Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis-laimingos ir darnios šeimos sąlyga?

QUOTE(Radaras @ 2010 05 06, 15:11)
Čia tai tiesa...kai pradedam kalbėtis, tai kiekvienas apie save, nu bet aš vis tiek jaučiuosi labiau nuskriaustas, nes ji visai dėl manęs nesistengė, o aš nors ir nebuvau idealus, bet bent jau stengiausi dėl jos lovoje...

Ko cia zliumbi? Vyras tu ar mazgote? Nemoki savo interesu apginti? Tavo zmona tai savo interesus labai gerai gina, pasimokyk is jos.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 05 06, 15:23)
Tai ne savaime taip gaunas. Reik kalbėtis ir bendraut, kad nepasvirtų viskas į blogąją pusę. Jei santykius paleisi visiškai savieigai ir neįdėsi pastangų, tai ir eis jie žemyn.

Būna, kad stengtis tiesiog rankos nebekyla.
Atsakyti
Bet šiuo ateju vyras mato sprendimą tik per mylėjimosi dažninimą, o emociniai ryšiai ir t.t. numetami į antrą planą. Man vis tiek atrodo klaidingatokia santykių koncepcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 06 gegužės 2010 - 14:39
QUOTE(Urartu @ 2010 05 06, 15:02)
man labiausiai "patiko" va šitas momentas...

Tarkime, jūs, Radarai mėgstate cepelinus. Daug kas juos mėgsta, lietuviai juos vadina nacionaliniu patiekalu ir t.t.
Kartą per savaitę, sekmadieniais jūs juos lipdote, verdate, čirškinat spirgučius padažui ir su pasimėgavimu valgote skanius sekamdieninius pietus.
O štai jūsų žmona, tarkim - cepelinų fanatikė... Ji juos gamina kasdien ir dar kitą rytą keptuvėje pašildo pusryčiams. Kas dieną - cepelinai, cepelinai ir dar kartą cepelinai... Ir taip - metai iš metų...
Po dešimties bendro gyvenimo metų jūsų žmona nuoširdžiai stebisi, kodėl jūs tų cepelinų nebenorit "taip smarkiai"...? Ir išvis - kodėl jūs vakarais paslapčia kramtot daktarišką dešrą su duona, kai jos du kartus per dieną verdami cepelinai yra tikrai puikūs?
O juk yra žmonių, kurie cepelinus galėtų valgyti kasdien, du kartus per dieną...

Jūs tų cepelinų nenorite taip dažnai kaip jūsų žmona, bet vardan jos, kaip pats sakote - gi galėtumėte pasistengti, ar ne? mirksiukas.gif

P.s. vietoj žodžio "cepelinai" galite įsirašyti kitą kokį savo mėgiamą patiekalą...

drinks_cheers.gif Puikiai apibudinta situacija!!! Radaras labai vienašališkai žiūri į santykius.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 05 06, 15:39)
Bet šiuo ateju vyras mato sprendimą tik per mylėjimosi dažninimą, o emociniai ryšiai ir t.t. numetami į antrą planą. Man vis tiek atrodo klaidingatokia santykių koncepcija.

Aš tai nestatyčiau emocinių ryšių aukščiau sekso, nes mano manymu jie lygevertiškai susiję (jei taip galima pasakyt). Kai yra viena- yra ir kita (nekalbant apie tai, kai užklumpa ligos ar pan., o kalbant apie sveikus partnerius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 06 gegužės 2010 - 14:53
QUOTE(A.Š. @ 2010 05 06, 15:14)
99 % moteru vaikas yra svarbiau uz vyra . Ir jei reiketu"aukoti savo gyvenima", net neabejoju, kad zmona ji paaukotu uz vaika, ne uz "dieda".
O zmona niekur nedirba? yra namu seimininke?
tai is kur ji gali buti po 10 metu gyvenimo kartu.....  doh.gif  doh.gif

Kaip vaikas gali būti svarbesnis negu vyras? juk vaikas užaugs ir išeis, o liksime tik mes . Ir ką tada ,,prisimins" kad vyras yra???

Žmona dirba, bet jos pajamos nesukuria tokio finansinio stabilumo, kokį sukuriu aš, tuo labiau, kad dirbu per du darbus. Ar daug yra tokių vyrų, kurie dirba per du darbus? O moterims rūpintis vaiku yra savaime suprantama-tai juk daro milijonai moterų visame pasaulyje.
Papildyta:
QUOTE(Raga @ 2010 05 06, 15:45)
Aš tai nestatyčiau emocinių ryšių aukščiau sekso, nes mano manymu jie lygevertiškai susiję (jei taip galima pasakyt). Kai yra viena- yra ir kita (nekalbant apie tai, kai užklumpa ligos ar pan., o klaban apie sveikus partnerius).

Pritariu 100 procentų. Yra normalus lytinis gyvenimas, bus normalūs ir emociniai ryšiai...
Atsakyti
QUOTE(Radaras @ 2010 05 06, 15:50)
Pritariu 100 procentų. Yra normalus lytinis gyvenimas, bus normalūs ir emociniai ryšiai...

Tai ką žadi daryt?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 06, 15:54)
Tai ką žadi daryt?

Nežinau, dabar bandau susivokti situacijoje.
Atsakyti
Aš tai nestatyčiau emocinių ryšių aukščiau sekso

jus moteris?
Kai yra viena- yra ir kita.

Tai pasakykit, kas pirmiau: emociniai rysiai ar seksas turi but?
Atsakyti
Na , žinai, Radare. Man 54, bet TOKIO egoisto dar nesu sutikusi.Baisu. Skaitai tavo postus, tai kaip gaidys: aš uždirbu, aš .... O šeima, tai MES. Tavo galvoje šeima - tai grynas seksas. Kai tu nustosi taip save mylėti, gal pajudės reikalai šeimoje. Gal ir esu neteisi, bet darau išvadą, kad mamos sūnelis-lepūnėlis esi. Viskas turi būti taip, kaip tu nori. O šeima - tai abiejų norų ir galimybių derinimas.
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 05 06, 16:04)
Na , žinai, Radare. Man 54, bet TOKIO egoisto dar nesu sutikusi.Baisu. Skaitai tavo postus, tai kaip gaidys: aš uždirbu, aš .... O šeima, tai MES. Tavo galvoje šeima - tai grynas seksas. Kai tu nustosi taip save mylėti, gal pajudės reikalai šeimoje. Gal ir  esu neteisi, bet darau išvadą, kad mamos sūnelis-lepūnėlis esi. Viskas turi būti taip, kaip tu nori. O šeima - tai abiejų norų  ir galimybių derinimas.

Gyvenime esu pakankamai vargo matęs ir dėl to manau, kad labai svarbu sfinansinis šeimos aprūpinimas. Ką ir darau. O moters pareiga-auginti vaikus, bet nepamiršti, kad vaikai yra laikini, gyventi senatvėje reikės su vyru...
Atsakyti
QUOTE(lickerish @ 2010 05 06, 16:02)
Tai pasakykit, kas pirmiau: emociniai rysiai ar seksas turi but?

Po 10 bendro gyvenimo metų, nėra pirmiau, ar antriau- tai eina kartu. Jei vienoj srity atsiranda problema, kuri nėra sprendžiama, ji ne dingsta, o gylėja ir persimeta į kitas bendro gyvenimo sritis.

Atsakyti