Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

QUOTE(Akyra @ 2005 12 16, 06:50)
Aš tai po baliaus, kai einu miegot, išgeriu dvi tablietkas aspirino, na tas rusiškas "acetilsilitsilovaja kislota", jei gerai parašiau  g.gif  Ir kažkaip visai nieko rytą būna, žinoma viskas priklauso nuo to kiek alkoholio išgersi ir svarbiausia nemaišyt, jei geri šnapsą, tai gerk tik jį, bet jei dar ir alaus ar šampo pamaišysi, tadu psio, galvos skausmo neišvengsi  doh.gif
Kai šventėm 2003 metus, kaip šiandien prisemenu, gėriau "metadoksilą", tai rytą galvojau kojas pakratysiu, galvos neskauda, bet kepenys ar inkstai, nežinai kas ten pas mane, nežmoniškai skaudėjo ir kažkaip einu pvz . ir akyse tamsu tamsu pasidarydavo, tiesiog akis išpūčiu, o nieko nematau, tik beprotiškai prakaitas mušė. Galvojau be greitosios neišgyvensiu, ale kažkaip išgyvenau  doh.gif

Ot velnias o man teks ir sampa, ir vyna ir degtinyte gert doh.gif vadinasi rytoj mirsiu blush2.gif kaip susilaikyt neprisigerusi? g.gif tokioj kokioj busiu kompanijoj tiesiog neimanoma verysad.gif
Atsakyti
Jei jau žinai, kad maišysi, tai tadu reik gerti "stiprėjančiai", pvz. alus, šampas, vynas, šnapsas, brendis... mirksiukas.gif
Atsakyti
per balių normaliai užkandinėji wink.gif vakare grįžusi kiek telpa prigeri pvz mineralinio ir dar butelį mažai gazuoto nešies prie lovos-ir kaip tik naktį prabundi-taip ir geri kiek telpa mineralkos... bent aš dar pasidedu ir tabletkų nuo galvos skausmo-pvz saridono... o ryte labai gerai padeda saldi PU-erh arbata su citrina. Daug kam ji neskani, bet labai sveika ir tikrai padeda greičiau atsigauti. Tos arbatos geri kas valandą po puodą. wink.gif Žinoma, labai gerai ir prisiversti pavalgyti ką nors ryte, nors noro ir nebūna doh.gif doh.gif
gero baliaus ir mažų pagirių wink.gif
Atsakyti
Taigi, su protu gerk ax.gif Negi taip sunku apsistoti ties vienu gėrimu? Jei maišysi, tai gero nelauk schmoll.gif
Tablietkos visos schmoll.gif aš vieną kartą jų išgėrus, kitą dieną toookias pagirias turėjau blink.gif Vaistus nuo pykinimo gėriau, galva sukosi, nei sėdėt, nei stovėt, nei gulėt, nieko negalėjau, fui... schmoll.gif Va tau ir rytas be pagirių. Nu kepenims gal ten ir gerai, bet jau ačiū, daugiau nei už ką schmoll.gif
O šiaip po baliaus kitą dieną man labai gerai kefyras, litrais geriu. blush2.gif Dar saldi žalioji arbata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2005 12 16, 06:56)
Ot velnias o man teks ir sampa, ir vyna ir degtinyte gert   doh.gif  vadinasi rytoj mirsiu  blush2.gif   kaip susilaikyt neprisigerusi?  g.gif  tokioj kokioj busiu kompanijoj tiesiog neimanoma  verysad.gif

Nežiūrėk į tą kompaniją biggrin.gif sakyk, aš su siusiukais neprasidedu ir viskas tongue.gif . Geriausia degtinė. Šampo, vyno, sidro negerk - rimtai sakau. schmoll.gif Gersi - niekas nepadės biggrin.gif Aš po balių bajerio aspiriną geriu mirksiukas.gif O nuo tų visų metadoksilių ir pan. jau ne vienas sakė, kad vos nenumirė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinery: 16 gruodžio 2005 - 15:04
Dar neblogai ryte NIMESIL išsitirpdyt, bent jau man labai greit pramuša. Bet čia kas kam tinka kitiem ledai pvz. labai gerai.
Atsakyti
Su tuo metadoksilu ar kažkuo kitokiu, tai ir aš vos nenumiriau, nors man nei pagirių buvo, šiaip sunkiai akys merkėsi po baliaus, tai iš smalsumo nutariau pabandyti. Vėmiau visą dieną nuo kiekvieno blaktienų judesio.

O dėl aspirino, tai nenoriu gąsdint, o ir tiksliai nepamenu, bet viena mano bendradarbė po baliaus, nes kitą dieną reikėjo eit į darbą, maktelėjo (vat nelabai gerai žinau) aspirino ar analgino. Ryte buvo rasta mirusi, skrandyje - neištirpusios tabletės. Taip kad geriau su tais vaistais neprasidėti.

Aš tai stengiuosi išsivolioti tą dieną ir daug gerti skysčių.
O, jei nenoriu gert, saku, kad geriu antibiotikus (dar ir pakosėju tikrumo dėlei) ir negaliu vartot.
Atsakyti
aš kartais praktikuoju "mezym forte", baliaus metu išgeriu ir eidama miegot, kol kas padėdavo thumbup.gif
Atsakyti
Dar vieną būdą pasakysiu ax.gif Prieš vakarėlį išgerkit kokias 4 angliuko tabletes. Ir po to baliaus metu, jei išeina, ar po baliaus galit dar kelias išgerti. Pigu, ir tikrai nekenksminga thumbup.gif , nuo angliuko dar tikrai niekas neapsinuodijo. Teko kelis kartus išbandyti, tai kažkaip tikrai mažiau "į galvą kerta" ax.gif
Atsakyti
As tai cia dar naujoke ( forume ) bet kalbat sia tema turiu patirti. Visi tie vaistai -> g.gif Nieko gero pasakyciau... Seip geriausia per baliu zinoma nemaisyti, bei pusvalandi pries sventima isgerti angliuko tablete. Ir taip kas pusvalandi gerimo metu jas gerti. Absorbuoja alkoholi, ne toks kenksmingas ir apgirtusi nesijausi.
Ryte, o taip pat grizusi vakare, kad ir kaip nemegsti isgerk nors sikline pieno. Jis sutrauks alkoholi, ir visus tuos nuodus, nuo kuriu mums buna bloga. Jeigu pieno nemegstat, tiks ir pieno produktai. Beje, saltas dusas, litrai mineralinio ar fizinis aktyvumas is organizmo alkoholio greiciau nepasalins...
Tad svarbiausia saikas, o jei taip neiseina tai angliukas ir pienas:)
Atsakyti
gryniausia teisybė - tas metadoxilas nuodas kažkoks. Vakar jį išgėriau iškart po vakarėlio, tai dar tokių baisių pagirių neturėjau, "važiavau į rygą" grynai kaip viena pašnekovė jau minėjo - nuo kiekvieno blakstienų judesio. Kažką girdėjau, kad taip gali būti dėl kokių tai kepenų sutrikimų, bet kažkaip gaunas, kad daugumai tada tie sutrikimai yra.. Brrrr. never again
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2005 12 17, 20:58)
Brrrr. never again

mažiau irgi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti