Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

Sveikos 4u.gif Na va as jau antras vakaras bandau minti su savo elipsiuko, sekasi gan gerai, bet kazkodel man labai i koju slaunis visas skausmas krenta g.gif Ar taip turi buti? O visu kitu kuno daliu jokiu skasmu ju nejauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2010 11 26, 23:07)
laba, ir as jungsiuos i gretas, pirkau Christropeit CS5 smile.gif  mano tikslas kokie -7 kg blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(zoja123 @ 2010 11 27, 21:26)
Sveikos  4u.gif  Na va as jau antras vakaras bandau minti su savo elipsiuko, sekasi gan gerai, bet kazkodel man labai i koju slaunis visas skausmas krenta  g.gif Ar taip turi buti? O visu kitu kuno daliu jokiu skasmu ju nejauciu  g.gif

Na as kai minu irgi kuju slaunis pajauciu, bet nepasakyciau, kad labai skauda ir kai baigiu mint nebeskauda, o daugiau nieko man neskauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoja123 @ 2010 11 27, 21:26)
Sveikos  4u.gif  Na va as jau antras vakaras bandau minti su savo elipsiuko, sekasi gan gerai, bet kazkodel man labai i koju slaunis visas skausmas krenta  g.gif Ar taip turi buti? O visu kitu kuno daliu jokiu skasmu ju nejauciu  g.gif

gal peda mindama netaip laikai?
man tai niekad nieko neskauda, o ir neturi skaudeti ax.gif nes jei skauda, reiskia raumenys pervargo. gal pradek po maziau minti?
Atsakyti
Jau 3 diena nesportuoju verysad.gif
Atsakyti
Na ka as zinau pilna peda dedu tvirtai ir minu, o kaip reikia? g.gif Na pirmom dienom po 30min pamyniau daugipo kol kas nepajegiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zoja123 @ 2010 11 28, 17:07)
Na ka as zinau pilna peda dedu tvirtai ir minu, o kaip reikia?  g.gif  Na pirmom dienom po 30min pamyniau daugipo kol kas nepajegiu  blush2.gif

na ir man šiaip skaudėdavo būtent daugiau šlaunys.. ir dabar dar kartais paskauda kai didesne iškrova pasportuoju.. bet galiu pasakyti, kad tikrai dirba visas kūnas, ir beje presas . Labai pasijautė ant pilvuko elipsinio poveikis. o dėl skausmo - yra įvairių nuomonių. vieni tai nurašo pieno rūgščiai, kuri paprastai išsivaikšto tik po 40 min sporto.. kiti dėl netaisyklingo kvėpavimo. Bet manau tik pradėjus sportuoti visai tas skausmas ir galimas.

va internete keli patarimai:

Treniruotę reikia suskirstyti į kelias pakopas: apšilimą, sportavimą ir relaksaciją. Tik pradėjus sportuoti, pirmas dvi savaites apšilimas daromas 5 minutes, sportuojama – 10, o relaksacija trunka 3 minutes, tačiau jau 5 – 6 sportavimo savaitę apšilimui skiriama 10, sportuoti – 30, o relaksacijai – 5 minutės.

Taip sportuojant pagreitėja medžiagų apykaita ir raumenyse nebesikaupia pieno rūgštis.

šis postas taikomas daugiau kombinuotom treniruotėm, tai mūsų atveju galima tai padaryti tiesiog didinant mažinant krūvius.. Apskritai teko girdėti, kad didesnis efektas yra pasiekiamas kaitaliojant krūvių dydį sportuojant. PVZ 2 min ant 2, dvi min ant 8 ir vėl 2 min ant 2 ir tt
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2010 11 28, 16:43)
Jau 3 diena nesportuoju  verysad.gif

Tai kodel? Kas atsitiko?
Atsakyti
gal kas norit hammer'i pirkti, metuku dar neturi, bet girgzda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 29, 11:18)
Tai kodel? Kas atsitiko?

Kaip ir nieko, laiko labai truksta. Vakare po visko jau nebera jegu.
Papildyta:
QUOTE(Dereša @ 2010 11 29, 11:19)
gal kas norit hammer'i pirkti, metuku dar neturi, bet girgzda  blush2.gif

Kad girgzda nieko baisaus, reikia tik vyro su rankom biggrin.gif
Atsakyti
Dereša, nejau neaiškiai buvo parašyta? ČIA NE SKELBIMŲ LENTA. neterškite temos tokiomis žinutėmis schmoll.gif
Atsakyti
Na merginos pasiskaiciau visa tema, prisijungiu prie jusu ir as biggrin.gif einu valyti dulkes nuo elipsinio ir pradedu sportuoti mirksiukas.gif turiu tiksla - 5kg
Tikiuosi merginos jusu palaikymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiuux22 @ 2010 11 29, 14:28)
Na merginos pasiskaiciau visa tema, prisijungiu prie jusu ir as biggrin.gif  einu valyti dulkes nuo elipsinio ir pradedu sportuoti mirksiukas.gif turiu tiksla - 5kg
Tikiuosi merginos jusu palaikymo thumbup.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti