Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

nu man tai kazkaip juokingai skamba, kad tokioj ar anokioj kompanijoj negali negert. cia taip pat ir mano vyras kalba- visada jisai ne pats prigeria, o ji kazkas nugirdo dry.gif , arba tipo buvo su tokiais zmonemis, su kuriais REIKEJO gerti...nu dar per tiek metu nebuvau patekusi i tokia situacija, kad gerciau del to, kad reikia. na buna kartais labai jau svetingi seimininkai pasitaiko ir jiems reikia matyti, kad taurele bent kartas nuo karto buna pakeliama, tai esant reikalui ja galima taip ir kilnoti vos prie lupu pridedant. na o lieciant tema apie tai, ka daryti, kad ryte nebutu pagiriu, tai jau mano vyro ir kitu draugu isbandytas vaistas yra "cerukalis"ji reiketu gerti dar pries visas pijokystes ar netgi jau baliui ipusejus. jisai nuo skrandzio lygtai. zinoma gerai butu, jei jis visada po ranka butu, bet kadangi dazniausiai planuojama isgerti tik kelis stikliukus, o paskui neapskaiciuojama, tai pagirioms labai tinka saltas saltas sidriukas vacation4.gif
Atsakyti
4u.gif Ech mergaičiukės mirksiukas.gif kai negeri , išaušta rytas be pagirių, thumbup.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš visad prieš rimtą balių išgeriu keleta tablečių angliuko.O einant gult jei jauti skrandį sunkuma įsikišu pirštus ir išsivemiu.Laaabai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2006 07 03, 23:33)
tai pagirioms labai tinka saltas saltas sidriukas vacation4.gif

Nu nežinau... kitą rytą aš į alkoholį nelabai galiu žiūrėti...kur jau ten gerti. schmoll.gif O mes su vyru pagirias gydomės medumi. 4u.gif
Atsakyti
Esam bande alkostopa. tikrai padejo.... seniau kazkada metadoxil gerem, bet nuo to tik dar blogiau buvo.
Atsakyti
Perskaičiau www.medik.lt, kad "raudonas vynas sulėtina į Alzheimerio ligą panašios ligos pelėms eigą. Duodant kasdieną pelėms dviejų taurių raudono vyno ekvivalentą, sulėtėja atminties praradimas ir smegenų ląstelių žūtis. Rekomenduojamas raudono vyno kiekis moterims yra viena taurė per dieną, o vyrams ne daugiau kaip dvi taurės, teigia Dr. Giulio Maria Pasinetti iš Mount Sinai School of Medicine in New York City."
Taigi, visiems į sveikatą ir gero savaitgalio!
Atsakyti
Uj blink.gif wub.gif o man isvis nuo alkoholio alergija, baijsu ir pagalvot kaip man sunku budavo po to fear.gif karsta.gif uztai vengiu jo visiskai,nes zinau kaip man bus po to 2 dienas wub.gif baijsu schmoll.gif
Atsakyti
Siaip aisku geriau nepadauginti,bet jei kam taip atsitiko,tai kiek zinau bendradarbis ryte paracetamolio tableciu 2-3 isgerdavo.Jo zmona medike,tai jam taip patare,sako krauja pravarineja,nezinau,nebandziau,bet kam buna negera pabandykit,nenusinuodysit,o gal pades g.gif
Atsakyti
Nezinau, gal jau kas nors tai rase, tad atleiskite, jei pasikartosiu. Tinka puikus kokteilis - puse stiklines pomidoru sulciu su puse stiklines mineralinio vandens. Man padeda. ax.gif
Atsakyti
ir dar sako i pomidoru ir mineralinio kokteili,reikia 50 gr,konjako.Nuima purtyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vijolytė @ 2006 07 05, 23:21)
4u.gif Ech mergaičiukės  mirksiukas.gif  kai negeri , išaušta rytas be pagirių,  thumbup.gif
  mirksiukas.gif

PRITARIU VISU 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
pirkdavom visokius ten specialius preparatus, bet man metu atradimas angliukas. kokio 3 tabletes pries. ir per kiek nepamirsti:) dar ryte, o po to visi stebisi kodel visiems bloga, o tau ne smile.gif))
Atsakyti