Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2010 12 01, 06:26)
Kur sportininkes, as jau antra diena po 30 min  varau  thumb_yello.gif

as irgi po 30 min, nusistaciau programa, kad kaitaliotusi palaipsniui nuo 2 iki 6 lygio, nebezaidziu su 1 lygiu blush2.gif , nes nieko nejauciu po tokio sporto.
Ir dar apie 15 min lankas.
Jau lygiai savaite, bet rezultatu negaliu pasakyt, nesimatavau dar ir pamirsau ryta pasisvert. Bet valgau as kiek noriu, tai abejoju ar kas nukrito doh.gif
Atsakyti
Iki 6 - ogo, as dabar tik 1 lygiu, veliau gal kaitaliuosiu su 2, nes raumenu didziuliu man nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2010 12 01, 12:51)
Iki 6 - ogo, as dabar tik 1 lygiu, veliau gal kaitaliuosiu su 2, nes raumenu didziuliu man nereikia  unsure.gif

nesuprantu is kur tie raumenys g.gif tai pirma reikia lasiniukus numest, o paskui ziuresiu, as tai nemanau, kad taip jau paprasta raumenis uzauginti, visi raumenuoti vaiksciotu jei taip lengva butu biggrin.gif o svoriai kaitaliojasi kas minute ar dvi. Na kad nera sunku man, o kaloriju rodo gerokai daugiau sudega nei kad sukant tik 1 vienodai. raumenu tai ir as nenoriu unsure.gif Ka daryt tada???
Atsakyti
mano pagrindinis darbas yra - 4 - 8 lygiuose smile.gif. tikrai dideliausių raumenų neužsiauginsi.. smile.gif šiek tiek pasimatė po metų presas ir raumenukai ant rankų, bet tikrai ne daug smile.gif
Atsakyti
merginos minant elepsiuka, svarbu ziureti i pulsa, koks jis turi buti norint numesti KG didelis ar mazas ????

ir noriu dar paklausti:..., ar per treniruote svarbu gerti vandenuka, as istempiu 40min, be vandenuko, ar reiktu juo pasimegauti per treniruote, gal tai daro kokia itaka sportui ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 01 gruodžio 2010 - 19:46
ir man idomu del pulso. mano elipsiuko instukcijoje yra ir nurodymu kaip sportuoti, tai ten rasoma, kad pagal mano amziu reiketu pasiekti 130-170 vidury treniruotes, bet realiai tai mano buna zymiai mazesnis g.gif ir toks didelis pulsas turetu buti minimum 12 minuciu.
As isgeriu stikline pries ir man uztenka, bet jei jauti troskuli, be abejo, gerk ir treniruotes metu.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 12 01, 20:23)
ir man idomu del pulso. mano elipsiuko instukcijoje yra ir nurodymu kaip sportuoti, tai ten rasoma, kad pagal mano amziu reiketu pasiekti 130-170 vidury treniruotes, bet realiai tai mano buna zymiai mazesnis g.gif ir toks didelis pulsas turetu buti minimum 12 minuciu.
As isgeriu stikline pries ir man uztenka, bet jei jauti troskuli, be abejo, gerk ir treniruotes metu.

man nesinori per treniruote gerti, gal tada ir nereikia to vandenuko.
gal kartais galetai tada dirstelti i savo knygute (nes pas mane tokios nera) koks mazdaug turetu buti pulsas 20m merginai
Atsakyti
tai panasiai, tikslas 140-180, maximumas 200, jei as cia gerai iskaitau g.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 12 01, 20:59)
tai panasiai, tikslas 140-180, maximumas 200, jei as cia gerai iskaitau g.gif

tai kokiu cia lygiu ir tempu tada reikia minti ? blink.gif g.gif
as tik iki 120 pasiekiu ir tai nevisad doh.gif
Atsakyti
na tai ir as, nesuprantu irgi kaip cia tiek reikia pasiekti g.gif
Atsakyti
kristynka, va ka radau
Elipsiniai treniruokliai yra skirti širdies, kraujagyslių ir kvėpavimo sistemų sustiprinimui, todėl treniruojantis jais būtina stebėti pulsą. Maksimalus poveikis treniruojantis kardiotreniruokliu pasiekiamas vadinamojoje aerobinėje zonoje.

Aerobinė zona - tai pulso dažnis, lygus 60-80 proc. maksimalaus pulso dydžiui, kurį galima apskaičiuoti pagal formulę 220 minus amžius. Riebalai geriausiai dega pulso dažniui pasiekus 60-70 proc., o geriausiai augama ir stiprinami raumenys - esant 70-80 proc. maksimalaus dažnio.

Pulso dydis priklauso nuo pasirengimo lygio. Priimta manyti, kad esant pradiniam pasirengimo lygiui pulsas turi siekti 60-65 proc. maksimalaus dydžio, esant vidutiniam - 65-70 proc., o esant aukštam - 70-75 proc.

Sužinoti savo pulsą užsiėmimų metu paprasta: dabar beveik visi kardiotreniruokliai turi įvairius pulso matavimui skirtus daviklius. Tai gali būti prie ausies pritvirtinami davikliai, treniruoklio ranktūriuose sumontuoti ar ant krūtinės tvirtinami kardiodavikliai.
Atsakyti