Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(Langoza @ 2010 11 24, 22:57)

man atbulom jau sekasi neblogai.
kazkuri paneliu rase, kad mina 2 min i prieki, 2 min atgal.
ir jus taip kaiteliojat?
nes iki siol myniau pvz 10min i prieki, 10 atgal, ir t.t.
arba 15 min i prieki, 10 atgal, tada vel i prieki.
ar geriau daznai kaitelioti? gal negerai darau?  g.gif

aš 15 min pirmyn, 10 atgal, po to vėl 10-15 min pirmyn, po to atgal - 5 min, kad pabaigoje liktų bent 5 min mynimo pirmyn. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2010 11 25, 09:33)
AS MYNIAU, MYNIAU PAVASARI IR PO 6 NEVALGIAU IR PER MENESI NUMECIAU 7KG

nieko keisto, kad grizo paskui kg, kai per menesi NET 7 numetei unsure.gif lb daug.

QUOTE(irmulia @ 2010 11 25, 10:20)
aš 15 min pirmyn, 10 atgal, po to vėl 10-15 min pirmyn, po to atgal - 5 min, kad pabaigoje liktų bent 5 min mynimo pirmyn.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man irgi pan gaunas.

ok, lipu minti fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 11 25, 13:07)
nieko keisto, kad grizo paskui kg, kai per menesi NET 7 numetei  unsure.gif lb daug.
drinks_cheers.gif man irgi pan gaunas.

ok, lipu minti  fitness3.gif

oi merginos, iskur pas tiek valios, kad man nors laseli rolleyes.gif pas mane elipsinis jau daugiau nei du metai pakaba atsttoja ax.gif
Atsakyti
Aha, su tais greitai numestais kg tai atsargiai reikia g.gif

aš kol kas džiaugiuosi savo pasiekimais bigsmile.gif (nors prieš gerus metus atrodė misija neįmanoma - įkvėpė Taurės istorija )ir beliko visai nedaug - tik vos 2-3 kg thumbup.gif nors ir dabar jau galiu apsirengti kokią labiau aptemptą suknelę ir truputį pasidžiaugti ( na dar kliudo pilnai džiaugtis likęs mažas pilvukas ir šonai doh.gif ,bet ir tie elipsinio pagalba po truputį tirpsta bigsmile.gif )

ingiuux22 - ogi greitai ant elipsinio gun_smilie.gif ropškis ir mums kompaniją palaikysi mirksiukas.gif kuo daugiau, tuo smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 25, 15:16)
Aha, su tais greitai numestais kg tai atsargiai reikia  g.gif

aš kol kas džiaugiuosi savo pasiekimais  bigsmile.gif  (nors prieš gerus metus atrodė misija neįmanoma - įkvėpė Taurės istorija  )ir beliko visai nedaug - tik vos 2-3 kg  thumbup.gif  nors ir dabar jau galiu apsirengti kokią labiau aptemptą suknelę ir truputį pasidžiaugti ( na dar kliudo pilnai džiaugtis likęs mažas pilvukas ir šonai  doh.gif ,bet ir tie elipsinio pagalba po truputį tirpsta  bigsmile.gif )
ingiuux22 - ogi greitai ant elipsinio gun_smilie.gif ropškis ir mums kompaniją palaikysi  mirksiukas.gif  kuo daugiau, tuo smagiau  mirksiukas.gif

kad jau taip nesilipa ant jo blush2.gif va dar mano maziukas apsirgo tem iki 39, tai isvis jokio noro verysad.gif bet kai pasveiksim prizadu nuvalyti dulkes nuo jo biggrin.gif
Atsakyti
aš kol kas labai labai užsidegusi ( gaila, kad šią savaitėlę gavosi susimuliuoti ne savo noru verysad.gif doh.gif ) tad taip tikiuosi ir dar kokį pusmetį mažiausiai, o po to pratęsimas - planai labai grandioziniai, žiūresim, kaip gi seksis juos įgyvendinti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka ir taip pat igaunu daugiau energijos thumbup.gif Siaip tai man gerai butu pamest kokius 5kg. Susiemiau, nes supratau, kad jei nieko nedarysiu, tai ir storesiu, dar noriu daugiau vaiku, tai kad neiztezt po nestumu butina stiprinti kuna, nes jei po kiekvieno vaiko keli kg prisides, tai taip ir storesiu, o paskui, kaip isivaizduoju, numest jau dar sunkiau. O ir su amzium sunkiau buna, dabar man 29 ir tikrai nebera taip lengva su formom tvarkytis kaip 19 biggrin.gif Nors realiai mano svoris daug maz toks pats visa gyvenima, antsvorio niekada nesu turejusi, bet vaizdas nebetas, kazkaip sublebe viskas, tai tikslas yra dar ir sustangrinti kuna ir pagerinti sveikata, isverme thumbup.gif
Irmulia, o tai kiek numetei per tuos metus?
Atsakyti
Na, jei taip gerai prisiminus tai prieš gerus nepilnus metus svoris buvo beveik 68 kg doh.gif o dabar svyruoja nuo 55,6 iki 56,5 kg mirksiukas.gif daar kita svajonė, kad kurią dieną išvysčiau 54 kg ( ir dzin, kad po kablelio bus 900 gr lotuliukas.gif ) na ir kūno tonusas - labai svarbu - o tai gan sudėtinga pasiekti g.gif biggrin.gif

visą reikalą pradėjau vasario pabaigoje kovo pradžioje - tai bendroje visumoje rezultatai pasiekti per nepilnai 10 mėnesių mirksiukas.gif Džiugina, tai kad tie prarasti kg negrįžta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 11 24, 14:43)
Sveikos, pagaliau ir as galiu ryta pradeti su elipsiuku thumbup.gif

Na saunu, kad pagaliau atkeliavo elipsiukas pas tave thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 11 24, 16:20)
o man teks mažiausiai iki pirmadienio elipsiuko atsisakyti  verysad.gif    taip nurakino apatinę nugaros dalį (spėju, savaitgalį gerokai perpūtė vėjas  doh.gif ) - dabar ir darbo tempą kažkokiu būdu teka mažinti ir sporto atsisakyti  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

Oi kaip nesmagu, sveik greiciau 4u.gif

QUOTE(ingiuux22 @ 2010 11 25, 14:51)
oi merginos, iskur pas tiek valios, kad man nors laseli rolleyes.gif pas mane elipsinis jau daugiau nei du metai pakaba atsttoja

Net du metus blink.gif As kelias dienas nepasportuoju ir man jau nesmagu ziuret, i stovinti ir dulkes kaupianti elipsiuka blush2.gif biggrin.gif Valyk dulkes ir mars mint mirksiukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 11 25, 15:16)
ingiuux22 - ogi greitai ant elipsinio gun_smilie.gif ropškis ir mums kompaniją palaikysi  mirksiukas.gif  kuo daugiau, tuo smagiau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

As ka tik po sporto fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, ruosiuosi ir as isigyti elipsiuka 4u.gif Gal galit parekomenduoti kuri koki, na man kad raumenuku nereikia, tiesiog siaip lasinukam po gimdymo likusiems numesti i ka reikia atsizvelgti perkant? Gal galite patarti kur rasti koki ir uz padoria kaina?
Atsakyti
temoj jau buvo apie tai kalbeta, pasiskaitykit atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,

jungiuosi Jūsų temelėje.. Mano gyvenime elipsinis treniruoklis jau užima svarią vietą.. jau gerus metus sportuoju bene kasdien, tik kai sergu, kai šventės, jo neminu. net kelionėse stengiuosi pamint nors kiek jei yra galimybė. Atėjo toks momentas, kad tiesiog kūnas reikalauja tos iškrovos smile.gif. O buvo kažkada kad gerus metus, kaip dažnai būna, tarnavo jis man rūbams pasikabinti. smile.gif
Atsakyti