Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

Na dėl daug skysčių, tai nežinau. Man kaip tik būna, kad nuo tų skysčių bloga pasidaro, vos ne skrandį išsiplaunu. Man padeda aspirinas ir geriausiai tirpstančios tabletės. Gerai ir prieš balių kokią valandą išgerti. O baliaus metu man apgirsti mažiau padeda šokiai.
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2006 01 01, 17:06)
kiek anksčiau pastebėjau, tai klaikios pagirios būna ne tiek nuo alkoholio, kiek nuo cigarečių doh.gif va nuo to brudo nepadės nei metadoxil,nei dar kažkas, ale kaip nerūkyti?? g.gif

būtent, o kai išgeri dar daugiau norisi rūkyt vos ne viena po kitos kaip kaminas. Prieš mėnesį mečiau šį bjaurų įprotį ir Naujuosius sutikau jau be to brudo clap.gif Pagirių beveik nebuvo nors primaišius alkoholio buvau normaliai tongue.gif
Atsakyti
Metadoxsil pries ir po baliaus. Na ir zinoma mineralinis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Banta @ 2005 12 17, 19:32)

Ryte, o taip pat grizusi vakare, kad ir kaip nemegsti isgerk nors sikline pieno. Jis sutrauks alkoholi, ir visus tuos nuodus, nuo kuriu mums buna bloga. Jeigu pieno nemegstat, tiks ir pieno produktai. Beje, saltas dusas, litrai mineralinio ar fizinis aktyvumas is organizmo alkoholio greiciau nepasalins...
Tad svarbiausia saikas, o jei taip neiseina tai angliukas ir pienas:)

as tai nepagirioju, bet mano vyras tai stipriai pagirioja tai angliuka reiks pasiulyti.
bet del pieno tai su juo elkites labai atsargiai. kita diena tai aisku kad nieko jei jau ir vemsit tai netaip baisu. o ir kas sedes uz vairo tai ypac gerai kvapa nuima.
bet iskart po baliau nerekomenduoju gert, nes is pieno skrandy pasidaro varske ir vdruk supykintu ir tektu vemt galima uzdusti.
nes mano vienam pazystamui taip buvo, nezinau kodel jis gere ta piena, bet tai nesvarbu. zodziu jis isgere pieno ir uz kaskiektai laiko pradejo vemt. veme varskes zarna, kuria rankom is burnos trauke kad neuzdustu. tikiuosi aiskiai parasiau. o jei vdruk miegantis susivemtu net baisu ir pagalvot kas gali but. brrrrrrrr siurpas krecia
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2006 02 24, 10:10)
Ech, man tai Mantas siaip patinka, balsingas vyrukas verysad.gif

Veiksmingiausia vietoj degtinėlės mineralinį gurkšnoti. Ir sveika, ir pagirios ryte nekankins lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ir vyrui angliukas išbandytas, bet kitam nerekomenduočiau.Man tai vakare nieko o is ryto ilgiau "muilinas" vaikstai.O taip puti ir iš ryto kaip agurkas.
Iš vienų draugų girdėjau, kad jie prieš baliu ir po baliaus "Mezim" ir iš ryto kaip ....angeliukai. thumbup.gif
Atsakyti
Aspirinas+vitaminas C+ mezim forte.

Patikrinta primonė dar nuo studijų laikų smile.gif
O svarbiausia saikas ir daug skysčių
Atsakyti
Aspirinas (prieš ir po) + dauuuug Vit C (po) ir jokių pagirių.
Aišku mineralinis vanduo būtinas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
beveik visus būdus kur paminejot esu išbandžiusi ir niekas nepadėjo man.tai jau kai po baliaus paeinu namo,priverstinai bandau išsivemti (nor nelabai prisiversti ir reikia),ryte ta pati procedūra+saridono tablete+pomidorų sultys arba mineralka
o gert galiu daug ar mažai,vistiek pasėkmės nekokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2006 01 01, 17:06)
kiek anksčiau pastebėjau, tai klaikios pagirios būna ne tiek nuo alkoholio, kiek nuo cigarečių doh.gif va nuo to brudo nepadės nei metadoxil,nei dar kažkas, ale kaip nerūkyti?? g.gif

Aha, tikrai nuo cigareciu pagiros buna sunkesnes
Atsakyti
Va va ir as tai galiu patvirtinti, tada buna daugiau cigareciu nei alkoholio doh.gif .Ale rimtai merginos kaip isgerus maziau rukyti,kad laaabai jau traukia bigsmile.gif
Atsakyti
Kad padeti jums visom panelytes su pagiriom, galiu atskleisti viena paslapti, kuria pati tik neseniai suzinojau. Miriau viena ryta....nuo pagalves galvos nepakeliau...o turejome su broliuku vaziuoti i kelione....sakau niekur as nesiruosiu, nes tuoj numirsiu...Ir kokiu jis man vaistu atveze!! Аnt koju buvau jau po valandos.
Paprastas kokteiliukas: Puse stilines pomidoru sulciu, ir puse stiklines mineralinio vandens...viska gerai ismaisai ir mauki mauki, kol jau nebenori.
Super variantas...nereikia nei angliuku nei metadoksilu. Ir gali vel drinks_cheers.gif
Atsakyti