Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

Išbandyta ir ne vieną kartą - po "rimto" baliaus man padeda Dolmen. Viena tabletikė ir po kokių 5 minučių pagirių kaip nebūta blush2.gif
Atsakyti
As tai praktikuoju daug uzkandžių baliaus metu, plius daug skysčių - per, prieš, ir po to. Geriausia rūgštesnių - apelsinų,oboulių, citrinų sultys.... Dar paskutiniu metu atradau pomidorų sultis - jeigu sedžiu ne svečiuose, o kavinėj, tai vos tik pajutus, kad girtėju, vietoj alaus užsisakau pomidorų sulčių.. visą 0,5 bokalą thumbup.gif ... tada vėl alaus, tada vėl pomidorų = kažkaip gerai sureaguoja, iš ryto vienintelė problema būna užtinimas nuo perdidelio skysčių kiekio biggrin.gif

P.S. o vat nuo persirūkymo priešnuodžių nežinau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Banta @ 2005 12 17, 20:32)
angliukas ir pienas:)

Dar tokio fokuso negirdėjau blink.gif Gal reiks išbandyt... Bet jei absorbuoja alkoholį, tai kam tada gert? Produkto gadinimas išeina, ne? unsure.gif
Atsakyti
O aš nemanau, kad tos tabletkos jau taip padeda. Man atrodo, kad čia tik įsitikinimas. Atseit, išgėriau tabletę tai dabar jau geriau pasidarė ir pagirios pakenčiamos. Ko gero, daug kas priklauso nuo organizmo. Ar pastebėjote, kad būna išgeri daug, o pagirios nėra labai didelės, o kitą kartą gali išgerti daug mažesnį kiekį, bet kitą rytą būsi kaip lavonas. Alkoholio mašymas kartais tam įtakos irgi neturi. Bet aš manau, kad geriausia gerti degtinę.
Atsakyti
O dėl aspirino, tai nenoriu gąsdint, o ir tiksliai nepamenu, bet viena mano bendradarbė po baliaus, nes kitą dieną reikėjo eit į darbą, maktelėjo (vat nelabai gerai žinau) aspirino ar analgino. Ryte buvo rasta mirusi, skrandyje - neištirpusios tabletės. Taip kad geriau su tais vaistais neprasidėti.

Tai gal analgino buvo prigėrus ar dar kokio perkūno, nes dėl aspirino, tai per "Sveikatos ABC" vieną kart šnekėjo, tai įsiminiau. Atseit aspirinas skystina kraują ir taip alkoholis greičiau "išsivaikšto".
Dar prisiminiau (gaila, kad po laiko), labai gerai po baliaus prisiversti išgerti pora dozių "Smektos", na liuks kaip gerai padeda, va tik ne visada turiu, kai reikia g.gif Ech, reiks prieš šventes užsipirkt ax.gif
Atsakyti
man geriausias vaistas nuo pagiriu, rauginti kopustai biggrin.gif svarbiausia, kad butu su rugstele ir gerti labai labai daug salto, truputi gazuoto mineralinio vandens, po valandziukes, net akyse prasvieseja!!!
Atsakyti
Kažkur kažkada išgirdau ir įsiminiau labai naudingą patarimą thumbup.gif

Pagirios ne liga, o bausmė!
Ligą galima pagydyti, o bausmę reikia atlikti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .oOo.: 20 gruodžio 2005 - 22:36
prieš balių reik išgert keletą angliuko tablečių o ryte dar neišlipus iš lovos energetinio gėrimo ir viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(tudla @ 2005 12 28, 20:04)
prieš balių reik išgert keletą angliuko tablečių o ryte dar neišlipus  iš lovos energetinio gėrimo ir viskas bus ok.

bigsmile.gif Pirma syk girdziu.. bandysim, gal pades drinks_cheers.gif
Atsakyti
kiek anksčiau pastebėjau, tai klaikios pagirios būna ne tiek nuo alkoholio, kiek nuo cigarečių doh.gif va nuo to brudo nepadės nei metadoxil,nei dar kažkas, ale kaip nerūkyti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tudla @ 2005 12 28, 20:04)
prieš balių reik išgert keletą angliuko tablečių o ryte dar neišlipus  iš lovos energetinio gėrimo ir viskas bus ok.

Energetinio gerimo po baliaus???Ar ne per didelis kruvis sirdelei? blink.gif
Atsakyti
Iš patirties(savo ir vyriškio)žinau,kad geriausia po baliaus prieš užmiegant išgerti apie litrą vandens su citrinos sultimis,juk iš esmės pagirios tai yra organizmo dehidratacija,o prisišvampus vandenio,patikėkit ,pabudus bus žymiai geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti