Įkraunama...
Įkraunama...

Emancipacija nuo religijos

QUOTE(artuma @ 2010 05 12, 08:55)
Mokslas nenagrinėja labiausiai mus dominančio klausimo "kodėl?". Mokslas negali atsakyti į klausimą, ar Dievas yra, jo nenagrinėja.
jūsų ateistiniai išsišokimai čia juokingi. Jums gi čia reikia patvirtinimo (ar sąjungininkų), kad jūs teisi.

Ar kažkas yra ar nėra, yra grynai fakto klausimas, todėl jis yra mokslinis smile.gif Mokslas šiuo metu nenagrinėja dievo klausimo, nes nėra nei vieno rimtesnio įrodymo, kad toks egzistuotų. Net jei mokslas bandytų remtis įvairiomis tikinčiųjų 'dievo patirtimis', jos tokios skirtingos, kad viena kitą diskredituoja ir neleidžia atsakyti net į patį paprasčiausią pradinį klausimą - kas tas dievas yra, t.y. ko mes ieškosim. Tikėjimas pasakų fėja, kad ir koks stiprus bebūtų, nepadaro tos fėjos realesne. O klausimas 'kodėl' daugumoje atvejų (ypač jei yra atsietas nuo klausimų 'kas' ir 'kaip'), yra kvailas ir pasmerktas 'wishful thinking' įtakai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Good_girl: 12 gegužės 2010 - 13:58
musu mintys yra linkusios materializuotis. aplamai, apie ka mes cia diskutuojam? po mirties bus aisku, ar yra dievo ar nera - jei yra, tie, kas tiki ir gyvena pagal tikejimo nustatytas taisykles gaus tai, kas ju religijoje numatyta. o bedieviams visada atsiras silta vietele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 05 12, 14:38)
o bedieviams visada atsiras silta vietele smile.gif

Uch smagu, ane? biggrin.gif Gal dar ir 72 nekaltas mergas galvoji gaut po mirties? Gal visai neblogai būtų, ką? Įdomu ar yra religija, kuri 72 kaltus bernus siūlo, gal ir susidomėčiau.
Atsakyti
Good_girl, aš manau, kad tu tiesiog ieškai Dievo. smile.gif
Siūlyčiau tau pažiūrėti dviejų dalių filmą apie Joną Paulių II (Karol: Man who became pope ir Karol: The pope, the man). Aš suradau jame atsakymus į man rūpimus klausimus. Gal surasi ir tu? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2010 05 12, 14:43)
Good_girl, aš manau, kad tu tiesiog ieškai Dievo. smile.gif
Siūlyčiau tau pažiūrėti dviejų dalių filmą apie Joną Paulių II (Karol: Man who became pope ir Karol: The pope, the man). Aš suradau jame atsakymus į man rūpimus klausimus. Gal surasi ir tu? 4u.gif

meeh.. deja, prastas autoritetas jis man būtų.. Jo kolegos rašo, kad jis plakdavosi save rimbu taip, kad net visas dvaras aidėjo.. kažkaip nelabai patikimai atrodo.. aš nieko prieš, kai žmonės randa malonumą net sadomazochizme, bet herojai jie man tikrai ne kokie atrodo.. plius, katalikų dievų vietininkai labai jau nemyli moterų.. tiek tiesiogiai, tiek netiesiogiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Good_girl: 12 gegužės 2010 - 14:46
kam tau religija 72 bernai numirus, jei gali gauti 100 cia, dabar, iskart. jei, zinoma, neesi stroshna kaip smertis smile.gif o net jei ir esi - nueik kabaka ir padaryk oficialu pareiskima, haliavnas seksas su visais norinciais - manau greit surinksi tuos 72 ir nereikies nusileisti iki religijos.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 05 12, 14:50)
kam tau religija 72 bernai numirus, jei gali gauti 100 cia, dabar, iskart. jei, zinoma, neesi stroshna kaip smertis smile.gif o net jei ir esi - nueik kabaka ir padaryk oficialu pareiskima, haliavnas seksas su visais norinciais - manau greit surinksi tuos 72 ir nereikies nusileisti iki religijos.

Matai, bet yra vienas skirtumas - religija tą žada AMŽINAI! Ir ten turbūt nebus lytiškai plintančių ligų, jei teisingai suprantu visą sekso rojuje idėją.
Atsakyti
amzinai? smile.gif nejuokink. beje, ko tu bijai tripako, jei tavo organizma ir taip eda bakterijos? pasidaryk roju cia, gal anapus jo nera? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 05 12, 14:45)
Jo kolegos rašo, kad jis plakdavosi save rimbu taip, kad net visas dvaras aidėjo..
Nemačiau, todėl negaliu teigti. smile.gif Man jis buvo, yra ir bus Šventasis. O filmą pažiūrėt nepakenktų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 05 12, 14:54)
amzinai? smile.gif nejuokink. beje, ko tu bijai tripako, jei tavo organizma ir taip eda bakterijos? pasidaryk roju cia, gal anapus jo nera? smile.gif

Virusai ir bakterijos 'ėda' ir tavo organizmą, brangusis, kadanors pažiūrėk į savo tobulą burnytę per elektroninį mikroskopą smile.gif Gamta taip jau surėdyta, kad ten visi vieni kitus ėda, kad išliktų.
Atsakyti
nea - tai tave eda, o mano atveju - tai sveciai, su kuriais kartu mes plaukiame gyvenimo kelyje ir teikiame vieni kitiems abipuse nauda smile.gif o del gamtos tu teisi.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 05 12, 15:01)
nea - tai tave eda, o mano atveju - tai sveciai, su kuriais kartu mes plaukiame gyvenimo kelyje ir teikiame vieni kitiems abipuse nauda smile.gif o del gamtos tu teisi.

Tai ko tuos svečius taip nesvetingai kartais sutinki, pvz antibiotikais? Tai juk ne tik nepagarba svečiams, tai jau kaip ir į svetelių genocidą neša smile.gif
Atsakyti