vaikinas primyztu i kelnes, tik neaisku ar is juoko ar is strioko (baimes)  biggrin.gif

Manau, po keliu savaiciu-menesiu pazinties tai labai normalus vaizdas.
Atsakyti
O dabar situacija apverskim aukštyn kojom. Įsivaizduokim, kad skaitome temą "mano vyras mane veda, bet nesutinka duoti savo pavardės". ir iškart pasipila tirada apie tai, kad jis negerbia jos, kad jai enreik tokio mužiko ir tt. kad ir kokia situacija bebūtų, vis tiek kaltas vyras. kiek galima šitaip? šitoj vietoj aš visiškai nepalaikau autorės. Jeigu nenori vyro pavardės, tai netekėk. kame bėda? ir dar nesąmonę pasakė kažkuri ten "šeimos pavardė liks amžinai, o vyro gali keistis".. nu ir argumentas ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 01 23, 13:14)
Jeigu nenori vyro pavardės, tai netekėk. kame bėda? ir dar nesąmonę pasakė kažkuri ten "šeimos pavardė liks amžinai, o vyro gali keistis".. nu ir argumentas ohmy.gif

As tekejau uz vyro,kuri myliu,gerbiu...o ne tik(uz) (del) jo pavardes... wacko.gif
Yra geras pasakymas: "Niekada nesakyk niekada"... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 23 sausio 2011 - 17:52
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 01 23, 14:14)
O dabar situacija apverskim aukštyn kojom. Įsivaizduokim, kad skaitome temą "mano vyras mane veda, bet nesutinka duoti savo pavardės". ir iškart pasipila tirada apie tai, kad jis negerbia jos, kad jai enreik tokio mužiko ir tt. kad ir kokia situacija bebūtų, vis tiek kaltas vyras. kiek galima šitaip? šitoj vietoj aš visiškai nepalaikau autorės. Jeigu nenori vyro pavardės, tai netekėk. kame bėda? ir dar nesąmonę pasakė kažkuri ten "šeimos pavardė liks amžinai, o vyro gali keistis".. nu ir argumentas ohmy.gif

o kokioje vietoje jis cia jos negerbia? eiliniame ne-davime kazko?
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 01 23, 13:14)

Gal realesne situacija butu "vyras nori vesti, bet praso pasirasyti vedybine sutarti"
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 17, 14:49)
Mano busimas vyras tikrai bus vertas buti mano vyru. Taciau, kol jis man dar ne busimas vyras - as visada turiu teise daryti zingsnius atgal.

Varge vargeli, jūs dar netekėjusi? esate iš tų moterų kurios sėkmingai siekia karjeros bet su vyrais vis nesiseka? spėju turite vyresnį draugą, su kuriuo santykiai "open relationship", arba jaunesnį, kuris kažkuo traukia bet kartu ir dėl jaunumo nėra lygiavertis partneris, arba apskritai esate kažkada nelaimingai mylėjusi ir tapote pusiau cinike.
Atsakyti
jei pavardė juokinga ar baisi-neimčiau. bet šiaip man gražu, kai susituokę turi tas pačias pavardes. imi vyrą į vyrus, o pavardės tai jau ne? bet šiaip man dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(State @ 2011 01 25, 10:44)
1. Varge vargeli, jūs dar netekėjusi?
2. esate iš tų moterų kurios sėkmingai siekia karjeros
3. bet su vyrais vis nesiseka?
4. spėju turite vyresnį draugą,
5. su kuriuo santykiai "open relationship",
6. arba jaunesnį, kuris kažkuo traukia
7. bet kartu ir dėl jaunumo nėra lygiavertis partneris,
8. arba apskritai esate kažkada nelaimingai mylėjusi
9. ir tapote pusiau cinike.

1. netekejusi. (o kam?)
2. ne. uztenka tiesiog idomaus darbo.
3. sekasi.
4. ne.
5. automatiskai ne.
6. nuuu, jo, jis jaunesnis lygiai 11 dienu ir be abejo traukia.
7. as negyvenciau su sau nelygiu
8. manau, visi kazkada nelaimingai myleje.
9. mano pusiau ciniska natura.

Palaukite, o jums statusas ne/-istekejusi kazka sako? Drisciau teigti, kad tai daug pasako apie vyrus, bet tikrai ne apie moteris.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 26, 08:41)
1. netekejusi. (o kam?)
2. ne. uztenka tiesiog idomaus darbo.
3. sekasi.
4. ne.
5. automatiskai ne.
6. nuuu, jo, jis jaunesnis lygiai 11 dienu ir be abejo traukia.
7. as negyvenciau su sau nelygiu
8. manau, visi kazkada nelaimingai myleje.
9. mano pusiau ciniska natura.

Palaukite, o jums statusas ne/-istekejusi kazka sako? Drisciau teigti, kad tai daug pasako apie vyrus, bet tikrai ne apie moteris.

ir ką gi tai sakytų apie vyrus?
jei pastotumėt, vaiką augintumėt ne santuokoj?
Atsakyti
QUOTE(State @ 2011 01 26, 11:56)
ir ką gi tai sakytų apie vyrus?
jei pastotumėt, vaiką augintumėt ne santuokoj?

o ką duoda vyro pavardė? garbę? statusą? meilės daugiau?
Atsakyti