Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

O as Argos gun_bandana.gif Jie man vel atidejo deliveri, is karto atsaukiau ir uzsakiau pas kitus visai kita, kuri anksciau buvau nusiziurejusi, kita savaite bus, veliausiai dar kita pirmadieni, laukiu savo grazuolio wub.gif Bet tai nesiseka man doh.gif Dar geresnis uz pirma sitas, kuriu galu as tiek laukiau g.gif
Va netgi gavau zinute, kad preke jau paruosta, tai greiciausiai bus jau si pirmadieni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 20 lapkričio 2010 - 00:02
QUOTE(irmulia @ 2010 11 19, 22:11)
Panos gun_rifle.gif baikte teršti temą visokiais skelbimais  doh.gif  čia ne skelbimų lenta, po galais  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(premium @ 2010 11 20, 00:51)
O as Argos gun_bandana.gif Jie man vel atidejo deliveri, is karto atsaukiau ir uzsakiau pas kitus visai kita, kuri anksciau buvau nusiziurejusi, kita savaite bus, veliausiai dar kita pirmadieni, laukiu savo grazuolio wub.gif Bet tai nesiseka man doh.gif Dar geresnis uz pirma sitas, kuriu galu as tiek laukiau g.gif
Va netgi gavau zinute, kad preke jau paruosta, tai greiciausiai bus jau si pirmadieni thumbup.gif

Nu reik tiketis, kad sitie neatides ir greitai tau ji pristatys 4u.gif nesinervuok 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Šią savaitę nemyniau elipsiuko, gėda,bet laiko visai nebuvo.. doh.gif Užtat šiandien atminsiu, už visą savaitę smile.gif 4u.gif

Bet užtat svarstyklės po truputuką džiuginą, - 3kg thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kaip as puikiai jauciuosi kai paminu savo elipsiuka thumbup.gif vis dar negaliu atsidziaugti. igaunu tiek energijos, ekspresyvumo, judrumo, vikrumo thumbup.gif galeciau vardint ir vardint. tai tikras geris, tikiuos ir rezultatai prades matytis, nes kolkas nelabai dar. nors antsvorio neturiu, reiktu tik liemeni padailinti. gal del to ir negreit pasimatys poveikis blink.gif trecias menuo minu 3-5kart i savaite po 40-50min ax.gif
Atsakyti
Kad laiko šiek tiek atima tai faktas - mažiausiai kažkur gera valanda ir + biggrin.gif

Aš minu dar tik mėnuo ir poveikį jaučiu mirksiukas.gif tai jau pasvajoju kaip bus puiku po kokio pusmečio rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 22, 00:58)
Aš minu dar tik mėnuo ir poveikį jaučiu  mirksiukas.gif  tai jau pasvajoju kaip bus puiku po kokio pusmečio  rolleyes.gif  bigsmile.gif

Pasipasakok daugiau apie poveiki mirksiukas.gif as va dar viena savaite atmyniau, bet ispuldavo daug vakariniu valgymu ir vakareliu visokiu, tai svoris kelis simtus gramu nukrito, bet apimtys arba liko tokios pat arba padidejo po cm doh.gif vien sporto maza, nors matyt butent jis ir padejo man sia sav. kg. neuzsipliusiuot rolleyes.gif
Atsakyti
jei išsamiau tai: per 1 mėn mynimo, liemuo suplonėjo 3 cm , šonai apmažėjo, pilvukas jau įgauna dailesnę formą mirksiukas.gif Aišku, viską derinus su maistu ( jokių riebių, nesveikų ir t.t.. patiekalų, jokio persivalgymo, ar maisto po 18 val.) Daug geriu vandens. O elipsiuko mynimas jau po truputį tampa įpročiu thumbup.gif tiesiog neralu, kai gali jausti savo kūną, raumenukus, po pasportavimo galima ten gręžti marškinėlius biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau ir as galiu ryta pradeti su elipsiuku thumbup.gif Vakar vakare susirinkau siaip ne taip ir jau minu. tikrai sunkiau man minasi nei kad klube g.gif Ir siaip vos 20 minuciu isstenejau 1 lygiu blush2.gif Visai praradusi forma, na bet nieko, isivaziuosiu. Man po tu 20 minuciu rode sudeginta beveik 150kcal, tai panasiai kaip ir sporto klube rodydavo g.gif Nezinau... Tai paskui dar 10 minuciu lanka pasukau ir galvoju kaip pirmai dienai uzteks, nes kojos biski drebejo jau lotuliukas.gif
O pats treniruoklis tai tikrai kokybiskas atrodo, daug funkciju visokiu, na kol kas tai labai patinka http://www.amazon.co.../...ports&img=1
Atsakyti
o man teks mažiausiai iki pirmadienio elipsiuko atsisakyti verysad.gif verysad.gif verysad.gif taip nurakino apatinę nugaros dalį (spėju, savaitgalį gerokai perpūtė vėjas doh.gif ) - dabar ir darbo tempą kažkokiu būdu teka mažinti ir sporto atsisakyti doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
O as jau neminu savaite.,taip pikstu ant saves blush2.gif dar kita savaite atostogu isvaziuojam visam menesiui tai isvis su sportu bus nekas.,bet jau kai grisiu tai susiimsiu kad vasara buciau grazi bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoolia @ 2010 11 21, 21:18)
bigsmile.gif kaip as puikiai jauciuosi kai paminu savo elipsiuka  thumbup.gif vis dar negaliu atsidziaugti. igaunu tiek energijos, ekspresyvumo, judrumo, vikrumo  thumbup.gif  galeciau vardint ir vardint. tai tikras geris, tikiuos ir rezultatai prades matytis, nes kolkas nelabai dar. nors antsvorio neturiu, reiktu tik liemeni padailinti. gal del to ir negreit pasimatys poveikis  blink.gif trecias menuo minu 3-5kart i savaite po 40-50min ax.gif

lb pritariu viskam, kaip aprasei savijauta, po elipsiuko.
is tiesu, minant man kartais atrodo - vsio, nigaliu biggrin.gif bet kazkaip susikaupiu, pradedu vyti mintis salin, ir visai smagiai numinu.
bet is tiesu, po minimo savijauta nereali bigsmile.gif atrodo, galima ir kalnus nuversti - energijos pilna, judrumas, vikrumas. dazniausiai man norisi dar eiti visus namus susitvarkyti, issisveisti, kad tik nesedeti vietoj lotuliukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 11 23, 17:19)
jO elipsiuko mynimas jau po truputį tampa įpročiu  thumbup.gif  tiesiog neralu, kai gali jausti savo kūną, raumenukus,  po pasportavimo galima ten gręžti marškinėlius  biggrin.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
dar anksciau, kai mindavau i savaite 3 kartus, tai kita karta ir nusimuliuodavau ta kartele.
pradejau minti i savaite 5-6 kartus (ne visada svtgaliais man gaunasi), tai isvis super thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 11 24, 14:20)
taip nurakino apatinę nugaros dalį (psėju savaitgalį gerokai perpūtė vėjas  doh.gif )- dabar ir darbo tempą kažkokiu būdu teka mažinti ir sporto atsisakyti 

sveik 4u.gif

Premium, su pirkiniu 4u.gif

man atbulom jau sekasi neblogai.
kazkuri paneliu rase, kad mina 2 min i prieki, 2 min atgal.
ir jus taip kaiteliojat?
nes iki siol myniau pvz 10min i prieki, 10 atgal, ir t.t.
arba 15 min i prieki, 10 atgal, tada vel i prieki.
ar geriau daznai kaitelioti? gal negerai darau? g.gif
Atsakyti
AS MYNIAU, MYNIAU PAVASARI IR PO 6 NEVALGIAU IR PER MENESI NUMECIAU 7KG

PASKUI ATEJO VALGYMO IR NESPORTAVIMO METAS IR PER VASARA SUGRYZO 5KG

DABAR NESPORTUOJU IR PO 6 VALGAU, VISA DIENA VALGAU MAZAI, NEVALGAU MAKARONU, BULVIU, DUONOS, SALDUMYNU IR PER SAVAITE NERA 3KG

PER KALEDAS REIKS ELIPSI ISGRUST, KAD BUTU KUR EGLUTE STATYT IR SPEJU JIS NEBESUGRYS (PINIGU GAILA verysad.gif )
Atsakyti