Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(ingiuux22 @ 2010 11 29, 13:28)
Na merginos pasiskaiciau visa tema, prisijungiu prie jusu ir as biggrin.gif  einu valyti dulkes nuo elipsinio ir pradedu sportuoti mirksiukas.gif turiu tiksla - 5kg
Tikiuosi merginos jusu palaikymo thumbup.gif

junkis junkis mirksiukas.gif o rezultatus tikrai matysi mirksiukas.gif

o aš, štai dar 2 kg nusikračiau per tą pirmąją minimo mėnesį thumbup.gif
Atsakyti

o man kaip tik jegu atsiranda kai pasportuoju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievoolia: 29 lapkričio 2010 - 14:03
Na kaip pirma karta po tikrai ilgos pertraukos (beveik 2metai!!!!), nelengva doh.gif jau po 3 minuciu visa sukaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiuux22 @ 2010 11 29, 15:12)
Na kaip pirma karta po tikrai ilgos pertraukos (beveik 2metai!!!!), nelengva doh.gif jau po 3 minuciu visa sukaitau biggrin.gif

Sveikos 4u.gif As ir dar kaip naujoke tai man ir labai sunku ir labai pavargstu bet vis minu minu jau taip sunku sakau sau nu dar biski dar biski ir vis taip ilginu laika biggrin.gif Tikiuosi ir man lasinukai nusimes nuo visur kur ju nereikia, man tai nemazai kokia 15kg reikia numesti verysad.gif Kazin ar tiek pavyks unsure.gif Bet ziuriu i visa sita reikala optimistiskai o svarbiausia man patinka ji minti ir po to labai geras kaifas buna super buna biggrin.gif
Merginos, o tos kurios jau cia tikros sportininkes po kiek jus laiko minate?
Atsakyti
Zoja, jei nori numesi 15kg, tai vien elipsiuko minimo neuzteks smile.gif
as ne kokia sportininke, bet minu 30-40min. siaip kasdien darau pilvo preso pratimus.ir tada minu. siaip minimumas man 30min. o jei dar noro turiu, iki 40min paminu. bet jauciu, netrukus ilgint laika galesiu, nes ir tas 40min paskutiniu metu visai lengvai nusimina.
Atsakyti
mano minimumas irgi yra 30 min.. va ir dabar po sporto.. bežiūrėdama žinias ir dar šiek tiek Kakadu numyniau 35 min ir 555 kcal ..

jei žinau, kad turėsiu sunkų savaitgalį pasistengiu labiau ir paminu po 45 min.

beje jei sportuojat kasdien , būtina vartoti papildų.. aš papildomai geriu Pankalį - kalio ir magnio papildai. Itin tinka sportuojantiems, kurie prakaituodami būtent tas medžiagas greičiausiai ir praranda.

Šiandien svarstyklės persirito per 54kg žemyn.. kaip keista.. tik vaikystėje tiek mažai svėriau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Na tai as suprantu, kad tik elipsiuko man neuzteks as jau senokai maista derinuosi nevalgau saldumynu daug ko atsisakiau, po biski svoris krenta o elipsiuko man reikia tam kad kunas sutvirtetu ir manau tikrai jis prisides prie keletos kg netekimo ax.gif O plius ir nenoriu per menesi numesti smile.gif Mano viena pazistama derindama tik maista per metue numete apie 20kg tai manau as derindama ir sportuodama dar tikrai numesiu 15 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoja123 @ 2010 11 30, 08:37)
Labas rytas  4u.gif Na tai as suprantu, kad tik elipsiuko man neuzteks as jau senokai maista derinuosi nevalgau saldumynu daug ko atsisakiau, po biski svoris krenta o elipsiuko man reikia tam kad kunas sutvirtetu ir manau tikrai jis prisides prie keletos kg netekimo  ax.gif O plius ir nenoriu per menesi numesti smile.gif Mano viena pazistama derindama tik maista per metue numete apie 20kg tai manau as derindama ir sportuodama dar tikrai numesiu 15 smile.gif

Tai aisku, kad numesi, jei tik yra noras ir uzsispyrimas, tai viskas imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoja123 @ 2010 11 30, 08:37)
Labas rytas  4u.gif Na tai as suprantu, kad tik elipsiuko man neuzteks as jau senokai maista derinuosi nevalgau saldumynu daug ko atsisakiau, po biski svoris krenta o elipsiuko man reikia tam kad kunas sutvirtetu ir manau tikrai jis prisides prie keletos kg netekimo  ax.gif O plius ir nenoriu per menesi numesti smile.gif Mano viena pazistama derindama tik maista per metue numete apie 20kg tai manau as derindama ir sportuodama dar tikrai numesiu 15 smile.gif

Linkiu daug daug stiprybes, tikrai viskas imanoma, tik nepersistenk, kad upas nenukristu. bigsmile.gif Kai bus labai sunku rasyk, manau visos is cia esanciu tau pagelbes. thumbup.gif
Atsakyti
Kur sportininkes, as jau antra diena po 30 min varau thumb_yello.gif
Atsakyti
o man vis dar neišeina minti verysad.gif (dėl tos pačios nugaros) man to beprotiškai trūksta doh.gif

nors kasdien elipsinį paglostau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2010 12 01, 09:26)
Kur sportininkes, as jau antra diena po 30 min  varau  thumb_yello.gif

Saunuole!!! Taip ir toliau thumbup.gif As irgi neapleidziu elipsiuko fitness3.gif
Atsakyti