Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

Nu Superbaba, klok kaip sekėsi atsipeipeliot? biggrin.gif
Ateiti manau daug kurioms pravers... cool.gif
Atsakyti
O man nebūna pagirių thumbup.gif , bet nėra čia ko džiagtis turbūt labai... g.gif , taip galim ir chroncike patapt doh.gif Aš iš po vakar visada puolu tvarkytis, matyt taip bandau kompensuoti blogus darbus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulia* @ 2005 01 19, 16:26)
O man nebūna pagirių thumbup.gif , bet nėra čia ko džiagtis turbūt labai... g.gif , taip galim ir chroncike patapt  doh.gif Aš iš po vakar visada puolu tvarkytis, matyt taip bandau kompensuoti blogus darbus... ax.gif

thumbup.gif Man po gero baliuko - tas pats. Tvarkau kambarius maudausi vos ne 2 valandas... norisi net patalynę pakeisti... blink.gif
Atsakyti
Man tai kita diena geriausiai tinka ledai arba tortas. I normalu maista net ziureti negaliu...
Atsakyti
niu taip si liga tai sunkiai pagydoma.... biggrin.gif vakar pirma syki normaliai atsipalaidavau po gimdymo tai siandienuser posted image mane tai gelbsti saldi arbata.siaip nesaldinu nei kavos nei arbatos..taciau tokiu atveju..... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Didziausias vaistas kefyras, koki litra isgeriu ir laikas, kol praeina,bet siaip tai buna labai blogai, tai po tokiu pagiriu is vis nenoriu ziuret i alkoholi.
Atsakyti
Pomidoru sultys
Dideles dozes vandens su citrina
kaip bebutu keista, kartais laaabai padeda kokakola
Dusas kas trejata valandu
sunkesniais atvejais: Alkoselteris, lova, praviri langai, maksimumas skyscio ir penkios issinuomotos melodramos, arba rusiskos komedijos.
Atsakyti
Man tai pagirios buna dvieju rusiu-pirma-labai labai norisi valgyti, antra-pykina nuo maisto kvapo blink.gif Siaip nei vienu nei kitu atveju negaliu gert mineralkos, nu nemegstu as jos, nuo kokios kolos tai iskart atpilciau blush2.gif , kazkaip ji man su alkoholiu asocijuojasi schmoll.gif Pachmieliukas kartais labai gerai, aisku, jei i darba nereikia wacko.gif Zinau, kad saldumynai labai gerai, bet nesinori man ju nors tu ka doh.gif Metadoxilas dar neteko girdet, kad kam padetus, bet zinau daugybe atveju, kad nuo jo buna ziauriai bloga.Geriausia yra daug daug miego, dusas ir geri pusryciai thumbup.gif Bet jeigu reikia i darba !!! ph34r.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2005 03 13, 19:11)
Didziausias vaistas kefyras, koki litra isgeriu ir laikas, kol praeina,bet siaip tai buna labai blogai, tai po tokiu pagiriu is vis nenoriu ziuret i alkoholi.

atleisk uz smalsuma:tavo avatare tu??????
ZIURIU KAD SEKMADIENI GANA POPULIARI TEMA tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Mamos padekit, siandien esu pakviesta i svecius thumbup.gif ir tikrai zinau, kad be alkocholio niekaip neapseisim ir cigareciu doh.gif bet kai pagalvoju kas laukia rytoj tai net baisu pasidaro doh.gif gal zinot veiksminga buda kad nebutu pagiriu , arba kad bent maziau skaudetu galva blush2.gif Tik nesakykit kad negerciau, nes taip nebus , doh.gif o gert teks o dar ir padaugint galiu.. tik kad nesinori rytoj veltui diena nugyvent blink.gif
Atsakyti
Aš tai po baliaus, kai einu miegot, išgeriu dvi tablietkas aspirino, na tas rusiškas "acetilsilitsilovaja kislota", jei gerai parašiau g.gif Ir kažkaip visai nieko rytą būna, žinoma viskas priklauso nuo to kiek alkoholio išgersi ir svarbiausia nemaišyt, jei geri šnapsą, tai gerk tik jį, bet jei dar ir alaus ar šampo pamaišysi, tadu psio, galvos skausmo neišvengsi doh.gif
Kai šventėm 2003 metus, kaip šiandien prisemenu, gėriau "metadoksilą", tai rytą galvojau kojas pakratysiu, galvos neskauda, bet kepenys ar inkstai, nežinai kas ten pas mane, nežmoniškai skaudėjo ir kažkaip einu pvz . ir akyse tamsu tamsu pasidarydavo, tiesiog akis išpūčiu, o nieko nematau, tik beprotiškai prakaitas mušė. Galvojau be greitosios neišgyvensiu, ale kažkaip išgyvenau doh.gif
Atsakyti
Alkaprim mirksiukas.gif Prieš tai ir po to mirksiukas.gif
Atsakyti